Zotac представила комп'ютер-рюкзак VR Go 4.0 із графічним процесором Nvidia RTX A2000

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
YAYA
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Zotac представила комп'ютер-рюкзак VR Go 4.0 із графічним процесором Nvidia RTX A2000

Блін, а я подумки ржав кілька днів назад, коли один із форумчан в темі про портативні консолі писав про такі рюкзаки на спинуі :laugh:
Prescott
Member

Повідомлення

Пока условный VR ПК не уместиться в формат кармана это всё максимально нелепо выглядит)
EkselentE
Member

Повідомлення

Это какое-то баловство. И для чего оно за 4.5к баксов при автономности 1час :-(
Vpupkin
Member

Повідомлення

EkselentE: 01.09.2023 10:45при автономности 1час
Большинство больше и не выдержит.
agarus
Member

Повідомлення

Класна фотка. Пострібен тест падіння ігрока з рюкзаком. Бажано на спину )
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Vpupkin: 01.09.2023 10:47
EkselentE: 01.09.2023 10:45при автономности 1час
это если изначально у человека вестибулярка слабая. Я HL Alyx прошел за один день :laugh:
bez5dva
Member

Повідомлення

К 1 сентября то, что нужно!
miann
Junior

Повідомлення

Shaolin_Style: 01.09.2023 11:27
Vpupkin: 01.09.2023 10:47
это если изначально у человека вестибулярка слабая. Я HL Alyx прошел за один день :laugh:
Ню-ню https://store.steampowered.com/app/4941 ... VR_Boxing/
Хотя, прям рюкзак для этой игры и не нужен. Беспроводного шлема хватит
Snikard
Member

Повідомлення

можно еще в труселя джойстик встроить)
Nutbar
Member

Повідомлення

YAYA: 01.09.2023 10:35 Блін, а я подумки ржав кілька днів назад, коли один із форумчан в темі про портативні консолі писав про такі рюкзаки на спинуі :laugh:
Нічого смішного. Навіть в Києві вже давно є багато VR зал, де саме зі схожими рюкзаками люди і бігають. І добре, що є якийсь прогрес в цьому плані.
KimRomik
Member

Повідомлення

bez5dva: 01.09.2023 11:45 К 1 сентября то, что нужно!
одягнув “портфель” і на уроках гратись!
до сих пір пам”ятаю як на уроках історії ми залипали на тоді ще популярних jar іграх на телефонах
zaqik
Member

Повідомлення

А сюда RGB-то зачем?!! Я понимаю пацанве нравятся прозрачные корпусы и как там всё бегает-переливается, но тут ты в шлеме, а оно на спине висит. Недоработка ящитаю, нужно какое-то зеркальце заднего вида, но не простое, а чтоб показывало тебя со спины, от третьего лица. От это была б инновацыя так инновацыя!!1
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

Тільки школярам не кажіть про такі рюкзаки
FarCry
Member

Повідомлення

Не понимаю почему столько шуток... Продукт в основном НЕ для потребителей, а для VR центров. Сам в таком был. Вам выдают рюкзак, очки, валыну и трекеры для рук и ног. В итоге - очень глубокое погружение полностью без проводов и можно гулять по настоящему складу в виртуальной среде.
phobosse
Member

Повідомлення

FarCry: 01.09.2023 14:39Не понимаю почему столько шуток... Продукт в основном НЕ для потребителей, а для VR центров. Сам в таком был. Вам выдают рюкзак, очки, валыну и трекеры для рук и ног. В итоге - очень глубокое погружение полностью без проводов и можно гулять по настоящему складу в виртуальной среде.
Если это не Death Stranding, то я все же предпочту провод вместо рюкзака на спине :D
Creature4O
Member

Повідомлення

Для тих кому мало однієї години, можна дати візок з аккумулятором від фури чи автобуса. Для тих хто послабше згодиться і від легковушки.

Невже не можна зробити щоб усі обчислення робилися на стаціонарному ПК, а потім все передавалося користувачу на шолом з екраном? Все одно цим гів.. пристроєм ніхто в полі користуватись не буде.
Lukash
Member

Повідомлення

zaqikТеоретично можна дрона запустити, щоб він за тобою у режимі супроводження літав і відео з камери на окуляри передавав (орієнтувати на маячок на потилиці, щоб автоматично повертав, коли головою крутиш).
Чомусь здалося, що військовим таке чітерство зайшло б )
sionus
Member

Повідомлення

А я не понимаю почему в VR центрах не используют wifi что бы передавать картинку на очки. Скорость wifi6 уже достаточная. У меня стабильно 1200 мегабит от компа до очков.
Artem_M
Member

Повідомлення

MSI таку приблуду ще в 5 років тому випускав. З gtx1070...
спойлер
https://www.msi.com/Laptop/VR-One-7RE/Specification
Denvys5
Member

Повідомлення

sionus: 02.09.2023 10:40Скорость wifi6 уже достаточная. У меня стабильно 1200 мегабит от компа до очков.
Це дуже мало. Компрессія зображення буде разів в 25 (4к 120гц 8біт)
Для серйозних шапок використовують WiMax, там швидкість значно краще, проте обмежень теж вистачає :-/
Відповісти