Starfield отримує високі оцінки

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yalg
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Starfield отримує високі оцінки
середню оцінку на Metacritic у 87-88 балів
У игроков или проплаченных?
Проверил сам, у проплаченных.
John Rumba
Junior

Повідомлення

опять по обертке судят, а как же пройти, а потом оценивать?!
Earanak
Member

Повідомлення

За игрой не особо следил, ночью заметил что куча стримов завели стримы на Твитче. Посмотрел часик внимательно, дальше до утра фоном на втором мониторе покрутил. Ну не знаю, как то постно что ли... Графон унылый, оптимизация каличная, импакт от стрельбы уровня Fallout 4 (или даже чуть хуже), в целом как то скучновато. Переключал разных стримеров, то и слышал мнение что скучно играть. Может конечно игра раскрывается через какое то время, но мне как не-фанату космического сеттинга и в целом после увиденного вообще как то желания нету пробовать, ещё и сидеть вчитываться в диалоги и звонки на английском, meh короче :dontknow: Хорошо хоть у меня завышенных ожиданий от игры небыло, так хоть не придется грустить :laugh:

Да если что игру уже... Того этого на торрент-трекерах.
Но я пожалуй подожду годика пол патчей-скидок.
Вдруг будет период когда не во что играть, там и попробую.
grezet
Junior

Повідомлення

Starfield слили на торренты за 5 дней до релиза стандартной версии.
Востаннє редагувалось 01.09.2023 09:22 користувачем grezet, всього редагувалось 2 разів.
Spiryt
Member

Повідомлення

John Rumba: 01.09.2023 08:59 опять по обертке судят, а как же пройти, а потом оценивать?!
журналисты уже 2 недели, как проходят ее
Oleg913
Member

Повідомлення

Скачана в Геймпасе на ПК, 6-го числа глянем по оптимизации и сюжету :beer:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Очередная No mans sky? :-/
Без локализации не интересно
Prescott
Member

Повідомлення

Вроде все диалоги читаемы, можно и попробовать англ, никто ж торопить не будет.
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

Prescott: 01.09.2023 10:20 Вроде все диалоги читаемы, можно и попробовать англ, никто ж торопить не будет.
Судячи по коментам, відсутність локалізації це лише привід спіратити гру.
В 2023 році не володіти англійською на рівні вживання розважального контенту - це, пробачте, сором
Prescott
Member

Повідомлення

Scr_Eagle
Ну я куплю чуть попозже, всё же пережду первые баги, проблемы, не хочу на хайп попасться.
kalakawa
Member

Повідомлення

Scr_Eagle: 01.09.2023 10:22
Prescott: 01.09.2023 10:20 Вроде все диалоги читаемы, можно и попробовать англ, никто ж торопить не будет.
В 2023 році не володіти англійською на рівні вживання розважального контенту - це, пробачте, сором
Мені не соромно. Спірачу гру та почекаю локалізацію на ZoG B-)
Dr_reg
Junior

Повідомлення

Добре що є геймпас і в гру можна буде пограти за 190 грн, а не за 1699 грн.
Donate
Member

Повідомлення

Scr_Eagle: 01.09.2023 10:22
Маленька інді контора не змогла в переклад. А взагалі якщо в грі є повноцінна французька, немецька, іспанскька та японська локалізація це значить що серйозно вони просто СНГ регіон не сприймають. В грі навідь є курва польский переклад. Ось і робіть геополітичні висновки якє враження від СНГ регіону :lol:
Ostin
Member

Повідомлення

Donate: 01.09.2023 11:42СНГ регіон
Що це? Адіннарот з російською мовою?
n6407
Member

Повідомлення

Старфилд будет полным провалом, так сказали гении пикейные жилеты, яркие но малочисленные постояльцы оверов, звёзды среди серой массы
Расходимся :lol:
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

Donate: 01.09.2023 11:42 Маленька інді контора не змогла в переклад. А взагалі якщо в грі є повноцінна французька, немецька, іспанскька та японська локалізація це значить що серйозно вони просто СНГ регіон не сприймають. В грі навідь є курва польский переклад. Ось і робіть геополітичні висновки якє враження від СНГ регіону :lol:
Враження регіону піратів? То в мене таке ж саме вреження. Перестаньте піратити ігри і не буде у розробників/видавців такого враження
Grava
Member

Повідомлення

n6407: 01.09.2023 11:46Старфилд будет полным провалом, так сказали
Можливо не провал, але побачивши перший пістолет, який виглядає як обрубаний 10мм з ф4, з ідентичною анімацією :rotate: та ші ботів під час сутички з першими піратами - мені не дуже сподобалося. Насправді згоден з тими хто каже що це ф4 у космосі.
Ostin
Member

Повідомлення

Grava
Чергова планета в небезпеці?) Чи як там було з поселеннями у ф4?)
Васильович
Member

Повідомлення

Grava: 01.09.2023 11:51Насправді згоден з тими хто каже що це ф4 у космосі.
Таке вже про The Outer Worlds казали :)
n6407
Member

Повідомлення

Grava: 01.09.2023 11:51
n6407: 01.09.2023 11:46Старфилд будет полным провалом, так сказали
Можливо не провал, але побачивши перший пістолет, який виглядає як обрубаний 10мм з ф4, з ідентичною анімацією :rotate: та ші ботів під час сутички з першими піратами - мені не дуже сподобалося. Насправді згоден з тими хто каже що це ф4 у космосі.
Коллеги, гра може бути гівном, але всирати гру ще до виходу, лишень для того щоб показати свою псевдо геніальність - це на мою думку сором, я лише про це :-/ :beer:
Відповісти