Предлагаю обсудить Ubisoft розкрила особливості PC-версії Avatar: Frontiers of Pandora у новому трейлері
Коли в трейлері гри тобі розповідають про бенчмарк... Якось це насторожує!
Останні статті і огляди
Новини
Ubisoft розкрила особливості PC-версії Avatar: Frontiers of Pandora у новому трейлері
-
Павло
Member
-
Vpupkin
Member
Она на движке дивизии?
-
Maxhope
Member
Vpupkin
Да , snowdrop
Да , snowdrop
-
fantomrulezz
Member
Графонисто
Подивимось, що за гра, з першим аватаром Ubisoft лажу таку собі випускала, може хоч тут не халтура
Подивимось, що за гра, з першим аватаром Ubisoft лажу таку собі випускала, може хоч тут не халтура
-
Vpupkin
Member
То была не игра, а мод для фаркрая на быструю руку.fantomrulezz: ↑ 26.08.2023 12:17 Графонисто
-
waryag
Member
Одному мені здається, що це типова юбі-доїльня в декораціях аватару з потугами на лаври кризісу?
-
Enjthesilence
Member
сноудроп - крутий рушій, навіть перша дівіжка все ще круто виглядає з дуже непоганою оптимізацією
-
BoKl
Member
Настав той час, коли у трейлерах хвастаються продуктивністю.
-
fleagull
Member
Думаю, що так і будеwaryag: ↑ 26.08.2023 13:33 Одному мені здається, що це типова юбі-доїльня в декораціях аватару з потугами на лаври кризісу?
-
daesz
Member
Одна з двох (наскільки я знаю, можливо й обидва) стар ворс проекти від юбі будуть на ньому жEnjthesilence: ↑ 26.08.2023 16:06 сноудроп - крутий рушій, навіть перша дівіжка все ще круто виглядає з дуже непоганою оптимізацією
(сорі, то у респауна/ЕА 2 неозвучені/неназвані проекти по ЗВ, в юбі тільки 1 - аутлос на ньому ж)
-
enkosxs
Member
Юбисофт делает шикарные игровые миры!!!! Но абсолютно не умеет делать игры.
-
LordTornado
Member
Есть и исключения. Фар Край 3 и 4, Ассасинс крид 4 Чёрный флаг - отличные игры!enkosxs: ↑ 26.08.2023 19:50 Юбисофт делает шикарные игровые миры!!!! Но абсолютно не умеет делать игры.
-
EkselentE
Member
Все выглядит красиво. Вот только смогут ли они наполнить этот игровой мир или он окажется пуст.