Предлагаю обсудить Вийшов перший епізод The Expanse: A Telltale Series
Всем посоветую найти немного времени и ознакомится с Джеймсом Кори - Пробуждение Левиафана. Просто крутая масштабная космоопера. Достойное чтение
Читал на русском языке и сейчас читаю в украинском переводе. Годнота!
Останні статті і огляди
Новини
Вийшов перший епізод The Expanse: A Telltale Series
-
nochnik89
Member
-
Ostin
Member
nochnik89
З серіалом багато спільного? Бо останні сезони було таке собі... А от початок був доволі гарним.
З серіалом багато спільного? Бо останні сезони було таке собі... А от початок був доволі гарним.
-
nochnik89
Member
Ostin
Я последние сезоны не смотрел, не знаю что там . Но по понятным причинам в книге все более масштабно
Я последние сезоны не смотрел, не знаю что там . Но по понятным причинам в книге все более масштабно
-
dret09
Member
Прочитав усі 9 книг - серіал в останніх сезонах послабив рівень порівняно з ними. Хоча перші 3 сезони були краще книг...Ostin: ↑ 28.07.2023 10:10 nochnik89
Гру обов'язково буду пробувати, Expanse - це топ
-
falameezaar
Member
Як на мене, і серіал - топ, і книжки - топ. Вони різні, хоч і про майже одне й те саме, тому цікаво і читати, і дивитись (в кінці серіал троха відходить від книг в сторону, плюс останній сезон доволі зіжмаканий, бо як раз тоді хтось там в них бастував з кіношників). В грі обов'язково побуваю, я закоханий в цей всесвіт
PS: Ого, Епіки настільки хтіли їх собі, що навіть на вінсторі пк-версії нема, тіко хбох.
PS: Ого, Епіки настільки хтіли їх собі, що навіть на вінсторі пк-версії нема, тіко хбох.
-
daesz
Member
Перші 2 сезони неймовірно круті, далі по нахилу вниз, нажаль. Історія вже не настільки чіпляє, експлорейшина значно менше, атмосфера розвіялась, ворлдбілдинг в основному замазує діри з попередніх сезонів, ну й акторська гра у деяких лід персонажів просто дно (еймос, джеймс моментами) дна (крісджен ака мадам міністр оборони і син інароса)nochnik89: ↑ 28.07.2023 10:09 Предлагаю обсудить Вийшов перший епізод The Expanse: A Telltale Series
Всем посоветую найти немного времени и ознакомится с Джеймсом Кори - Пробуждение Левиафана. Просто крутая масштабная космоопера. Достойное чтение
Читал на русском языке и сейчас читаю в украинском переводе. Годнота!
Не заперечний факт : найкращі постановки спейс батлів у кінематографі (особливо s2e2 i s5e10)
Книжки вже давно в очікуванні на прочитання, але якраз-таки через слабкі останні сезони вічно відходять в черзі дальше
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Рейкові гармати - ех нам би такі на полі бою, 5 танків в ряд навпіл
-
Геральт
Member
А толку, якщо треба чекати всі епізоди.
-
Bogdanp73
Member
гра так як і серіал чим далі тим гірше? а Каміна непоганий перс з серіалу....