Предлагаю обсудить До Exoprimal долучився мільйон гравців
Може я шось не так роблю, але в мене гравців за годину так і не знайшло(
В туторіалі арени просто мікроскопічні і не зрозуміло шо відбувається
Останні статті і огляди
Новини
До Exoprimal долучився мільйон гравців
-
corban_jum
Member
-
Alex646
Member
Розробник тупо вводить в оману. Спробувало може і млн. Але онлайн упав дуже різко, бо гра, кажуть, така собі.
-
Spiryt
Member
Разработчик Издатель, так и заявил, что игру опробывал 1млн игроков, где обман ?Alex646: ↑ 25.07.2023 13:05 Розробник тупо вводить в оману. Спробувало може і млн. Але онлайн упав дуже різко, бо гра, кажуть, така собі.
У новий проєкт вже зіграло понад мільйон гравців. Цю цифру досягнуто за два тижні з початку продажів.
-
zaqik
Member
Так вот для чего ачивки типа "запустить игру" или "сделать 10 шагов" Вычисляют соотношение игравших к купившим
-
Shaolin_Style
Member
Говорит кто? Где про это можно почитать\посмотреть?Alex646: ↑ 25.07.2023 13:05 Розробник тупо вводить в оману. Спробувало може і млн. Але онлайн упав дуже різко, бо гра, кажуть, така собі.
-
Paradox1306
Member
час пошуку лобі ~30сек, видно дійсно щось не так робитеcorban_jum: ↑ 25.07.2023 12:10 Предлагаю обсудить До Exoprimal долучився мільйон гравців
Може я шось не так роблю, але в мене гравців за годину так і не знайшло(
В туторіалі арени просто мікроскопічні і не зрозуміло шо відбувається
-
Alex646
Member
Ну смотрите.Shaolin_Style: ↑ 25.07.2023 14:55Говорит кто? Где про это можно почитать\посмотреть?Alex646: ↑ 25.07.2023 13:05 Розробник тупо вводить в оману. Спробувало може і млн. Але онлайн упав дуже різко, бо гра, кажуть, така собі.
https://steamdb.info/app/1286320/charts/
-
Figim
Junior
грав на xbox, в перші дні лобі були пів-на-пів ПК-Xbox, позавчора зіграв 2 катки - всі гравці xbox'єри (це й зрозуміло, на ПК гра коштує 2 тисячі, а на коробці по геймпасу)
суть гри- це 2 команди по 5 гравців, не пересікаючись, виконують завдання по вбивству динозаврів, хто швидше. А вже останнє завданні, якщо пвп режим то хто швидше доштовхає свій ящик до фінішу, десь посередині карти шляхи пересікаються і починається махач. Пве: яка команда швидше вб'є свого боса (є якісь здібності, які пакостять супротивнику, але я так і не зрозумів як їх використовувати).
Є сюжет в якому йдеться про переміщення в часі і паралельні реальності, але щоб "розблоковувати" сюжет треба грати, щось типу зіграй 5 матчів - розблокуй 1-2 сюжетні катсцени (принаймні мені так перші 20% сюжету і відкрились, далі не знаю)
суть гри- це 2 команди по 5 гравців, не пересікаючись, виконують завдання по вбивству динозаврів, хто швидше. А вже останнє завданні, якщо пвп режим то хто швидше доштовхає свій ящик до фінішу, десь посередині карти шляхи пересікаються і починається махач. Пве: яка команда швидше вб'є свого боса (є якісь здібності, які пакостять супротивнику, але я так і не зрозумів як їх використовувати).
Є сюжет в якому йдеться про переміщення в часі і паралельні реальності, але щоб "розблоковувати" сюжет треба грати, щось типу зіграй 5 матчів - розблокуй 1-2 сюжетні катсцени (принаймні мені так перші 20% сюжету і відкрились, далі не знаю)