AMD готує процесори з 3D V-Cache для ігрових ноутбуків

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD готує процесори з 3D V-Cache для ігрових ноутбуків

Це може бути найбільшим проривом в історії ігрових ноутбуків, враховуючи що додатковий кеш в 2-3 рази споживання процесора знижує за рахунок майже повного припинення роботи шини між ЦП та озу
bes
Member

Повідомлення

рвать днище от температур будет нормально
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Нормальний ноут для ТЦКшних штабних пацюків, в них як раз бабла море з ухилянтів :laugh:
Пересічним українцям воно не треба по ціні б/в авто :insane:
Scoffer
Member

Повідомлення

Я з назви вже подумав що 3д-кеш завезуть в АПУ, а це просто черговий проц для ноутів заможних моряків :-/
waryag
Member

Повідомлення

Было бы интересно увидеть х3д на чипах с небольшим л3.
Buldozer.
Member

Повідомлення

kalakawa: 24.07.2023 13:09 Пропоную обговорити AMD готує процесори з 3D V-Cache для ігрових ноутбуків

Це може бути найбільшим проривом в історії ігрових ноутбуків, враховуючи що додатковий кеш в 2-3 рази споживання процесора знижує за рахунок майже повного припинення роботи шини між ЦП та озу
А в каких игроавх ноутах пройа не хватает? Да дпже тот же 5825u самолет просто в ноуте. Зачем больше?
terminahtor
Member

Повідомлення

bes
Поки я що тільки твоє дніще порвалось.
espo
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 24.07.2023 13:15 Нормальний ноут для ТЦКшних штабних пацюків, в них як раз бабла море з ухилянтів :laugh:
Пересічним українцям воно не треба по ціні б/в авто :insane:
клінічний ідіот
terminahtor
Member

Повідомлення

n+gibat[]r
Зрада, кругом зрада :eek:
Піду далі пресувати шльоциків на вулицях.
bes
Member

Повідомлення

terminahtor: 24.07.2023 14:57 bes
Поки я що тільки твоє дніще порвалось.
у меня то от чего? я не ЦА этого продукта. Это у тебя что то с днишем, обиделся на что то ?
kawalot
Member

Повідомлення

bes: 24.07.2023 13:10 рвать днище от температур будет нормально
Хіба що у інтелбоїв. Від того, що амд поставить раком процесори інтел тепер ще й і в ігрових ноутбуках. У тебе ось вже порвало "дніще", хоча проц тільки анонсували, а як випустять, то ти до Юпітера і назад на анальній тязі злітаєш :laugh:
bes
Member

Повідомлення

kawalot: 24.07.2023 17:00 У тебе ось вже порвало "дніще", хоча проц тільки анонсували, а як випустять, то ти до Юпітера і назад на анальній тязі злітаєш :laugh:
дідько! козацкого лайку тобі :up: :laugh: :lol:

Отправлено спустя 45 секунд:
из интел только wifi карта которая не запустилась из за количество pcie на амд :laugh:
kawalot
Member

Повідомлення

bes: 24.07.2023 17:13 из интел только wifi карта которая не запустилась из за количество pcie на амд :laugh:
Так чого ж ти тоді пишеш, що від температур дніще вирве? Мій з 3д кешем на повітряному охолодженні холодний як айсберг. В іграх в районі 60 градусів в середньому на мінімальних обертах кулера (з двох комплектних встановлений тільки один), іноді на 2-3 секунди підскакує до 65-67, але знов падає до 60. Поки що жодного разу не бачив навіть 70 градусів. В багатьох іграх взагалі буває на постійну 55 градусів. В простої 44-45 градусів при кімнатних 24. Проци з 3д холодні. Звісно, у ноутів охолодження не рівня стаціонарникам, але і якихось фантастичних температур там не буде, може градусів на 10-15 вище мого прикладу.
bes
Member

Повідомлення

kawalot: 24.07.2023 17:25
bes: 24.07.2023 17:13 из интел только wifi карта которая не запустилась из за количество pcie на амд :laugh:
Так чого ж ти тоді пишеш, що від температур дніще вирве? Мій з 3д кешем на повітряному охолодженні холодний як айсберг. В іграх в районі 60 градусів в середньому на мінімальних обертах кулера (з двох комплектних встановлений тільки один), іноді на 2-3 секунди підскакує до 65-67, але знов падає до 60. Поки що жодного разу не бачив навіть 70 градусів. В багатьох іграх взагалі буває на постійну 55 градусів. В простої 44-45 градусів при кімнатних 24. Проци з 3д холодні. Звісно, у ноутів охолодження не рівня стаціонарникам, але і якихось фантастичних температур там не буде, може градусів на 10-15 вище мого прикладу.
так 7945HX сейчас показывает 60 задушенным в лимитах + 3D кеш это +10 градусов . Посмотрим.
спойлер
Screenshot 2023-07-24 at 17-29-54 (3) Best Laptop CPU 2023 Ryzen 9 7945HX vs Intel i9-13980HX - YouTube.png
kawalot
Member

Повідомлення

bes
Так 3д кеш і потрібен, щоб проц менше жер і грівся. Ті ж самі показники фпс, як у 7945HX, він видасть при меншому споживанні і, відповідно, нагріві.
manbearboar
Member

Повідомлення

bes: 24.07.2023 17:347945HX сейчас показывает
У 3D меньше буст частоты, поэтому хотспот намного холоднее.
HX если поставить в фикс с тем же теплопакетом, то тоже похолодает.
waryag
Member

Повідомлення

manbearboar: 24.07.2023 17:44У 3D меньше буст частоты, поэтому хотспот намного холоднее.
HX если поставить в фикс с тем же теплопакетом, то тоже похолодает.
И лишний кеш тоже немного, но потребляет и греется.

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Но и дает буст к производительности.
На ноутах с медленной памятью будет особенно ощутимо.
Etra
Junior

Повідомлення

Джентльмены, а вы обратили внимание, что Асус готовит *овно-экран в устройстве за 5600 долларов?

Зображення
ShevaVSS
Member

Повідомлення

Etra
а ещё в ноуте с топовым цпу и гпу всего 32гб озу, за эти деньги могли бы оформить все 64 :rotate:
Уже видел тесты с играми, где ОЗУ переваливает за 32Гб, а любителям держать открытым браузер и 100 вкладок придачу, привет передает дядюшка Гейтс и его 640 Кб :laugh:
Відповісти