Останні статті і огляди
Новини
AMD готує процесори з 3D V-Cache для ігрових ноутбуків
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити AMD готує процесори з 3D V-Cache для ігрових ноутбуків
Це може бути найбільшим проривом в історії ігрових ноутбуків, враховуючи що додатковий кеш в 2-3 рази споживання процесора знижує за рахунок майже повного припинення роботи шини між ЦП та озу
Це може бути найбільшим проривом в історії ігрових ноутбуків, враховуючи що додатковий кеш в 2-3 рази споживання процесора знижує за рахунок майже повного припинення роботи шини між ЦП та озу
-
bes
Member
рвать днище от температур будет нормально
-
n+gibat[]r
Member
Нормальний ноут для ТЦКшних штабних пацюків, в них як раз бабла море з ухилянтів
Пересічним українцям воно не треба по ціні б/в авто
-
Scoffer
Member
Я з назви вже подумав що 3д-кеш завезуть в АПУ, а це просто черговий проц для ноутів заможних моряків
-
waryag
Member
Было бы интересно увидеть х3д на чипах с небольшим л3.
-
Buldozer.
Member
А в каких игроавх ноутах пройа не хватает? Да дпже тот же 5825u самолет просто в ноуте. Зачем больше?kalakawa: ↑ 24.07.2023 13:09 Пропоную обговорити AMD готує процесори з 3D V-Cache для ігрових ноутбуків
-
terminahtor
Member
bes
Поки я що тільки твоє дніще порвалось.
Поки я що тільки твоє дніще порвалось.
-
espo
Member
клінічний ідіотn+gibat[]r: ↑ 24.07.2023 13:15 Нормальний ноут для ТЦКшних штабних пацюків, в них як раз бабла море з ухилянтів
-
terminahtor
Member
n+gibat[]r
Зрада, кругом зрада
Піду далі пресувати шльоциків на вулицях.
Зрада, кругом зрада
Піду далі пресувати шльоциків на вулицях.
-
bes
Member
у меня то от чего? я не ЦА этого продукта. Это у тебя что то с днишем, обиделся на что то ?
-
kawalot
Member
Хіба що у інтелбоїв. Від того, що амд поставить раком процесори інтел тепер ще й і в ігрових ноутбуках. У тебе ось вже порвало "дніще", хоча проц тільки анонсували, а як випустять, то ти до Юпітера і назад на анальній тязі злітаєшbes: ↑ 24.07.2023 13:10 рвать днище от температур будет нормально
-
bes
Member
дідько! козацкого лайку тобіkawalot: ↑ 24.07.2023 17:00 У тебе ось вже порвало "дніще", хоча проц тільки анонсували, а як випустять, то ти до Юпітера і назад на анальній тязі злітаєш
Отправлено спустя 45 секунд:
из интел только wifi карта которая не запустилась из за количество pcie на амд
-
kawalot
Member
Так чого ж ти тоді пишеш, що від температур дніще вирве? Мій з 3д кешем на повітряному охолодженні холодний як айсберг. В іграх в районі 60 градусів в середньому на мінімальних обертах кулера (з двох комплектних встановлений тільки один), іноді на 2-3 секунди підскакує до 65-67, але знов падає до 60. Поки що жодного разу не бачив навіть 70 градусів. В багатьох іграх взагалі буває на постійну 55 градусів. В простої 44-45 градусів при кімнатних 24. Проци з 3д холодні. Звісно, у ноутів охолодження не рівня стаціонарникам, але і якихось фантастичних температур там не буде, може градусів на 10-15 вище мого прикладу.bes: ↑ 24.07.2023 17:13 из интел только wifi карта которая не запустилась из за количество pcie на амд
-
bes
Member
так 7945HX сейчас показывает 60 задушенным в лимитах + 3D кеш это +10 градусов . Посмотрим.kawalot: ↑ 24.07.2023 17:25Так чого ж ти тоді пишеш, що від температур дніще вирве? Мій з 3д кешем на повітряному охолодженні холодний як айсберг. В іграх в районі 60 градусів в середньому на мінімальних обертах кулера (з двох комплектних встановлений тільки один), іноді на 2-3 секунди підскакує до 65-67, але знов падає до 60. Поки що жодного разу не бачив навіть 70 градусів. В багатьох іграх взагалі буває на постійну 55 градусів. В простої 44-45 градусів при кімнатних 24. Проци з 3д холодні. Звісно, у ноутів охолодження не рівня стаціонарникам, але і якихось фантастичних температур там не буде, може градусів на 10-15 вище мого прикладу.bes: ↑ 24.07.2023 17:13 из интел только wifi карта которая не запустилась из за количество pcie на амд
- спойлер
-
kawalot
Member
bes
Так 3д кеш і потрібен, щоб проц менше жер і грівся. Ті ж самі показники фпс, як у 7945HX, він видасть при меншому споживанні і, відповідно, нагріві.
Так 3д кеш і потрібен, щоб проц менше жер і грівся. Ті ж самі показники фпс, як у 7945HX, він видасть при меншому споживанні і, відповідно, нагріві.
-
manbearboar
Member
У 3D меньше буст частоты, поэтому хотспот намного холоднее.bes: ↑ 24.07.2023 17:347945HX сейчас показывает
HX если поставить в фикс с тем же теплопакетом, то тоже похолодает.
-
waryag
Member
И лишний кеш тоже немного, но потребляет и греется.manbearboar: ↑ 24.07.2023 17:44У 3D меньше буст частоты, поэтому хотспот намного холоднее.
HX если поставить в фикс с тем же теплопакетом, то тоже похолодает.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Но и дает буст к производительности.
На ноутах с медленной памятью будет особенно ощутимо.
-
Etra
Junior
Джентльмены, а вы обратили внимание, что Асус готовит *овно-экран в устройстве за 5600 долларов?
-
ShevaVSS
Member
Etra
а ещё в ноуте с топовым цпу и гпу всего 32гб озу, за эти деньги могли бы оформить все 64
Уже видел тесты с играми, где ОЗУ переваливает за 32Гб, а любителям держать открытым браузер и 100 вкладок придачу, привет передает дядюшка Гейтс и его 640 Кб
а ещё в ноуте с топовым цпу и гпу всего 32гб озу, за эти деньги могли бы оформить все 64
Уже видел тесты с играми, где ОЗУ переваливает за 32Гб, а любителям держать открытым браузер и 100 вкладок придачу, привет передает дядюшка Гейтс и его 640 Кб