Видовищний трейлер Armored Core VI Fires of Rubicon

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Видовищний трейлер Armored Core VI Fires of Rubicon
Мою скромну думку - дуже ризикований хід від фромсофтвеа, цей сеттинг точно не всім зайде, і я один з цих не всіх.
Spiryt
Member

Повідомлення

daesz: 21.07.2023 12:10 Пропоную обговорити Видовищний трейлер Armored Core VI Fires of Rubicon
Мою скромну думку - дуже ризикований хід від фромсофтвеа, цей сеттинг точно не всім зайде, і я один з цих не всіх.
Игра не выглядит, как буд-то в нее вливали сотни миллионов доллатров, так что не думаю, что там высокие риски. Да и на хайпе, после Elden Ring, могут раскупить, как гарячие пирожки
Paradox1306
Member

Повідомлення

daesz: 21.07.2023 12:10 Пропоную обговорити Видовищний трейлер Armored Core VI Fires of Rubicon
в exoprimal народ нормально так рубиться, а що там за сетінг то краще не знати )
Геральт
Member

Повідомлення

Додав в бажане а там видно буде.
Grava
Member

Повідомлення

daesz: 21.07.2023 12:10дуже ризикований хід від фромсофтвеа, цей сеттинг точно не всім зайде
Ага, по этому уже шестую часть выпускают :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Grava: 21.07.2023 12:36
daesz: 21.07.2023 12:10дуже ризикований хід від фромсофтвеа, цей сеттинг точно не всім зайде
Ага, по этому уже шестую часть выпускают :laugh:
Навіт ьне звернув увагу що там 6 в назві. Але зайшов на вікі й глянув - попередні 5 виходили тільки на консолі і той факт що я про цю лінійку навіть не чув, при тому що грав всі соулси/бладборн/секіро/ЕР - говорить про те що особливо вдалою вона не була :-/
Phos4
Member

Повідомлення

daesz
Ну в японців свої таракани в голові, сеттинг їхніх соулсів теж специфічний.
Відповісти