Предлагаю обсудить У Китаї вийшла компактна GeForce RTX 3050 на мобільному GPU
ось і я думаю, чого вони всі як один впаяли 4гб в мобільну 3050. чого б не впаяти одразу 8гб. дивний народ.
Останні статті і огляди
Новини
У Китаї вийшла компактна GeForce RTX 3050 на мобільному GPU
-
AntonyKandaurov
Member
-
Panasi
Member
Останнім часом грав на ноутбуці с мобільною 3050 і в сучасних іграх майже завжди все впирається в кількість пам'яті. Їй би хоча би 6Гб і будо би якраз.AntonyKandaurov: ↑ 19.07.2023 10:16 Предлагаю обсудить У Китаї вийшла компактна GeForce RTX 3050 на мобільному GPU
ось і я думаю, чого вони всі як один впаяли 4гб в мобільну 3050. чого б не впаяти одразу 8гб. дивний народ.
-
LiquidStorm
Member
Низькопрофільний форм-фактор та 1-слотова система охолодження - супер, а от ціна - не дуже. Якщо зроблять ~ $230 її будуть розбирати, як гарячі пиріжки.
-
AssayMAS
Member
дык Китай-подвал кладёт на сговор Нвидии по хитрым режимам продвижения и сегментирования рынка видео карт - но как недостаток - экспорта вне территорий Китая не будет. И с дровами будут вопросы... Нвидия подсуетится.LiquidStorm: ↑ 19.07.2023 10:37Якщо зроблять
-
erazel
Member
Дорогувато, на ОЛХ 3060 десь по 7-12 тисяч. Маю наувазі що не китайці з ціною зажрались, а для нас не цікава ціна.
Але от від умовної 3050 самої простої за 3-5 тисяч я б не відмовився. Якраз тестую фотогалереї різні, і вони хочуть RT ядра. І тут люба простенька карта з РТ ядрами була б дуже в тему. Просто заради експериментів віддавати 7-10 тисяч зараз жаба давить, бо краще ті гроші задонатити.
Але от від умовної 3050 самої простої за 3-5 тисяч я б не відмовився. Якраз тестую фотогалереї різні, і вони хочуть RT ядра. І тут люба простенька карта з РТ ядрами була б дуже в тему. Просто заради експериментів віддавати 7-10 тисяч зараз жаба давить, бо краще ті гроші задонатити.
-
LiquidStorm
Member
3060 зараз нормально просіли в ціні, нову можна від 10тис взяти з гарантією 36міс. Але згідний із коментом вище, за 3-5 тис грн я би з радістю 3050 хапнув.
-
Steelmax
Member
LiquidStorm
Смотрю хотлайн: самая позорна однокулерная от 13к официал, 12к подвал. Где 10 тыс. с нормальной гарантией?
Неликвид 3068 ну 11к от силы, но это вариант для безумцев.
erazel
Поддерживаю, кому нужен OptiX - вообще отлично, но, конечно, не по ценам из статьи. Красная цена этому подделию 6 тыс., но подозреваю что нужен хакнутый драйвер. По факту мутант 3070m стоит сейчас дешевле этого
Смотрю хотлайн: самая позорна однокулерная от 13к официал, 12к подвал. Где 10 тыс. с нормальной гарантией?
Неликвид 3068 ну 11к от силы, но это вариант для безумцев.
erazel
Поддерживаю, кому нужен OptiX - вообще отлично, но, конечно, не по ценам из статьи. Красная цена этому подделию 6 тыс., но подозреваю что нужен хакнутый драйвер. По факту мутант 3070m стоит сейчас дешевле этого
-
neonglaу
Member
В якій роздільній здатності грали?Panasi: ↑ 19.07.2023 10:24Останнім часом грав на ноутбуці с мобільною 3050 і в сучасних іграх майже завжди все впирається в кількість пам'яті. Їй би хоча би 6Гб і будо би якраз.AntonyKandaurov: ↑ 19.07.2023 10:16 Предлагаю обсудить У Китаї вийшла компактна GeForce RTX 3050 на мобільному GPU
-
AntonyKandaurov
Member
Panasi
Я умудрився на ній в кіберпанк грати. Якби не длсс то фіга я би що такого запустив. Та й погратися в ігри до 2018 року на ній можна спокійно і без компромісів, навіть 4гб не є мало.
Я умудрився на ній в кіберпанк грати. Якби не длсс то фіга я би що такого запустив. Та й погратися в ігри до 2018 року на ній можна спокійно і без компромісів, навіть 4гб не є мало.
-
Panasi
Member
FullHD навіть з dlss в більшості сучасних тайтлах дуже не вистачає пам'яті і текстури вище середніх не поставиш, хоча потужності ядра вистачає, якщо налаштування графіки на максимум не ставити.neonglaу: ↑ 19.07.2023 14:15В якій роздільній здатності грали?Panasi: ↑ 19.07.2023 10:24
Останнім часом грав на ноутбуці с мобільною 3050 і в сучасних іграх майже завжди все впирається в кількість пам'яті. Їй би хоча би 6Гб і будо би якраз.
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Так, до 18 року 4 гб вистачало майже завжди.AntonyKandaurov: ↑ 19.07.2023 14:36 Panasi
-
waryag
Member
10 тисяч за криве лайно з підвалу?
-
VovaII
Member
А відносно 1066 вона на/в скільки швидша?