Останні статті і огляди
Новини
Відбувся реліз 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti. Оглядів доведеться почекати
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Відбувся реліз 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti. Оглядів доведеться почекати
ОглядУ може й не бути, бо щось я не бачив новину про єдиного японця який купив карту
ОглядУ може й не бути, бо щось я не бачив новину про єдиного японця який купив карту
-
Hotspur
Member
клоуни. 16 Гб буде швидша на великих моніторах
-
Kassatka
Member
8 ліній PCI-E для 16 Гб варіанту вже не так погано, як для 8 Гб варіанту, бо все потрібне розміститься у VRAM великого обсягу й не треба буде часто обмінюватися з оперетивною пам'яттю ПК. Але не найкращий варіант для 4K Ultra 15 FPS геймінгу через 128 біт шину. Подивився вчора огляд бороди про те, що в 4060 та 4060 Ti новий кеш на 16 Мб і цього цілком достатньо, щоб зберігати цілком інформацію про пікселі кадру Full HD обсягом 8 Мб і вже з натяжкою інформацію про кадр 14 Мб, бо крім пікселів поточного кадру потрібно кеш і для інших потреб юзати. Тому й nVidia позиціонує ці карти 4060/4060 Ti для Full HD геймінгу, бо в них буде найкраща віддача від нового кешу й це дійсно нівелює малу ширину шину. Якщо екстраполювати роздуми далі, то очевидно, що 4K-кадр в такий кеш не влізе й тому в 4K малу ширину шини буде компенсувати важко. Тому й бачимо, що молодші й середні карти 4000 серії в 4K показують не настільки хороший приріст відносно попереднього покоління, ніж у Full HD чи 1440p. За ціновою категорією та обсягом VRAM карти добре підходять для 4K Ultra 15 FPS геймінгу, а от 128-біт шина таки сильно псує картину.
-
mr-enic
Member
дякуємо, не треба
хороший блогер, колись і сам дивився, але ж він типовий гнилий кацап. нащо то дивитися
хороший блогер, колись і сам дивився, але ж він типовий гнилий кацап. нащо то дивитися
-
divinity
Member
якби у нас в магазинах ціни нормальні були. Але у нас 4060 продається майже за MSRP 4060 ti. 6700 xt за 18+ тисяч, що є 486 баксів.
-
Kassatka
Member
Ціна формується для цих карт у першу чергу за продуктивність у full hd, а у 4к вже виходить відношення ціна/продуктивність гірше. З іншого боку спробуй знайди у Хуанга щось недороге з нормальним обсягом пам'яті, а у 4K пам'ять особливо важлива.
-
NewEXE
Junior
1. Продати 4050ti, назвавши 4060ti 8 гб
2. Продати 4060, назвавши 4060ti 16 гб
3. Profit!
Хоча скоріше обидві 4050ti, просто одній подвоїли обсяг пам'яті
2. Продати 4060, назвавши 4060ti 16 гб
3. Profit!
Хоча скоріше обидві 4050ti, просто одній подвоїли обсяг пам'яті
-
Mike88
Member
Kassatka
кому ці стіни тексту адресовані? хто цю графоманію читатиме?
кому ці стіни тексту адресовані? хто цю графоманію читатиме?
-
VovaII
Member
Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.mr-enic: ↑ 18.07.2023 16:46хороший блогер, колись і сам дивився, але ж він типовий гнилий кацап. нащо то дивитися
Тут на форумі писали, що для рідксних видів робіт, ця 4060Ті*16 корисніша за 3090. Здається із рендерингом "чогось такого там..." пов'язано.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
То дуже короткий переказ руснявого відосу про цю відяху.
-
Ijachok
Member
Наскільки знаю, не монетизує перегляди росіян в ролі глядачів. А всіх інших - монетизує. Якщо ж дивитись із адблоком, все одно ми наганяємо переглядів і збільшуємо шанс на те, що хтось інший не з боліт і без адблока чи з преміумом подивиться і буде монетизованийVovaII: ↑ 18.07.2023 17:08Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.mr-enic: ↑ 18.07.2023 16:46хороший блогер, колись і сам дивився, але ж він типовий гнилий кацап. нащо то дивитися
-
Gelonyrum
Member
А якщо врахувати, що другий ведучий чиста концентрована вата то дивитись цей канал, наганяючи їм перегляди - лютий зашквар.Ijachok: ↑ 18.07.2023 17:27Наскільки знаю, не монетизує перегляди росіян в ролі глядачів. А всіх інших - монетизує. Якщо ж дивитись із адблоком, все одно ми наганяємо переглядів і збільшуємо шанс на те, що хтось інший не з боліт і без адблока чи з преміумом подивиться і буде монетизованийVovaII: ↑ 18.07.2023 17:08 Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.
-
Dr_reg
Junior
VovaII: ↑ 18.07.2023 17:08Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.mr-enic: ↑ 18.07.2023 16:46хороший блогер, колись і сам дивився, але ж він типовий гнилий кацап. нащо то дивитися
Є Hardware Unboxed, є Gamers Nexus навіть якщо не розумієте мову, то графіки там є на яких чітко видно результати тестувань. Нащо дивитись друзів пропаг***нів, які виправдовують війну. Пробачте, я цього не розумію.
-
n+gibat[]r
Member
Не фсьо так адазначна, панимать надоGelonyrum: ↑ 18.07.2023 17:45А якщо врахувати, що другий ведучий чиста концентрована вата то дивитись цей канал, наганяючи їм перегляди - лютий зашквар.Ijachok: ↑ 18.07.2023 17:27
Наскільки знаю, не монетизує перегляди росіян в ролі глядачів. А всіх інших - монетизує. Якщо ж дивитись із адблоком, все одно ми наганяємо переглядів і збільшуємо шанс на те, що хтось інший не з боліт і без адблока чи з преміумом подивиться і буде монетизований
-
Gelonyrum
Member
"В свізі с тікущєй сітуацієй"n+gibat[]r: ↑ 18.07.2023 17:48Не фсьо так адазначна, панимать надоGelonyrum: ↑ 18.07.2023 17:45
А якщо врахувати, що другий ведучий чиста концентрована вата то дивитись цей канал, наганяючи їм перегляди - лютий зашквар.
-
taras_cs
Member
А хто там другий ведучий? Хочу спитати, що в нього з лицемGelonyrum: ↑ 18.07.2023 17:45А якщо врахувати, що другий ведучий чиста концентрована вата
-
anyname
Member
А є люди без адблока?Ijachok: ↑ 18.07.2023 17:27Наскільки знаю, не монетизує перегляди росіян в ролі глядачів. А всіх інших - монетизує. Якщо ж дивитись із адблоком, все одно ми наганяємо переглядів і збільшуємо шанс на те, що хтось інший не з боліт і без адблока чи з преміумом подивиться і буде монетизованийVovaII: ↑ 18.07.2023 17:08 Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.
Відправлено через 8 хвилин 54 секунди:
огляди вже є , принаймі на ютубі.але в мене вельми великі сумніви до їх змісту.. бо там в 1080р ті від простої відірвалася місцями на 20 кадрів в середньому ( через значно більші 1% і 0.1% ). При тому що тайтли були не з тих яким конче необхідні овер 8Гб.kalakawa: ↑ 18.07.2023 16:26 Пропоную обговорити Відбувся реліз 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti. Оглядів доведеться почекати
-
Henry1974
Junior
MSRP 4060 329 євро для Європи. Як раз 13,5 к гривень. 300 баксів це в штатах без врахування податків.divinity: ↑ 18.07.2023 16:51нас 4060 продається майже за MSRP 4060 ti
-
divinity
Member
Henry1974
без податків? Там з податками все. 7600 теж без податків тут замість 250 євро (в Європі) = 10000 грн продається за 13+? Ціни всі з надбавкою 100 ойро у нас
без податків? Там з податками все. 7600 теж без податків тут замість 250 євро (в Європі) = 10000 грн продається за 13+? Ціни всі з надбавкою 100 ойро у нас
-
taras_cs
Member
Наскільки я знаю, в штатах податок не платиться при купівлі через інтернет (чи якась його частина).Henry1974: ↑ 18.07.2023 18:22MSRP 4060 329 євро для Європи. Як раз 13,5 к гривень. 300 баксів це в штатах без врахування податків.
-
Henry1974
Junior
В залежності від штату. Десь в середньому 8 відсотків.taras_cs: ↑ 18.07.2023 18:34Наскільки я знаю, в штатах податок не платиться при купівлі через інтернет (чи якась його частина