Відбувся реліз 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti. Оглядів доведеться почекати

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Відбувся реліз 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti. Оглядів доведеться почекати

ОглядУ може й не бути, бо щось я не бачив новину про єдиного японця який купив карту
Hotspur
Member

Повідомлення

клоуни. 16 Гб буде швидша на великих моніторах
Kassatka
Member

Повідомлення

8 ліній PCI-E для 16 Гб варіанту вже не так погано, як для 8 Гб варіанту, бо все потрібне розміститься у VRAM великого обсягу й не треба буде часто обмінюватися з оперетивною пам'яттю ПК. Але не найкращий варіант для 4K Ultra 15 FPS геймінгу через 128 біт шину. Подивився вчора огляд бороди про те, що в 4060 та 4060 Ti новий кеш на 16 Мб і цього цілком достатньо, щоб зберігати цілком інформацію про пікселі кадру Full HD обсягом 8 Мб і вже з натяжкою інформацію про кадр 14 Мб, бо крім пікселів поточного кадру потрібно кеш і для інших потреб юзати. Тому й nVidia позиціонує ці карти 4060/4060 Ti для Full HD геймінгу, бо в них буде найкраща віддача від нового кешу й це дійсно нівелює малу ширину шину. Якщо екстраполювати роздуми далі, то очевидно, що 4K-кадр в такий кеш не влізе й тому в 4K малу ширину шини буде компенсувати важко. Тому й бачимо, що молодші й середні карти 4000 серії в 4K показують не настільки хороший приріст відносно попереднього покоління, ніж у Full HD чи 1440p. За ціновою категорією та обсягом VRAM карти добре підходять для 4K Ultra 15 FPS геймінгу, а от 128-біт шина таки сильно псує картину. :(
mr-enic
Member

Повідомлення

дякуємо, не треба :-P

Kassatka: 18.07.2023 16:43 Подивився вчора огляд бороди про те, що

хороший блогер, колись і сам дивився, але ж він типовий гнилий кацап. нащо то дивитися :(
divinity
Member

Повідомлення

якби у нас в магазинах ціни нормальні були. Але у нас 4060 продається майже за MSRP 4060 ti. 6700 xt за 18+ тисяч, що є 486 баксів. :-/
Kassatka
Member

Повідомлення

Ціна формується для цих карт у першу чергу за продуктивність у full hd, а у 4к вже виходить відношення ціна/продуктивність гірше. З іншого боку спробуй знайди у Хуанга щось недороге з нормальним обсягом пам'яті, а у 4K пам'ять особливо важлива.
NewEXE
Junior

Повідомлення

1. Продати 4050ti, назвавши 4060ti 8 гб
2. Продати 4060, назвавши 4060ti 16 гб
3. Profit!

Хоча скоріше обидві 4050ti, просто одній подвоїли обсяг пам'яті
Mike88
Member

Повідомлення

Kassatka
кому ці стіни тексту адресовані? хто цю графоманію читатиме?
VovaII
Member

Повідомлення

mr-enic: 18.07.2023 16:46хороший блогер, колись і сам дивився, але ж він типовий гнилий кацап. нащо то дивитися
Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.

Тут на форумі писали, що для рідксних видів робіт, ця 4060Ті*16 корисніша за 3090. Здається із рендерингом "чогось такого там..." пов'язано.

Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Mike88: 18.07.2023 17:06 Kassatka
кому ці стіни тексту адресовані? хто цю графоманію читатиме?
То дуже короткий переказ руснявого відосу про цю відяху.
Ijachok
Member

Повідомлення

VovaII: 18.07.2023 17:08
mr-enic: 18.07.2023 16:46хороший блогер, колись і сам дивився, але ж він типовий гнилий кацап. нащо то дивитися
Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.
Наскільки знаю, не монетизує перегляди росіян в ролі глядачів. А всіх інших - монетизує. Якщо ж дивитись із адблоком, все одно ми наганяємо переглядів і збільшуємо шанс на те, що хтось інший не з боліт і без адблока чи з преміумом подивиться і буде монетизований
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Ijachok: 18.07.2023 17:27
VovaII: 18.07.2023 17:08 Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.
Наскільки знаю, не монетизує перегляди росіян в ролі глядачів. А всіх інших - монетизує. Якщо ж дивитись із адблоком, все одно ми наганяємо переглядів і збільшуємо шанс на те, що хтось інший не з боліт і без адблока чи з преміумом подивиться і буде монетизований
А якщо врахувати, що другий ведучий чиста концентрована вата то дивитись цей канал, наганяючи їм перегляди - лютий зашквар.
Dr_reg
Junior

Повідомлення

VovaII: 18.07.2023 17:08

Є Hardware Unboxed, є Gamers Nexus навіть якщо не розумієте мову, то графіки там є на яких чітко видно результати тестувань. Нащо дивитись друзів пропаг***нів, які виправдовують війну. Пробачте, я цього не розумію.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 18.07.2023 17:45
А якщо врахувати, що другий ведучий чиста концентрована вата то дивитись цей канал, наганяючи їм перегляди - лютий зашквар.
Не фсьо так адазначна, панимать надо :laugh:
Gelonyrum
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 18.07.2023 17:48
Gelonyrum: 18.07.2023 17:45

Не фсьо так адазначна, панимать надо :laugh:
"В свізі с тікущєй сітуацієй" :gigi:
taras_cs
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 18.07.2023 17:45А якщо врахувати, що другий ведучий чиста концентрована вата
А хто там другий ведучий? Хочу спитати, що в нього з лицем
anyname
Member

Повідомлення

VovaII: 18.07.2023 17:08 Від для своїх розказує, тому можливо правду. — Дивлюся використовуючи задурно плоди його праці(Ютуб перегляди не монетизує). А за те що кацап, — я йому лайки перестав ставити.
А є люди без адблока? :spy:

Відправлено через 8 хвилин 54 секунди:
kalakawa: 18.07.2023 16:26 Пропоную обговорити Відбувся реліз 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti. Оглядів доведеться почекати

ОглядУ може й не бути, бо щось я не бачив новину про єдиного японця який купив карту
огляди вже є , принаймі на ютубі.але в мене вельми великі сумніви до їх змісту.. бо там в 1080р ті від простої відірвалася місцями на 20 кадрів в середньому ( через значно більші 1% і 0.1% ). При тому що тайтли були не з тих яким конче необхідні овер 8Гб.
Henry1974
Junior

Повідомлення

divinity: 18.07.2023 16:51нас 4060 продається майже за MSRP 4060 ti
MSRP 4060 329 євро для Європи. Як раз 13,5 к гривень. 300 баксів це в штатах без врахування податків.
divinity
Member

Повідомлення

Henry1974
без податків? Там з податками все. 7600 теж без податків тут замість 250 євро (в Європі) = 10000 грн продається за 13+? Ціни всі з надбавкою 100 ойро у нас
taras_cs
Member

Повідомлення

Henry1974: 18.07.2023 18:22MSRP 4060 329 євро для Європи. Як раз 13,5 к гривень. 300 баксів це в штатах без врахування податків.
Наскільки я знаю, в штатах податок не платиться при купівлі через інтернет (чи якась його частина).
Henry1974
Junior

Повідомлення

taras_cs: 18.07.2023 18:34Наскільки я знаю, в штатах податок не платиться при купівлі через інтернет (чи якась його частина
В залежності від штату. Десь в середньому 8 відсотків.
Відповісти