Предлагаю обсудить Перші подробиці про сокет Intel LGA1851
Сумісність збережеться но потрібне нове кріплення… «не вибух а хлопок»
Останні статті і огляди
Новини
Перші подробиці про сокет Intel LGA1851
-
Павло
Member
-
Jesaul
Member
Какая щедрость - новые PCI линии
-
alexeygalas
Member
Де оті всі тролі-професори, які кєкали про те, що кріплення від 1700 не підійде ))
Там висота відрізняється на 0.1-0.2мм. Просто зятажка буде на 1-2 оберти менша ось і все. Мої ноктуа і термалрайт сядуть
Там висота відрізняється на 0.1-0.2мм. Просто зятажка буде на 1-2 оберти менша ось і все. Мої ноктуа і термалрайт сядуть
-
Павло
Member
То навіщо в дописі пишуть про нові монтажні кріплення?...alexeygalas: ↑ 18.07.2023 13:13 Де оті всі тролі-професори, які кєкали про те, що кріплення від 1700 не підійде ))
-
firestarter256
Member
Павло
Эх ты что ты здесь делаешь? это форум оверклокеров!я в свое время прикручивал соплерону 300а 2х45 пропеллера и он давал буст что у пня3 450 и даже большене снилось
Эх ты что ты здесь делаешь? это форум оверклокеров!я в свое время прикручивал соплерону 300а 2х45 пропеллера и он давал буст что у пня3 450 и даже большене снилось
-
anyname
Member
Ноктуа зазвичай на пружинах , тому точно сяде . А ось Термалрайт пружин там немає.а сили притискання хватало для перетворення Скайлейків на звичайних Калік , при тому що кріплення там потрібно було теж саме що у попередників (бо хтось на текстоліті зекономив). що там у новітніх Інтелів з товщиною текстоліта ? Адже попередників боксова прижималка інколи перегибалаalexeygalas: ↑ 18.07.2023 13:13 Де оті всі тролі-професори, які кєкали про те, що кріплення від 1700 не підійде ))
-
Павло
Member
В мене залман перформа на кріпленні від ноктуа стоїть на ам4... Но це тут до чого?firestarter256: ↑ 18.07.2023 13:32 Павло
"Эх ты что ты здесь делаешь" що робили твої батьки з тобою, що тобі потрібно самостверджуватись на форумі? Подумай!
-
nochnik89
Member
Реально больше интереса сейчас вызывает хедт платформа от интел и новые камни от амд на ам5
Кто-то знает на каком техпроцессе будут камни эти ?
скорее на 6 )Процесори Intel Arrow Lake-S повинні бути на 6-21% швидшими за минуле покоління при однаковій кількості ядер
Кто-то знает на каком техпроцессе будут камни эти ?
-
manbearboar
Member
Добавили поддержку писи5 nvme, которая уже есть в АМ5, но это выйдет у Интел через полтора года только.
-
alexeygalas
Member
На чудовому ))nochnik89: ↑ 18.07.2023 13:56Кто-то знает на каком техпроцессе будут камни эти ?
TSMC BN3
-
firestarter256
Member
Павло
Просто делали руками
Отправлено спустя 52 секунды:
anyname
Не было прижун на глаз все делали
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Сколько тут на купленых водянках? ну тутя понял ноль сколько остальных
Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
ПС у м Мну 2700С под водой! кто рискнет своей 6800. Пойти на рекорд!!! ПС Я на воде
Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
Кстатит а де Санько
Просто делали руками
Отправлено спустя 52 секунды:
anyname
Не было прижун на глаз все делали
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Сколько тут на купленых водянках? ну тутя понял ноль сколько остальных
Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
ПС у м Мну 2700С под водой! кто рискнет своей 6800. Пойти на рекорд!!! ПС Я на воде
Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
Кстатит а де Санько
-
Intel74320ASuperFin+
Member
manbearboar: ↑ 18.07.2023 14:22 Добавили поддержку писи5 nvme, которая уже есть в АМ5, но это выйдет у Интел через полтора года только.
1718 пинов на 5нм уничтожают 1851 пин на 10нм. Шах и мат, штеуд .
-
Etra
Junior
nochnik89
12, 13, и 14 поколения на 10 нм.
15 и 16 должны быть на 7 нм.
17 и 18 поколение на 5 нм.
Это если всё пойдёт гладко, ежели нет, то запросто может быть, что на одном техпроцессе будет не 2 поколения, а 3-4-5.
Как то так
P.S. Только сокеты не забудут менять, тут к гадалке не ходи
12, 13, и 14 поколения на 10 нм.
15 и 16 должны быть на 7 нм.
17 и 18 поколение на 5 нм.
Это если всё пойдёт гладко, ежели нет, то запросто может быть, что на одном техпроцессе будет не 2 поколения, а 3-4-5.
Как то так
P.S. Только сокеты не забудут менять, тут к гадалке не ходи
-
alexeygalas
Member
Люди, ви що слайди читати не вмієте? )) вже на кожному паркані написали, шо Arrow Lake буде на TSMC N3B. Які 7нм? )))))
Саме по цій причині його відклали на 24 рік. Бо на своїх потужностіх вони викатають рефреш рапторів і мобільні Meteor Lake
Саме по цій причині його відклали на 24 рік. Бо на своїх потужностіх вони викатають рефреш рапторів і мобільні Meteor Lake