Acer випустила нові відеокарти Predator BiFrost, включаючи Radeon RX 7600

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
FastBullet
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Acer випустила нові відеокарти Predator BiFrost, включаючи Radeon RX 7600

250 долларов уже что-то более менее вменяемое и оказывается можно по такой цене продавать и выгодно даже :gigi:
Nemo4k
Member

Повідомлення

Цікаво скільки захотять за 1 слово Predator ?
daesz
Member

Повідомлення

Цікаво чи куртка бачив ці ціни :)
divinity
Member

Повідомлення

FastBullet: 13.07.2023 19:27 Предлагаю обсудить Acer випустила нові відеокарти Predator BiFrost, включаючи Radeon RX 7600

250 долларов уже что-то более менее вменяемое и оказывается можно по такой цене продавать и выгодно даже :gigi:
тільки у нас вона не продається по 250. Ціна на 7600 в магазинах практична рівна ціні 4060. Тобто поки бариги всі відяхи не розпродадуть, не буде в Україні і близько цін нормальних. Тобто ніколи.
daesz
Member

Повідомлення

divinity: 13.07.2023 20:18 тільки у нас вона не продається по 250. Ціна на 7600 в магазинах практична рівна ціні 4060. Тобто поки бариги всі відяхи не розпродадуть, не буде в Україні і близько цін нормальних. Тобто ніколи.
Там 274 взагалі-то, а не 250. 258 - то ціна інтеловського а750.
Surfer
Junior

Повідомлення

daesz: 13.07.2023 20:13 Цікаво чи куртка бачив ці ціни :)
Хочется NVIDIA, но подешевле?
LordTornado
Member

Повідомлення

Опять 128 бит?
daesz
Member

Повідомлення

Surfer: 13.07.2023 21:29 Хочется NVIDIA, но подешевле?
Ні, я жду на ревіл 7700 хт і якщо ціна буде зависока візьму або 6750, або 6800 ;)
Afit
Member

Повідомлення

Блин, а отличная идея, полутурбинный вариант :up: Получается часть горячего воздуха сразу за прдеделы корпуса. Мне кажется такая конструкция даже более актуальная для старших карт. Потому что позволит использовать воздушное охлаждения для ЦП, вместо жидкосного. Да и в общем обеспечит более благоприятное окружение для других компонентов :think:
daesz
Member

Повідомлення

Afit: 13.07.2023 22:27 Блин, а отличная идея, полутурбинный вариант :up: Получается часть горячего воздуха сразу за прдеделы корпуса. Мне кажется такая конструкция даже более актуальная для старших карт. Потому что позволит использовать воздушное охлаждения для ЦП, вместо жидкосного. Да и в общем обеспечит более благоприятное окружение для других компонентов :think:
Є здогадка, що якщо циркуляція в корпусі (в районі ВК) не дуже, по ВК буде вдувати викинуте нею ж гаряче повітря :-/
Afit
Member

Повідомлення

daesz: 14.07.2023 02:11
Afit: 13.07.2023 22:27 Блин, а отличная идея, полутурбинный вариант :up: Получается часть горячего воздуха сразу за прдеделы корпуса. Мне кажется такая конструкция даже более актуальная для старших карт. Потому что позволит использовать воздушное охлаждения для ЦП, вместо жидкосного. Да и в общем обеспечит более благоприятное окружение для других компонентов :think:
Є здогадка, що якщо циркуляція в корпусі (в районі ВК) не дуже, по ВК буде вдувати викинуте нею ж гаряче повітря :-/
Естественно на вдув должны стоять вентиляторы. А если они там стоят и подают хотябы столько же, сколько отводится с корпуста, то не будет засасывать
daesz
Member

Повідомлення

Afit: 14.07.2023 02:13
daesz: 14.07.2023 02:11
Естественно на вдув должны стоять вентиляторы. А если они там стоят и подают хотябы столько же, сколько отводится с корпуста, то не будет засасывать
Якщо там буде стояти тільки на двув - то гаряче повітря навіть не буде покидати межі радіатора, тому що я більше ніж впевнений що та нещасна 80/92мм турбіна не зможе нічого протиставити 120/140мм вентилям на двув :D
Afit
Member

Повідомлення

daesz: 14.07.2023 02:16
Afit: 14.07.2023 02:13

Якщо там буде стояти тільки на двув - то гаряче повітря навіть не буде покидати межі радіатора, тому що я більше ніж впевнений що та нещасна 80/92мм турбіна не зможе нічого протиставити 120/140мм вентилям на двув :D
Та ладно) Неужели ты забыл что недавно топы охлаждались турбинами. Там поток дай божий. На выдув конечно тоже желательно. Просто прикол в том что не весь горячий воздух надо отвести с корпуса, а только часть. Хотя есть системы с упором на нагнетание воздуха в корпус. Хотя это менее эффективно, но задумка в том, чтобы в корпус попадало как можно меньше пыли. Так он весь проходит через фильтры. А в системе с упором на выдув воздух стремится через все щели и отверстия
unlnu
Member

Повідомлення

задумка непогана, але для таких мідлів турбіна, як на мене, реально зайва.
побачимо невдовзі відгуки і стане зрозуміло чи приживеться ця іновація і чи буде використана для більш потужних карт.
АлексUA
Member

Повідомлення

unlnu: 14.07.2023 06:41задумка непогана, але для таких мідлів турбіна, як на мене, реально зайва.
Если это не влияет на итоговую цену продукта, то почему бы и нет?!
Все уж лучше выглядит чем 4060 от Palit.

Меня этот продукт как минимум заинтересовал.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Такое себе. Если бы ставили по 2-3 турбины, то было бы другое дело B-) .
manbearboar
Member

Повідомлення

daesz: 13.07.2023 21:56 Ні, я жду на ревіл 7700 хт і якщо ціна буде зависока візьму або 6750, або 6800 ;)
7700 выкатят когда 6700/6800 закончатся.
daesz
Member

Повідомлення

manbearboar: 14.07.2023 11:29 7700 выкатят когда 6700/6800 закончатся.
RX580 перестали виробляти в 2021, 5х00 серію випустили в 2020 році. Не думаю, що це буде пов'язано.

Відправлено через 1 годину 53 хвилини 50 секунд:
Глянув на вікі - виявляється 5000 серія вийшла літом 2019, а не 2020. І до цих пір не було жодної новини про те, що вони знімають їх із виробництва, при тому 6000 серію вони таки релізнули. Що, в принципі, ще раз доказує, що ці події не будуть між собою пов'язані :shuffle:
Ektalion
Member

Повідомлення

manbearboar: 14.07.2023 11:29 7700 выкатят когда 6700/6800 закончатся.
6800 не збираються закінчуватись, MSI он випустили минулого місяця нову ревізію RX 6800 GAMING Z TRIO 16G V1. Правда я не знаю, що там нового, крім х3 8пін живлення :think:
Nick Admin Rootowich
Junior

Повідомлення

Та невже тут не облаяли бренд?) Я в шоці :beer:
Відповісти