З'явилася велика демонстрація Test Drive Unlimited: Solar Crown

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
stoned
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити З'явилася велика демонстрація Test Drive Unlimited: Solar Crown
Гра нагадує чергову варіацію Forza Horizon, тільки виглядає біднішою та скромнішою.
Тобто the Crew від ще одних французів?
anyname
Member

Повідомлення

Взагалі то Форза нагадує Тест Драйв. ТДУ 2007го (здається) був гарною іграшкою.навіть скло в дверях рухалось і впливало на звук в тачанці.
big_bang
Member

Повідомлення

пару тижнів тому ганяв в форзу, вчора почав nfs і все щось не то.
коли був дитиною, ганяв в гоночки постійно, а зараз взагалі не тягне на подібне
ганяюсь за іграми з сюжетами тепер...
важко дорослішати - грати немає в шо(((
daesz
Member

Повідомлення

big_bang: 13.07.2023 11:26 коли був дитиною, ганяв в гоночки постійно, а зараз взагалі не тягне на подібне
Аналогічно, взагалі тепер не можу зрозуміти хто грає ті рейсинги і для кого воно взагалі робиться :D
YoDA_91
Member

Повідомлення

daesz: 13.07.2023 11:30
big_bang: 13.07.2023 11:26 коли був дитиною, ганяв в гоночки постійно, а зараз взагалі не тягне на подібне
Аналогічно, взагалі тепер не можу зрозуміти хто грає ті рейсинги і для кого воно взагалі робиться :D
Иногда под свою музыку очень заходит играть в форзу 5. Но только иногда, потому как ничего нового по сути я там не увидел
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Надоели эти рельсовые гонки без физики повреждения, даже в этой игре из новости машина врезается на полной скорости в другое авто а потом в стену и ничего даже не повреждено, wtf? Сейчас 2007 год или 2023?
Из автосимов только BeamNG.drive нравится, там с физикой все огонь, размотать тачку об столб то еще удовольствие :lol:
Podyrio
Member

Повідомлення

Вона ще не вийшла а вже виглядає застарілою. Хоча, як на мене, виглядає краще ніж The Crew Motorfest, но до рівня форзи не дотягує.
big_bang
Member

Повідомлення

YoDA_91: 13.07.2023 11:32
Иногда под свою музыку очень заходит играть в форзу 5. Но только иногда, потому как ничего нового по сути я там не увидел
форза цікава тим, що на боксовому геймпаді купа приколів задіяно
адаптивне вібро курків тільки там бачив і відчував)))

тай таке)

ще dirt 2 в пам'яті лишився)))
ммм... які спогади)))
daesz
Member

Повідомлення

big_bang: 13.07.2023 12:06 ще dirt 2 в пам'яті лишився)))
В мене дірт 3 (напевно, єдиний рейсинг який запам'ятався з часів НФС:карбон), декілька років після нього пробував дірт шоудаун і взаглі не зайшло :-/
Keyser Soze
Member

Повідомлення

"Мы делали, делали и .... абисралысь" :gigi: :up:
YoDA_91
Member

Повідомлення

big_bang: 13.07.2023 12:06
YoDA_91: 13.07.2023 11:32

тай таке)

ммм... які спогади)))
Я только на боксовом гейпаде гоняю, но без вибрации, она меня отвлекает.

Даа, Dirt 2 - отличная была гонка :)
big_bang
Member

Повідомлення

YoDA_91: 13.07.2023 12:30
big_bang: 13.07.2023 12:06

тай таке)

ммм... які спогади)))
Я только на боксовом гейпаде гоняю, но без вибрации, она меня отвлекает.

Даа, Dirt 2 - отличная была гонка :)
теж не фанат вібро, але віддача в курки)))
щось нове і цікаве)))

Відправлено через 1 годину 53 хвилини 2 секунди:
короче, я так поняв, що Test Drive нікому не цікавий)
zaqik
Member

Повідомлення

А мне Flatout 2 нравился. Субъективно, выглядит лучше, чем скриншот в новости.
Hum
Member

Повідомлення

Судя по видео в первым тду нечего общего. Просто аркада для людей с ограниченными возможностями. :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Когда-то пробовал сыграть в тду2 после заезженного до дыр тду. Было впечатление, что игрока разработчик воспринимает как умственно отсталого.
Qgeen
Member

Повідомлення

big_bang: 13.07.2023 11:26 важко дорослішати - грати немає в шо(((
Погоджуюсь з цією тезою! :beer:
Попри бажання 'бігати' в "Д2 Воскресіння" й інші франшизи молодості все частіше доводиться грати в життя, бо воно реально цікавіше й в плані сюжета, й по симуляції
anyname
Member

Повідомлення

Аркада то не рейсинг. Нажаль вхід до пристойного рейсингу коштує як пристойне авто. а потім для пристойних результатів треба прямо таки непристойно задр....ть. якось глянув пару , трійку роликів від симрейсера. приблизно 20к$ на побудову кокпіту , й задр....ня однієї гри з самого її релізу щоб в онлайні з пристойними гравцями приїжджати двадцять чи тридцять яким то .
Дійсно - для кого ті рейсинги роблять :rolleyes: в цьому році виходить , чи може вже й вийшов фільм про такого хлопця.
divinity
Member

Повідомлення

Не фанат гонок взагалі, але TDU2 була прикольна гра, в стімі до сих пір награно десь біля 100 годин, але не як рейсинг, а як RPG свого роду, плюс можна було просто їздити по світу. Просто рейсинг швидко набрид би.
Rosberg
Member

Повідомлення

Ну таке, вері таке собі. Краще вже зробити нормальний ремейк першої частини, вона була бомбовою.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Тду умер после первого анлимитед. Солар краун будет смесью симс и анбаунд для зумеров :lol: ?
doc-oc
Member

Повідомлення

zaqik: 13.07.2023 17:06 А мне Flatout 2 нравился. Субъективно, выглядит лучше, чем скриншот в новости.
Дилогия Flatout - это вообще лучшие гонки из всех! Жаль, что разрабов не туда понесло во Wreckfest.
Відповісти