Останні статті і огляди
Новини
Продано два мільйони копій Street Fighter 6
-
kalakawa
Member
На капком навіть язик не підіймається гнівитись за відсутність регіональних цін. Та й без них 2&3 зараз 374грн коштуютьMegaclite: ↑ 08.07.2023 13:05 Пропоную обговорити Продано два мільйони копій Street Fighter 6
А ось і причина таким хорошим продажам
-
Vpupkin
Member
Людишки любят всякую мерзость.Megaclite: ↑ 08.07.2023 13:05А ось і причина таким хорошим продажам
-
kalakawa
Member
Напівоголені м'язисті чоловіки там теж є, тому раджу переглянути своє відношенняVpupkin: ↑ 08.07.2023 13:36Людишки любят всякую мерзость.Megaclite: ↑ 08.07.2023 13:05А ось і причина таким хорошим продажам
-
Firebrand
Member
на ютубе очень форсили переработанный и детализированный внешний вид,именно Кемми. Прямо показывали ее во всех тизерах, спецом.Megaclite: ↑ 08.07.2023 13:05 Пропоную обговорити Продано два мільйони копій Street Fighter 6
Chun Li Joins Calvin Klein Gang Street Fighter 6 Mod
Проблема всех последних пластмассовых стрит файтеров в том, что их бойцы с гипертрофированной мускулатурой, выглядят , мягко говоря, неоднозначно. И то, сколько стоят эти стритфайтеры в стим, это реально много. для людей, которые любят играть в такие игры, как бы это не звучало странно, но бойцы в одежде, выглядят намного лучше, чем бойцы в шортах/трусах.
-
Захар Беркут
Member
Що за маячня? Де тут гидота? Цікаві дівчата, цікаво рухаються, особисто мені до вподоби.Vpupkin: ↑ 08.07.2023 13:36Людишки любят всякую мерзость.Megaclite: ↑ 08.07.2023 13:05А ось і причина таким хорошим продажам
А он що йому не сподобалось, йому хлопці треба...kalakawa: ↑ 08.07.2023 13:47Напівоголені м'язисті чоловіки там теж є, тому раджу переглянути своє відношення
-
EkselentE
Member
Жуть. Что это за куриные окорочка?Megaclite: ↑ 08.07.2023 13:05 Пропоную обговорити Продано два мільйони копій Street Fighter 6
-
ДядяСаша
Member
Бомба-ракета!
Дівки сочний персік!
Мммм.
Дівки сочний персік!
Мммм.
-
Firebrand
Member
EkselentE: ↑ 08.07.2023 19:23Жуть. Что это за куриные окорочка?
-
Vpupkin
Member
Мне не по нраву пластиковые девки с диспропорций тела.Захар Беркут: ↑ 08.07.2023 18:54Що за маячня? Де тут гидота? Цікаві дівчата, цікаво рухаються, особисто мені до вподоби.
-
Захар Беркут
Member
Вам не подобається не дивіться, а мені до вподоби, і так 99% жінок мають диспропорції, а тут скоріше підкреслили деякі принади, на мій погляд місцями вдало підкреслили.Vpupkin: ↑ 08.07.2023 21:02Мне не по нраву пластиковые девки с диспропорций тела.Захар Беркут: ↑ 08.07.2023 18:54Що за маячня? Де тут гидота? Цікаві дівчата, цікаво рухаються, особисто мені до вподоби.
Кажіть вже відверто - що ви не по дівчатам, я вас не засуджую не переймайтесь.
-
Vpupkin
Member
Захар Беркут
А вы у нас по силиконовым куклам, не осуждаю.
А вы у нас по силиконовым куклам, не осуждаю.
-
Ведьмак
Member
Без ведмедя не взлетить, а ось у теккена був ведьмідь, зроблять йому пару спец прийомів щоб карав опонента і буде топчик
-
Buldozer.
Member
Да кошмар. жуть какая-то.EkselentE: ↑ 08.07.2023 19:23Жуть. Что это за куриные окорочка?Megaclite: ↑ 08.07.2023 13:05 Пропоную обговорити Продано два мільйони копій Street Fighter 6
-
minesweeper
Member
Або він колись попав в таку ситуацію:Захар Беркут: ↑ 08.07.2023 18:54Що за маячня? Де тут гидота? Цікаві дівчата, цікаво рухаються, особисто мені до вподоби.
А он що йому не сподобалось, йому хлопці треба...kalakawa: ↑ 08.07.2023 13:47
Напівоголені м'язисті чоловіки там теж є, тому раджу переглянути своє відношення
-
skrewdriver111
Member
судя по обсуждению в этом треде, никто из вас не играл в игру
-
minesweeper
Member
Та тут одни старые пердуны-миллениалы собрались и даже по старше . Тема виртуальных сисек-писек интересна до 25-30 лет. А молодых зумеров тут мало. Их мало комп железки интересуют. Они больше по инстам-телеграм-тик-токам, в даркнете ещё сидят.skrewdriver111: ↑ 10.07.2023 15:47 судя по обсуждению в этом треде, никто из вас не играл в игру
ничего против "Z" поколения не имею, просто как наблюдатель излагаю своё субъективное мнение, моë имхо так сказать