Гра Naraka Bladepoint стане безплатною

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гра Naraka Bladepoint стане безплатною
В 2022 робити б п2п ігри з мікротранзакціями + платними батлпасами і очікувати, що хтось це буде купляти й грати :lol:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Как же задрали эти убогие фритуплей баттлрояли :-/
Paradox1306
Member

Повідомлення

daesz: 06.07.2023 12:24 Пропоную обговорити Гра Naraka Bladepoint стане безплатною
В 2022 робити б п2п ігри з мікротранзакціями + платними батлпасами і очікувати, що хтось це буде купляти й грати :lol:
гра була постійно в топах, так що купляли і грали
Fen1xz
Member

Повідомлення

daesz: 06.07.2023 12:24 В 2022 робити б п2п ігри з мікротранзакціями + платними батлпасами і очікувати, що хтось це буде купляти й грати :lol:
В 2023 - payday 3, diablo 4, the crew motorfest - всё это игры с ценниками ААА, платными пасами, донатами, транзакциями и тд. Это только те игры которые вспомнились мгновенно и про которые я знаю. Уверен их количество сильно больше.
daesz
Member

Повідомлення

Fen1xz: 06.07.2023 12:50
daesz: 06.07.2023 12:24 В 2022 робити б п2п ігри з мікротранзакціями + платними батлпасами і очікувати, що хтось це буде купляти й грати :lol:
В 2023 - payday 3, diablo 4, the crew motorfest - всё это игры с ценниками ААА, платными пасами, донатами, транзакциями и тд. Это только те игры которые вспомнились мгновенно и про которые я знаю. Уверен их количество сильно больше.
ПД3 і Д4 хоча б відомі і мають свій плеєрбейс, нарака вийшла як перша гра серії (і поки єдина, якщо не рахувати мобільний варіант) і очікувати, що вона буде масово популярна, та ще й настільки що люди і куплять, та ще й за всякі мікротранзакції занесуть :D Бачив нещодавно у одного з стрімерів яких дивлюсь - 8 противників з 10 боти :-/
Відповісти