На Steam Deck офіційно доступно понад десять тисяч ігор із бібліотеки Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
zvr1ch
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить На Steam Deck офіційно доступно понад десять тисяч ігор із бібліотеки Steam

Ну 10к ігор це для галочки, бо 90% з них це ігри рівня андертейл
Kravan
Member

Повідомлення

zvr1ch: 06.07.2023 11:02 Предлагаю обсудить На Steam Deck офіційно доступно понад десять тисяч ігор із бібліотеки Steam

Ну там сейчас вполне себе идет буквально все подряд, кроме сетевых шутанов.

Буквально сейчас играю на нем в Diablo 4 которой нет в Стим вообще, и Titan Quest который оффициально не поддерживается вообще.

А так игры там из этих 10К ровно теже что и на ПК)
Ainger
Member

Повідомлення

zvr1ch: 06.07.2023 11:02 90% з них це ігри рівня андертейл
как будто это что-то плохое :dontknow:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

а можно Валв запилит под свой девайс какую-то игру системселлер во вселенной Portal, TF или HL?

а так целесообразность девайса стремится к нулю, по крайней мере для меня.
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 06.07.2023 11:36 а можно Валв запилит под свой девайс какую-то игру системселлер во вселенной Portal, TF или HL?

А им это и не нужно. У Steam Deck есть свое целевое применение и целевая аудитория. Тебе не нужна игра-системселлер, если ты владеешь крупнейшей площадкой с продажи игр.
Есть люди, которым сей девайс не подходит. И это нормально. Нельзя угодить всем
Kravan
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 06.07.2023 11:36 а можно Валв запилит под свой девайс какую-то игру системселлер во вселенной Portal, TF или HL?

Ну хэндхелд это впринципе девайс нужный не всем. Тут скорее вопрос должен звучать так = нужность Стим Дек прямо пропорционально уменьшается в зависимости от количества времени которого ты можешь играть на основном девайсе (типа ПК или Консоль).
Если это не много времени, то Стим Дек - тема, если это условный - целый день, то нафиг не нужно.
zvr1ch
Junior

Повідомлення

Ainger: 06.07.2023 11:23
zvr1ch: 06.07.2023 11:02 90% з них це ігри рівня андертейл
А я нічого поганого і не казав, просто написав мб хто думає що там 10к ААА ігор) :shuffle:

Отправлено спустя 3 минуты 32 секунды:
Kravan: 06.07.2023 11:12
zvr1ch: 06.07.2023 11:02 Предлагаю обсудить На Steam Deck офіційно доступно понад десять тисяч ігор із бібліотеки Steam

Буквально сейчас играю на нем в Diablo 4 которой нет в Стим вообще, и Titan Quest который оффициально не поддерживается вообще.

я теж пробував , після пк та частоти в 144 герця трошки не привично та не комфортно фізично, але за неділюку другу звик. Але я все таки вважаю , що це ще не те пально, все одно від розетки завісиш. Є в мене ігровий ноут , так от на ньому набагато цікавіше, підключив гейм падік та ще й 17 дюймів екран, і все одно біля розетки, але ж тут стабільні 144 кадри (в мене баребон з десктопним железом) :super:

Отправлено спустя 5 минут 23 секунды:
По суті це той же ноутбук з урізаною віндою, сенсорною клавою та встроєним геймпадом. Більше 3 годин в мене на ньому не виходить пограти, тільки з розеткою.
Kravan
Member

Повідомлення

zvr1ch: 06.07.2023 13:07
Ainger: 06.07.2023 11:23

А я нічого поганого і не казав, просто написав мб хто думає що там 10к ААА ігор) :shuffle:

Отправлено спустя 3 минуты 32 секунды:
Kravan: 06.07.2023 11:12

я теж пробував , після пк та частоти в 144 герця трошки не привично та не комфортно фізично, але за неділюку другу звик. Але я все таки вважаю , що це ще не те пально, все одно від розетки завісиш. Є в мене ігровий ноут , так от на ньому набагато цікавіше, підключив гейм падік та ще й 17 дюймів екран, і все одно біля розетки, але ж тут стабільні 144 кадри (в мене баребон з десктопним железом) :super:

Отправлено спустя 5 минут 23 секунды:
По суті це той же ноутбук з урізаною віндою, сенсорною клавою та встроєним геймпадом. Більше 3 годин в мене на ньому не виходить пограти, тільки з розеткою.
Это все так, но на гамаке например с ноутом так не поваляешься) Ну и ноут сядет намного быстрее.

Если не угорать в желание пройти ААА 2023 сидя в гамаке, то вполне себе 4-5 часов можно играть. Я так принца персии прошел за один цикл заряда)
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Редакція прокинулась...
Ця новина гуляє від 27 червня, сьогодні 6 липня, більше тижня новині. :beer:

Якщо хочеться похайпувати на новинах за стім дек, то є кращий привід;

Тести асуса проти стім дек під'їхали.
1.Тести вінда проти лінукса
2. Ігри на Стім дек проти Асуса
Вальв уже висновки робить, як й очікувалось, скидають ціни на версію 512 найбільше, вона не може конкурувати з Асусом. А от версія 64гб, це народний бестбай, для "бомжів". :super:

Асус класний по залізу, але батарея, це буде реальною проблемою. Без розетки ніяк, буде аж занадто швидко сідати. Я мовчу про нагрів, особливо при такій погоді як зараз.

До речі, сьогодні спека адова, я тротлінг зловив на стім деку, при такій спеці. Але є нюанс, стім дек в док станції працював цілий день як пк. З 7 ранку до 14 години від розетки. Під виноградником в тені було 30 градусів. Але це вже хардкор. Нагадаю, паспортне обмеження в використанні до +35градусів у стім дека, а вирубається при 43, зашито в біосі.

В будь якому разі консоль, це не про цілий день, тому не варто сприймати обмежену батарею. Паузу корисно робити, щоб розігнути спину, розім'ятися то що. Я не кажу вже про людські потреби.
Рокки Бульбоа
Junior

Повідомлення

Габен - великий бизнесмен. Красавчик.
tornadox
Member

Повідомлення

_clawfinger_
Аллі класний по перформансу, по всім решта пунктам він гірший за деку.

Дек приносить в світ геймінгу лінукс. Все що опенсорсне буде жити і через 10 і 20 років і більше. І буде розвиватися.
Аллі ж паразитує на творінні МС яке рухається в сторону клауд сервісів. Це дуже добре що вже є альтернатива яка може запускати 90+% віндоігор, проблема в решти більшості з античітом. Асус потрібно було випустити обрізану версію вінди щось типу tiny11.
Востаннє редагувалось 06.07.2023 18:12 користувачем tornadox, всього редагувалось 1 раз.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

tornadox це й слід було очікувати. Усе таки різниця між процесорами велика. Новий проц бомба, результат ми бачимо на табло.
tornadox
Member

Повідомлення

В свічі процесор на рівні смартфонів 2015 року, але це зовсім не проблема.
Grava
Member

Повідомлення

tornadox
И графон тех же годов, а то и раньше. Мессия не одобрил бы.
zaqik
Member

Повідомлення

а вы знали что в
список проєктів, що офіційно підтримуються пристроєм, перевалив за 10 тисяч найменувань
входят и
категорію «Не підтримується» з тієї чи іншої причини потрапили 3152 гри
хитрая вольво :-P
Rameron
Junior

Повідомлення

Власне, я вже давно перестав звертати увагу на плашку "не підтримується", встановлюючи сінгл плеєрну гру на Стім Дек. Як не "ванільний" протон, так GE-Proton обов'язково гру запустить. І майже завжди є готові пресети для керування, якщо гра не підтримує геймпад. Звичайно, часом це дикий мазохізм, особливо грати в RTS, але це за ДУЖЕ великого бажання можливо. Але я використовую його виключно для гри в старі ігри свого дитинства. Для чогось більш серйозного є ноутбук або PS5. Та і старі ігри дуже економно їдять акумулятор, тому для мого варіанту використання Стім Дек шикарний. Був би менш масивний - ціни б йому не було.
P.S. З дитинства мріяв пограти в повноцінні NFS та першу Готику в кишеньковому варіанті. Мої мрії здійснилися)
Відповісти