Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
azimut
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні

Це було би круто якщо вийшов би ремейк на актуальній версії рушія від Рокстар
Re-Volted Zipper
Junior

Повідомлення

azimut: 03.07.2023 14:00 Предлагаю обсудить Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні

І ГТА 4. Грі дійсно потрібна краща оптимізація, можна ще й текстури підтягнути, а то половина нормальні, половина не дуже.
jaydee
Junior

Повідомлення

Гарна новина, а тепер вже і не потрібна рос локалізація))
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

F_I_N_A_L_L_Y

спустя 13 лет
anyname
Member

Повідомлення

azimut: 03.07.2023 14:00 Предлагаю обсудить Ремейк Red Dead Redemption можуть анонсувати у серпні

Лише якщо буде одночасний реліз на консолях та пк. Бо якщо - та нехай пк підожде , то ну його.
Cicero
Member

Повідомлення

anyname: 03.07.2023 15:19

Лише якщо буде одночасний реліз на консолях та пк. Бо якщо - та нехай пк підожде , то ну його.
Так не буде. Домовляться. Треба ж вендорам ПК-шні відяхи впарити комусь, останні серії яких вооон як погано почали продаватись ...
waryag
Member

Повідомлення

azimut: 03.07.2023 14:00 Це було би круто якщо вийшов би ремейк на актуальній версії рушія від Рокстар
На рушії рдр2 теж нормально. Можливо, тоді буде оптимізація не під 5090.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Залюбки би зіграв в першу частину.
Re-Volted Zipper
гта4 можна поганяти нормально із Vulkan модом, дуже файно йде, мікропролаги та статтори як рукою знімає.
phobosse
Member

Повідомлення

Зараз перша рдр чудово працює на емулі Xbox 360. Але без танців з бубном та з кращою графікою - чом би й ні ?)
alexeygalas
Member

Повідомлення

phobosse: 03.07.2023 16:23 Зараз перша рдр чудово працює на емулі Xbox 360. Але без танців з бубном та з кращою графікою - чом би й ні ?)
Я як не мудрив з патчами і налаштуваннями - в мене далі 10м від героя всі непісі - це очі з шапками. більше не відмальовує xenia в них нічого
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Было бы файно, но я игру еще в 2010 году прошел :gigi: . Тогда конечно это был эпик, для тех годов.
Mopar
Member

Повідомлення

Може колись дочекаюся ремейку GOW2 та GOW3 на РС :( :pray:
Hotspur
Member

Повідомлення

Я б купив таке

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Re-Volted Zipper: 03.07.2023 14:03І ГТА 4. Грі дійсно потрібна краща оптимізація, можна ще й текстури підтягнути, а то половина нормальні, половина не дуже.
я в ГТА 4 онлайн і так граю, нормально :shuffle:
DuckRider
Member

Повідомлення

waryag: 03.07.2023 15:56
azimut: 03.07.2023 14:00 Це було би круто якщо вийшов би ремейк на актуальній версії рушія від Рокстар
На рушії рдр2 теж нормально. Можливо, тоді буде оптимізація не під 5090.
Вони всі на рейджі, навіть перший рдр :laugh:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Це просто супер, рдр 2 один з моїх найулюбленіших проектів, технічно все ще дає просратись усім новим іграм.
nochnik89
Member

Повідомлення

гта4 проходил когда-то на коре 2 дуо е4500 + гт 9600 . Какая нафиг оптимизация под современное железл ? ))) Избаловались вижу современные геймеры :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 03.07.2023 19:38 Це просто супер, рдр 2 один з моїх найулюбленіших проектів, технічно все ще дає просратись усім новим іграм.
Чим?
Я про сингл.
Ти чогось там прагнеш, навіть є деякий прогрес.
Дальше в тебе туберкульоз і неминуча смерть.
С початку гра, а потім симулятор реальності з перестрілками які може пройти навіть новачок.
Реальності мені і в реальності вистачає більш чим по саме горло.
В грі я хочу гру де ти в кінці кінців перемагаєш, здохнути я можу і в реальності без всяких проблем.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

yariksom: 03.07.2023 21:30
Enjthesilence: 03.07.2023 19:38 Це просто супер, рдр 2 один з моїх найулюбленіших проектів, технічно все ще дає просратись усім новим іграм.
Чим?
Я про сингл.
Ти чогось там прагнеш, навіть є деякий прогрес.
Дальше в тебе туберкульоз і неминуча смерть.
С початку гра, а потім симулятор реальності з перестрілками які може пройти навіть новачок.
Реальності мені і в реальності вистачає більш чим по саме горло.
В грі я хочу гру де ти в кінці кінців перемагаєш, здохнути я можу і в реальності без всяких проблем.
Тобто гра погана, через трагічний та реалістичний фінал? Ну це вкусовщина, це реально крута історія, яку гарно вплели як приквел до першої частини. Хех да майже в кожній грі у нас хеппі енд, ти чого)
Востаннє редагувалось 03.07.2023 22:16 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
zaqik
Member

Повідомлення

спустя 13 лет

А спустя ещё сколько лет до ПК доберётся... :rolleyes:
Dremjke
Member

Повідомлення

Это мы ждём, на движке от рдр2 было бы шик :beer:
Кстати, а кто проходил оригинал на х360? Там сильно в лучшую сторону графика отличается от ps3 версии? Я давно прошел её на ps3 и даже тогда она мне показалась мылом мыльным.
Відповісти