Останні статті і огляди
Новини
Baldur's Gate 3 вийде на місяць раніше
-
Spiryt
Member
Пропоную обговорити Baldur's Gate 3 вийде на місяць раніше
Логичное решение, что б не конкуривовать со Starfield. Да и аудитории будет проще, все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
Логичное решение, что б не конкуривовать со Starfield. Да и аудитории будет проще, все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
-
Геральт
Member
А якже КПК?Spiryt: ↑ 30.06.2023 15:05 Логичное решение, что б не конкуривовать со Starfield. Да и аудитории будет проще, все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
-
Draqoon
Member
Та там після випуску ще років 2-3-4 полірувати та ДЛЦ випускати
-
Spiryt
Member
Было б не плохо, если б поляки тоже перенесли DLC на 2-3 недели позжеГеральт: ↑ 30.06.2023 15:06А якже КПК?Spiryt: ↑ 30.06.2023 15:05 Логичное решение, что б не конкуривовать со Starfield. Да и аудитории будет проще, все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
-
pekcap5
Junior
Підтверджено також що на релізі буде додано українську
-
erazel
Member
Га, що? Старфілд в жовтні-листопаді виходить? Ну бо в БГ3 явно буде 100-150 годин гри. По пару годин в день грати то 2-3 місяця ж.Spiryt: ↑ 30.06.2023 15:05 все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
-
Spiryt
Member
Будет там, как и в последних Divinity, 60-80 часов, для среднестатистического игрока. А если три месяца проходить игру, то пока дойдешь до финала, то уже и забудешь с чего все началосьerazel: ↑ 30.06.2023 15:31Га, що? Старфілд в жовтні-листопаді виходить? Ну бо в БГ3 явно буде 100-150 годин гри. По пару годин в день грати то 2-3 місяця ж.Spiryt: ↑ 30.06.2023 15:05 все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
-
erazel
Member
Ну побачимо побачимо, теж б хотілось десь так годин. щоб не встигнути втомитися від гри.Spiryt: ↑ 30.06.2023 15:35 Будет там, как и в последних Divinity, 60-80 часов, для среднестатистического игрока. А если три месяца проходить игру, то пока дойдешь до финала, то уже и забудешь с чего все началось
Хоча глянув - у мене в Tyrany 57 годин. А Тиранія куди менша мала б бути чим БГ3. Але в Д:ОС2 так, 74 години, що лягає на ваші викладки.
Востаннє редагувалось 30.06.2023 15:45 користувачем erazel, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaolin_Style
Member
это мы покупаем
-
snegurrrka
Member
Рідкісна ситуація коли перенесення - це гарна новина
Як бізнес рішення крок логічний, хоча насправді в мене є суттєві сумніви, що цільова аудиторія Baldur's Gate III та Starfield це одні й ті ж люди. Звісно це дуже субʼєктивно, але я і багато знайомих, кому дійсно подобається серія Divinity: Original Sin від Larian, зовсім не грають або майже не грають у великі пісочниці у відкритих світах від Bethesda типу TES, тому ще це зовсім про інше.
Як бізнес рішення крок логічний, хоча насправді в мене є суттєві сумніви, що цільова аудиторія Baldur's Gate III та Starfield це одні й ті ж люди. Звісно це дуже субʼєктивно, але я і багато знайомих, кому дійсно подобається серія Divinity: Original Sin від Larian, зовсім не грають або майже не грають у великі пісочниці у відкритих світах від Bethesda типу TES, тому ще це зовсім про інше.
-
erazel
Member
ну я люблю просто фентезі і хороші оповіді. тому пройшов і Морровінд, і БГ1/2, і Готики 1-3, і Скайрім. Ну типу я більше грався в ТЕС не як в пісочниці, а як в сюжетні ігри. Ну і трішки експлорингу для ефекту новизни.snegurrrka: ↑ 30.06.2023 15:48 кому дійсно подобається серія Divinity: Original Sin від Larian, зовсім не грають або майже не грають у великі пісочниці у відкритих світах від Bethesda типу TES, тому ще це зовсім про інше.
-
snegurrrka
Member
erazel
Справедливо, не сперечаюся, такий підхід також має місце бути
Я чесно пробував грати в Oblivion та Skyrim, але не зміг пересилити себе довше ніж декілька годин, історія та подача не зацікавили достатньо, щоб залишитися до завершення, хоча Fantasy та магію в цілому обожнюю.
Справедливо, не сперечаюся, такий підхід також має місце бути
Я чесно пробував грати в Oblivion та Skyrim, але не зміг пересилити себе довше ніж декілька годин, історія та подача не зацікавили достатньо, щоб залишитися до завершення, хоча Fantasy та магію в цілому обожнюю.
-
Donate
Member
Це ігри про відкритий світ, можеш бути всюду та вирішувати там питання. Але в скайримі десь піля 20-30 годинки розумієш що єксклюзивного контенту не так багато і данжі тупо повторюються. Гра дуже слабенька якщо дивитися на лорну частину з боку подачіsnegurrrka: ↑ 30.06.2023 15:54 Я чесно пробував грати в Oblivion та Skyrim, але не зміг пересилити себе довше ніж декілька годин, історія та подача не зацікавили достатньо, щоб залишитися до завершення, хоча Fantasy та магію в цілому обожнюю.
-
snegurrrka
Member
Donate
Мав саме те на увазі, що ігри Larian мають цікаву історію та її подачу, разом з прикольною системою покрокових інтерактивних сутичок. А TES - це просто велика пісочниця у фентезійному світі, де ти маєш сам себе розважати. Таке має місце бути, просто я не є частиною цієї ЦА Хоча можливо Starfield і спробую, якщо там виявиться гарний сюжет також, а не просто незліченна кількість світів з однотипним контентом для "розваг".
Мав саме те на увазі, що ігри Larian мають цікаву історію та її подачу, разом з прикольною системою покрокових інтерактивних сутичок. А TES - це просто велика пісочниця у фентезійному світі, де ти маєш сам себе розважати. Таке має місце бути, просто я не є частиною цієї ЦА Хоча можливо Starfield і спробую, якщо там виявиться гарний сюжет також, а не просто незліченна кількість світів з однотипним контентом для "розваг".
-
Kravan
Member
Уже купил. Но не играл, жду релиз
-
n+gibat[]r
Member
Игра вне сомнения должна быть хороша! Но все равно на старте играть это такое, сначала нужно подождать багфиксов и DLC)))
-
Spiryt
Member
Єто еще год-два, учитывая последние релизы ларианов. Но DOS2 я прошел без каких-либо проблем, на релизеn+gibat[]r: ↑ 30.06.2023 16:14 Игра вне сомнения должна быть хороша! Но все равно на старте играть это такое, сначала нужно подождать багфиксов и DLC)))
-
erazel
Member
та навряд чи. Я її купив одночасно з Кіберпанком(теж в ГОГ і за таку ж ціну , це так, до слова). То вже скільки, 2 роки вона в загальному ранньому доступі? Гадаю всі баги давно відловили на ранньому доступі. Зараз лише контент додадуть. А так, то баги двигла, ІМХО, давно вичищені. Тому гра була грабельна з релізу. Та й я б не сказав що зараз гра не грабельна, цілком нормально пройшов майже весь перший акт ще рік назад. У розробників дурна звичка робити несумісність сейвів , тому після чергового патчу закинув пробувати починати наново , чекаю релізу.n+gibat[]r: ↑ 30.06.2023 16:14 сначала нужно подождать багфиксов
Так що можна сказати що реліз був ще рік назад, тепер нам дають ДЛС з контентом , і кількість багів буде як для такого варіанту.
-
koteyjah
Member
Купил, теперь пытаюсь затянуть еще хоть одного приятеля, уж очень хочется в коопе поиграть, 1го хватит, 4м тяжело собираться, так можно и год играть)))
-
daesz
Member
Гра від бетесди і 2-3 тижні? Швидше - 2-3 місяці