GeForce RTX 4060 на 23% швидша за GeForce RTX 3060 у тестах 3DMark

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erazel
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити GeForce RTX 4060 на 23% швидша за GeForce RTX 3060 у тестах 3DMark
Ясно, так і запишемо - зливає 3060Ті. Ну бо зазвичай у нормальних поколіннях карти трохи перевищували на рівень вищі з минулих поколінь.
Так що все вирішить ціна. Але здається мені у 3060Ті вона буде нижчою, бо "старе покоління" типу :gigi:
Wolfdale08
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити GeForce RTX 4060 на 23% швидша за GeForce RTX 3060 у тестах 3DMark

А якби зберегла шину і пам'ять 3060 то була б швидше на всі 35% і значно привабливішою і перспективнішою для купівлі.
nikolaiii
Member

Повідомлення

Коли базова частота кадрів некомфортна, то генерування ніяким чином не допоможе, якщо це не пас'янс звісно.
Mixx
Member

Повідомлення

nikolaiii
Генерація в парі з длсс2 із рваних 40 кадрів може зробити 100 досить стабільних, головне, щоб процесор не підводив, що є досить непогано. Інша справа, що длсс2 із 40 рваних може зробити 60 і відчуватиметься це там само, як із 100 з дегенерацією, єдиний справжній плюс - їсти воно буде в 2 рази менше за 3060ті, при схожій продуктивності, 3000 лінійка неадекватна в плані продуктивність/ватт.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Мы дадим Вам всего 8 гб VRAM но зато сдобрим фейковыми кадрами DLSS3 и вы будете это жрать с лопаты :laugh:
+Felix+
Member

Повідомлення

erazel: 25.06.2023 15:40 Пропоную обговорити GeForce RTX 4060 на 23% швидша за GeForce RTX 3060 у тестах 3DMark
Ясно, так і запишемо - зливає 3060Ті. Ну бо зазвичай у нормальних поколіннях карти трохи перевищували на рівень вищі з минулих поколінь.
Так що все вирішить ціна. Але здається мені у 3060Ті вона буде нижчою, бо "старе покоління" типу :gigi:
Зараз 3060Ті у нас продають від 15к.
Скоріш за все 4060 на старті буде приблизно такою ж, через пару місяців явно має впасти, бо так хіба що тільки ярі фанати/свідки DLSS3 і FG будуть її купувати.
Sashkotem
Member

Повідомлення

хайнік втиснули? джекпот :rotate:
Павло
Member

Повідомлення

Це хороший варіант для ноутбуків! І все! Но в ноутбуках на ній напишуть 4060 ті ахаха
Artem_K
Member

Повідомлення

Тобто, якщо у 3DMark 23%, то у іграх буде ще менше.
SergN
Member

Повідомлення

AMD Radeon RX 7600 drops to $249
https://videocardz.com/newz/amd-radeon- ... le-for-249
- як індикатор поточного попиту в цьому сегменті.
Геральт
Member

Повідомлення

То на PCIe 4.0 і в синтетиці :-/
CMEPTb_HD
Member

Повідомлення

Не з одного ресурсу такі новини, з кожним днем вона набирає по декілька % більше за 3060 :D
Росте чи що? :lol:
Re-Volted Zipper
Junior

Повідомлення

Я щось випав трохи, але чому 8 гігабайтів недостатньо сьогодні? Для 1080p текстури і в 2к виглядають нормально в більшості. Полігонів дуже-дуже багато навалювати почали, чи що?
П.С.: найновіша гра, яку я грав - DOOM Eternal, і вона виглядає добре навіть з моєю 1650 Super на 4 гігабайти, а з 8 ще краще виглядала б.
Firebrand
Member

Повідомлення

Re-Volted Zipper: 25.06.2023 17:47 Я щось випав трохи, але чому 8 гігабайтів недостатньо сьогодні? Для 1080p текстури і в 2к виглядають нормально в більшості. Полігонів дуже-дуже багато навалювати почали, чи що?
П.С.: найновіша гра, яку я грав - DOOM Eternal, і вона виглядає добре навіть з моєю 1650 Super на 4 гігабайти, а з 8 ще краще виглядала б.
я тоже наблюдаю за этим мракобесием не один месяц. Ущербные конторки понавыпускали консольный кал, который отжирает память, а пересичный пользователь сразу забил тревогу, мол 8гб всё, та что там 8, уже 12 им мало и судят они по таким недопроектам как хогвартс и джедаи новые. :facepalm:
Хотя с другой стороны,у них интересная логика, они мол хотят купить карту среднего сегмента и все ползунки вправо и шоб летало....как по мне , немного странное требование. :tomat:
Sensetivity
Junior

Повідомлення

Re-Volted Zipper: 25.06.2023 17:47 Я щось випав трохи, але чому 8 гігабайтів недостатньо сьогодні? Для 1080p текстури і в 2к виглядають нормально в більшості. Полігонів дуже-дуже багато навалювати почали, чи що?
Doom eternal доволі проста Та супер оптимізована гра. Це не показник.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Firebrand: 25.06.2023 18:15 я тоже наблюдаю за этим мракобесием не один месяц. Ущербные конторки понавыпускали консольный кал, который отжирает память, а пересичный пользователь сразу забил тревогу, мол 8гб всё, та что там 8, уже 12 им мало и судят они по таким недопроектам как хогвартс и джедаи новые. :facepalm:
Хотя с другой стороны,у них интересная логика, они мол хотят купить карту среднего сегмента и все ползунки вправо и шоб летало....как по мне , немного странное требование. :tomat:
Так нехай лайно, в якому 8 гіг пам'яті, яке не вивозить високі налаштування і коштує відповідно.
Геральт
Member

Повідомлення

Хіба в думі текстури? Ось де текстури:
спойлер
Artem_K
Member

Повідомлення

Re-Volted Zipper
Эта болезнь началась недавно, но активно прогрессирует :)
Из того, что точно жрет больше 8ГБ в 1080р - The Last of Us Part 1, Hogwarts Legacy, Resident Evil 4, A Plague Tale: Requiem, The Callisto Protocol, из мультипользовательских наблюдал в Escape from Tarkov и Squad.
Востаннє редагувалось 25.06.2023 18:31 користувачем Artem_K, всього редагувалось 1 раз.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

CMEPTb_HD: 25.06.2023 17:23 Не з одного ресурсу такі новини, з кожним днем вона набирає по декілька % більше за 3060 :D
Росте чи що? :lol:
Просто у производителей есть магический инструмент - драйвер называется :gigi:
Firebrand
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 25.06.2023 18:25яке не вивозить високі налаштування і коштує відповідно.
тут согласен. :beer:
Відповісти