Останні статті і огляди
Новини
ASUS представила материнську плату Prime N100I-D D4 з розпаяним чипом Intel Alder Lake-N
-
bakLazhan
Junior
Пропоную обговорити ASUS представила материнську плату Prime N100I-D D4 з розпаяним чипом Intel Alder Lake-N
Думаю, вентилятор на радіатор не потрібно встановлювати... Хочу таку благодать!
-
Polaris
Member
Гарна плата, але я думаю краще было б десктопну DDR4
-
firestarter256
Member
Polaris
а я бы внешний блок питания
а я бы внешний блок питания
-
daesz
Member
Для чого там крутилятор з 6 tdpbakLazhan: ↑ 15.06.2023 12:00 Пропоную обговорити ASUS представила материнську плату Prime N100I-D D4 з розпаяним чипом Intel Alder Lake-N
-
Polaris
Member
firestarter256
так там і нема блоку там виходи під стандартний атх, берем корпус с простецькою pico-psu и підключаемо звичайний ноутбучний БП
так там і нема блоку там виходи під стандартний атх, берем корпус с простецькою pico-psu и підключаемо звичайний ноутбучний БП
-
artko
Member
простецька pico-psu забезпечує понижайку з 19в до 12в? ті що бачив недорогі - ні, бажають на вхід конкретно 12в. може є дешеві з широким діапазоном?Polaris: ↑ 15.06.2023 12:26 firestarter256
а так - imho краще було б плату стандарту itx-thin (чи як він називається, де на платі зразу живлення а-ля ноутбук, без атх конектору.
а якби ще і два мережевих порта...
-
Hum
Member
Без встроенного dc-ac преобразователя малоинтересна.
-
s1R1us
Junior
На аліку вже є міні пк з n100, з зовнішнім бж, більше того з wifi та по бажанню з ссд та рам. Мене більше цікавить, як вплине 1 канал пам'яті на роботу? Чи для тих цілей та задач, цього досить? п.с раніше брав n5105, ідеально підходив під офісні задачі і мультимедіа чи щось типу nas.
-
Polaris
Member
Брали на роботу GameMax M100 60W (M100-M) там комплектні блоки таки 19v. Але самі pico-psu працювати вміють і з 12vartko: ↑ 15.06.2023 12:54простецька pico-psu забезпечує понижайку з 19в до 12в? ті що бачив недорогі - ні, бажають на вхід конкретно 12в. може є дешеві з широким діапазоном?Polaris: ↑ 15.06.2023 12:26 firestarter256
а так - imho краще було б плату стандарту itx-thin (чи як він називається, де на платі зразу живлення а-ля ноутбук, без атх конектору.
а якби ще і два мережевих порта...
-
Koluchiy
Member
Було б хочаб 4 SATA можна було б під медіа сервер використовувати
-
Ray2000gt
Advanced Member
Чого, зараз ціна на памʼять однакова. А 32 GB SO-DIMM навіть дешевше за дескотопні планки на Хотлайні.Polaris: ↑ 15.06.2023 12:08 Гарна плата, але я думаю краще было б десктопну DDR4
Могли б додати другий мережевий адаптер, та хочаб 4 шт SATA.
І ще питання, нафіга 6 Вт процу (хай зі всією обвʼязкою буде 20-25 Вт) АТХ живлення? Чи не краще було б зробити гніздо під 12-19 В БЖ?
-
Васильович
Member
На крайній випадок - USB 3+ утилізує швидкісні можливості будь-якого HDD.Koluchiy: ↑ 15.06.2023 14:49Було б хочаб 4 SATA можна було б під медіа сервер використовувати
-
Koluchiy
Member
Городити RAID на USB як на мене трохи занадтоВасильович: ↑ 15.06.2023 16:19На крайній випадок - USB 3+ утилізує швидкісні можливості будь-якого HDD.Koluchiy: ↑ 15.06.2023 14:49Було б хочаб 4 SATA можна було б під медіа сервер використовувати
-
Polaris
Member
не в ціні справа, а в тому що десктопну можно поставити еще й в десктопRay2000gt: ↑ 15.06.2023 15:13Чого, зараз ціна на памʼять однакова. А 32 GB SO-DIMM навіть дешевше за дескотопні планки на Хотлайні.Polaris: ↑ 15.06.2023 12:08 Гарна плата, але я думаю краще было б десктопну DDR4
Могли б додати другий мережевий адаптер, та хочаб 4 шт SATA.
І ще питання, нафіга 6 Вт процу (хай зі всією обвʼязкою буде 20-25 Вт) АТХ живлення? Чи не краще було б зробити гніздо під 12-19 В БЖ?
-
Timedemo
Member
як же важко було зробити живлення 12в.
-
Mad Dog
Member
Якесь воно з усіх сторін обрізане. Краще вже якийсь мутант на китайській дошці, типу як тут обговорювали: viewtopic.php?f=2&t=271267
-
VovaII
Member
Вибачаюсь, а яка в нього швидкодія? Приблизно?
Дякую.
Дякую.
-
radeon5870
Member
AsRock зробив теж саме, але з роз'ємом DC5521(19V!) під зовнішній БП
Здається мені, що її будуть більше брати ніж цю ...
Востаннє редагувалось 15.06.2023 20:46 користувачем radeon5870, всього редагувалось 1 раз.
-
artko
Member
(подивився) і пам'ять там звичайний dimm, навіть на itx рішенні...radeon5870: ↑ 15.06.2023 20:31 AsRock зробив теж саме, але з роз'ємом DC5521(12V) під зовнішній БП
-
GoToHell
пес Патрон
i5 6400 один в один