CD Projekt RED оновила системні вимоги Cyberpunk 2077 до виходу DLC Phantom Liberty

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити CD Projekt RED оновила системні вимоги Cyberpunk 2077 до виходу DLC Phantom Liberty

З плюсів, випилили нацистську озвучку в DLC і додають українські субтитри в DLC та основну гру)
dret09
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити CD Projekt RED оновила системні вимоги Cyberpunk 2077 до виходу DLC Phantom Liberty

Cyberpunk перетворюється у власний бенчмарк Хуанга)
Хоя чекаю Ліберті з нетерпінням, бо оригінальна гра, хто щоб не казав, вийшла гарною, а за 2 роки її досить непогано підтягнули патчами
Spiryt
Member

Повідомлення

просто прописали адекватные требования, что обладатели 1050 снова не ныли, что у них слайдшоу
Ну и судя по всему, требования без учета DLSS/FSR
dimon2277
Member

Повідомлення

Spiryt: 12.06.2023 15:41 просто прописали адекватные требования, что обладатели 1050 снова не ныли, что у них слайдшоу
знизу на пікчі: RT Overdrive was measured with DLSS Frame Generation switched on...
Spiryt
Member

Повідомлення

dimon2277: 12.06.2023 15:49
Spiryt: 12.06.2023 15:41 просто прописали адекватные требования, что обладатели 1050 снова не ныли, что у них слайдшоу
знизу на пікчі: RT Overdrive was measured with DLSS Frame Generation switched on...
Ну да, пропустил. Но овердрайв, без DLSS3, по сути и не работает ни на одной карте
dimon2277
Member

Повідомлення

Spiryt: 12.06.2023 15:50
dimon2277: 12.06.2023 15:49

Ну да, пропустил. Но овердрайв, без DLSS3, по сути и не работает ни на одной карте
та наче працює, але у випадку КБ2077 на 4070ті буде шось в районі 30-40 кадрів в 1080р
Геральт
Member

Повідомлення

Там все 8гігове відвалюється автоматом. Нова реальнісь
kalakawa
Member

Повідомлення

Прогрес центральних процесорів не встигає за викривленням рук ігроробів
Spiryt
Member

Повідомлення

Геральт: 12.06.2023 16:04
Там все 8гігове відвалюється автоматом. Нова реальнісь
Все как и раньше, я еще год назад перепроходил киберпанк на 3070 в 2к и 8гигов уже тогда не хватало, так что ничего не изменилось
dimon2277
Member

Повідомлення

Kravan: 12.06.2023 16:10
Gelonyrum: 12.06.2023 15:37 Пропоную обговорити CD Projekt RED оновила системні вимоги Cyberpunk 2077 до виходу DLC Phantom Liberty

З плюсів, випилили нацистську озвучку в DLC і додають українські субтитри в DLC та основну гру)
Из минусов купят это все 5 украинских геймера. Я например сразу мимо. Не потому что против украинского, а потому, что привык к русской озвучке. И проще ии мимо пройти или дождаться нормальной локализации. Ессно уже на торрентах.
про 5 геймерів це навряд чи, хоча сам проти предзамовлень (так так саме із-за КБ2077, бо зміг пограти адекватно лише через рік), але якщо зберу пк то явно візьму
окей вмикайту ру мову (але озвучки в длс вже не буде ру, лише текстова)
торенти - ну руторг вам в поміч :-P

П.С. кому цікаво невеличкий огляд длс то Oldboi виклав
спойлер
Spiryt
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 12.06.2023 15:37 Пропоную обговорити CD Projekt RED оновила системні вимоги Cyberpunk 2077 до виходу DLC Phantom Liberty

Из минусов купят это все 5 украинских геймера. Я например сразу мимо. Не потому что против украинского, а потому, что привык к русской озвучке. И проще ии мимо пройти или дождаться нормальной локализации. Ессно уже на торрентах.
Украинскую озвучку просили, еще до релиза киберпанка, но не срослось. Если б украинский никому не надо был, то его б и не добавляли, все таки это стоит денег. Ну а по поводу русской озвучки, то в 99% всех игр она такая, что лучше ее вообще не включать
Paradox1306
Member

Повідомлення

dimon2277: 12.06.2023 16:16 про 5 геймерів це навряд чи, хоча сам проти предзамовлень (так так саме із-за КБ2077, бо зміг пограти адекватно лише через рік), але якщо зберу пк то явно візьму
о, русачок вже порвався від української :lol: цікаво це чудо вже в стімі написало як його це ущимило
Геральт
Member

Повідомлення

Kravan: 12.06.2023 16:10 Из минусов купят это все 5 украинских геймера. Я например сразу мимо. Не потому что против украинского, а потому, что привык к русской озвучке. И проще ии мимо пройти или дождаться нормальной локализации. Ессно уже на торрентах.
Не все одразу. Фільми також на початку тільки субтитри мали. І звідки нормальна локалізація на торентах? Якщо це офіційна, то вона і в стімі буде. Якщо самопал, то що ж там нормального
КБ - кібербаг мабуть. Хоча й не заслужено
Востаннє редагувалось 12.06.2023 16:27 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
dimon2277
Member

Повідомлення

Kravan: 12.06.2023 16:12
dimon2277: 12.06.2023 15:54

та наче працює, але у випадку КБ2077 на 4070ті буде шось в районі 30-40 кадрів в 1080р
"КБ2077" - Кибер Банка, Кибер Банкет, Кибер Брусок, Кибер Брускет? Или "Панк" по украински "Банк"?))))
на просторах інтернета ще зустрічав такий "жаргон" - кіберпранк

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Paradox1306: 12.06.2023 16:22
dimon2277: 12.06.2023 16:16 про 5 геймерів це навряд чи, хоча сам проти предзамовлень (так так саме із-за КБ2077, бо зміг пограти адекватно лише через рік), але якщо зберу пк то явно візьму
о, русачок вже порвався від української :lol: цікаво це чудо вже в стімі написало як його це ущимило
промазили з адресатом кому писали чи це мені приписуєте?
Telcontar
Member

Повідомлення

Kravan: 12.06.2023 16:10 привык к русской озвучке
Як можна назвати озвучкою той висер, що наляпали у мікрофони кацапські блогери, репери та інші "інфлюєнсери"? На релізі трохи послухав приклади і порівняння з оригіналом та польською - це просто жах :facepalm:
Paradox1306
Member

Повідомлення

dimon2277: 12.06.2023 16:28 промазили з адресатом кому писали чи це мені приписуєте?
в мене ця русачина в бані, тому якби не ви то я навіть не побачив би :) дивитись що воно там понаписувало бажання нема, тому вибрав вас
dimon2277
Member

Повідомлення

Paradox1306: 12.06.2023 16:40
dimon2277: 12.06.2023 16:28 промазили з адресатом кому писали чи це мені приписуєте?
в мене ця русачина в бані, тому якби не ви то я навіть не побачив би :) дивитись що воно там понаписувало бажання нема, тому вибрав вас
якщо "русачина" в бані, то навіщо далі звертати увагу?
Paradox1306
Member

Повідомлення

dimon2277: 12.06.2023 16:49 якщо "русачина" в бані, то навіщо далі звертати увагу?
поржати, вчора ржав з коментарів в стімі, сьогодні тут
daesz
Member

Повідомлення

Грав всі 2 з половиною прохождення на мові оригіналу, і тільки тому що якість всіх цих російсько-мовних локалізацій - це дно дна, вони навіть не взмові вставити автопереклад з гугла, а продовжують придумувати колесо. Можете мінусити, суті це не поміняє.
Kravan
Member

Повідомлення

Paradox1306: 12.06.2023 16:40
Ты такой ЛОЛЬный))) Просто дичь.

Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
Геральт: 12.06.2023 16:25
Kravan: 12.06.2023 16:10 Из минусов купят это все 5 украинских геймера. Я например сразу мимо. Не потому что против украинского, а потому, что привык к русской озвучке. И проще ии мимо пройти или дождаться нормальной локализации. Ессно уже на торрентах.
Не все одразу. Фільми також на початку тільки субтитри мали. І звідки нормальна локалізація на торентах? Якщо це офіційна, то вона і в стімі буде. Якщо самопал, то що ж там нормального
КБ - кібербаг мабуть. Хоча й не заслужено
У них щас за донаты выходят прям таки годные локализации. Есть пару студий которые работают прям прикольно. Я не стремлюсь к 100% оригинальному тексту, мне главное слушать речь и не напрягаться. Могут сдеать наши что-то такое? - нет, ну вот и все)
Відповісти