Останні статті і огляди
Новини
Вийшов Game Ready драйвер для GeForce 535.98 WHQL для Diablo IV
-
MessiaH
Member
Предлагаю обсудить Вийшов Game Ready драйвер для GeForce 535.98 WHQL для Diablo IV
Зачем в Диабле 4 длсс3 если там и без неё фпс бешенный даже в 4к?
-
Hemul
Member
Профилактика статеров.MessiaH: ↑ 30.05.2023 19:15 Предлагаю обсудить Вийшов Game Ready драйвер для GeForce 535.98 WHQL для Diablo IV
-
Vpupkin
Member
MessiaH
Научись пожалуйста прятать эти никому ненужные "тесты" под спойлер.
Научись пожалуйста прятать эти никому ненужные "тесты" под спойлер.
-
Donate
Member
Начал мигать монитор с G-Sync на этом драйвере откатил на предыдущий
-
Stray
Member
Donate
можливо ви не зрозуміли і це ulmb2 включився?
можливо ви не зрозуміли і це ulmb2 включився?
-
MessiaH
Member
dlss3 на статерры никак не влияетHemul: ↑ 30.05.2023 19:22Профилактика статеров.
-
Robostyle
Member
А тем временем релизнулся System Shock. И тишина...
-
Геральт
Member
Не так багато хворих на синдром каченятиRobostyle: ↑ 30.05.2023 21:05 А тем временем релизнулся System Shock. И тишина...
-
Stray
Member
ти чомусь стісьняєшся у себе (в своїх чудових, але непідспойлерних відосиках ) включати 1% та 0,1% фпс (який доречі уособлює комфортність гемплею), а потім хничеш у темах про злі статери від злих розробниківMessiaH: ↑ 30.05.2023 20:39dlss3 на статерры никак не влияетHemul: ↑ 30.05.2023 19:22Профилактика статеров.
-
Захар Беркут
Member
От це д4? Добре що я її не придбав, воно виглядає гірше за ПоЕ.MessiaH: ↑ 30.05.2023 19:15 Предлагаю обсудить Вийшов Game Ready драйвер для GeForce 535.98 WHQL для Diablo IV
-
Donate
Member
Там в бету можно пограти безкоштовно було, в мене взагалі вайби Drakensang OnlineЗахар Беркут: ↑ 30.05.2023 21:49 От це д4? Добре що я її не придбав, воно виглядає гірше за ПоЕ.
-
Earanak
Member
Гляжу оценки 44+ разных изданий - https://www.metacritic.com/game/pc/diab ... ic-reviews
По идее это намекает на что как минимум это не г*вно собаки, точнее станет известно после релиза
Ну а у меня особо выбора нету. Так и так попробую... Подарили к видяхе ))
По идее это намекает на что как минимум это не г*вно собаки, точнее станет известно после релиза
Ну а у меня особо выбора нету. Так и так попробую... Подарили к видяхе ))
- ...
- На всякий почеркнул что по идее, намекает, после релиза.
А то я знаю есть всякие с шапочкой из фольги.
У них все оценки до релиза проплаченные.
Вообще нисколько не спорю, так и есть !
Не хватало мне еще спорить с ними...
-
Metric
Junior
-
vovandos1
Member
Мне нравится дополнение reaper of souls для д3. За последние пару лет ниодного сезона не пропустил. Уверен и д4 найдет свою аудиторию. Не так уж она и плоха, обычная среднечковая гриндилка. А вот обсырать и вешать ярлыки на тех кто будет или не будет в нее играть - не стоит. Старайся свою быдло натуру держать при себеMetric: ↑ 30.05.2023 23:35 Остання гра яка була створена для людей це Д2.
-
MessiaH
Member
у меня мси аб их не отображает, тупо зависает в любой игре на 0 и 1. GeForce Experience показывает нормально и никаких проблем нетStray: ↑ 30.05.2023 21:29ти чомусь стісьняєшся у себе (в своїх чудових, але непідспойлерних відосиках ) включати 1% та 0,1% фпс
-
Donate
Member
Треба дивитись єкономіку гри що вони зроблять. Якщо там не зовсім все плохо буде десь ясно через два місяці. Так як оці ціни це геть нічого. Я маю справу з мобільними проєктами де дуже високі ціни на донат але в цілому єкономіка адекватних ігор вистроєна так що в тебе в цьому буде потрібність якщо ти хочеш прямо все, якщо грати розумно то в тебе взагалі потребності або нєма або мінімальна.Metric: ↑ 30.05.2023 23:35 Ціна деяких скінів в Д4 коштує 28 баксів, ціна 10000 донатної валюти - 99 баксів
Це лайно створене не для фанатів а щоб доїти поки люди не зрозуміють як їх на...... Остання гра яка була створена для людей це Д2.
Друге питання чому в грі за 60/100 баксів взагалі є магазин, хлопці хочете магазин робіть гру F2P. Ще в дусі компанії все наступні аддони теж будут за гроші
В PoE є донат але він лише для підвищення комфорту. Якщо ви граєте набігами то взагалі можно ніколи нічого не купляти Там взагалі соромно стає коли ти граєш декілька патчів а нічого в них не купував. Так як ставлення до тебе як гравця дуже відповідальне.
Востаннє редагувалось 30.05.2023 23:58 користувачем Donate, всього редагувалось 2 разів.
-
Earanak
Member
Ну тут еще я как понял будет вместо СизонПасса - БаттлПасс.
Который надо гриндить что бы скинчики и всякие плюшки открыть.
Вообще ничего против этого не имею. Если че.
Который надо гриндить что бы скинчики и всякие плюшки открыть.
Вообще ничего против этого не имею. Если че.
-
Metric
Junior
vovandos1
Держи в курсе, быдло.
Держи в курсе, быдло.
-
Donate
Member
Цьому не місце в грі по фулл прайсу. Батлпаси підписки скіни лутбокс механіки і т.п. це здравий спосіб монетизування F2P проектів. Коли вам вивалюють все безкоштовно, то треба якось жити. Тому компанії шукають такий середній спосіб монетезування проектів так щоб не заважати ігровому процессу і так щоб вас був стимул бажанно грати в довгу. Якісь перегиби в одну із сторін це взагалі моветон і не вітаються навідь китайцями такі проекти не працють на перспективу. Корейці те ж можуть зібратися і дуже красиво зменшити прибутки. Японці в цьому плані простіші, але взагалі будь що що має nft там не стартувало взагалі.Earanak: ↑ 30.05.2023 23:56 Ну тут еще я как понял будет вместо СизонПасса - БаттлПасс.
Европейцям і американцям би так навчитись збиратись і ставити студії перед фактом
-
Earanak
Member
Donate, мне плевать на монетизацию. БаттлПасс лично для меня просто дополнительная небольшая мотивация побольше погриндить.
Все. Остальное мне не интересно. Фритуплей не фритуплей. Да хоть в синглплеере пусть делают дейлики как в Dying Light 2, донат и Баттлпассы.
Меня ни разу ни в одной игре не заставляли платить за какие то такие косметические штуки. Не думаю что Diablo IV что то изменит в этом плане.
Наверное единственное исключение когда за доплату можно начать играть раньше релиза. Ну это чуть другое.
Все. Остальное мне не интересно. Фритуплей не фритуплей. Да хоть в синглплеере пусть делают дейлики как в Dying Light 2, донат и Баттлпассы.
Меня ни разу ни в одной игре не заставляли платить за какие то такие косметические штуки. Не думаю что Diablo IV что то изменит в этом плане.
Наверное единственное исключение когда за доплату можно начать играть раньше релиза. Ну это чуть другое.