Останні статті і огляди
Новини
PNY та Cooler Master оснастили GeForce RTX 4090 масивним кулером
-
Gelonyrum
Member
Пропоную обговорити PNY та Cooler Master оснастили GeForce RTX 4090 масивним кулером
Це вже навіть цеглиною не назвати, цеглина менша)
-
Павло
Member
Предлагаю обсудить PNY та Cooler Master оснастили GeForce RTX 4090 масивним кулером
Я таке бачив)
Я таке бачив)
-
Pavel Lesunov
Member
Предлагаю обсудить PNY та Cooler Master оснастили GeForce RTX 4090 масивним кулером
А що то за кабелі ідуть за бєкплейт відеокарти? тільки не кажіть що це все ще й потрібно до материнки підключати щоб воно свистіло/перділо світилось
Отправлено спустя 1 минуту 52 секунды:
А що то за кабелі ідуть за бєкплейт відеокарти? тільки не кажіть що це все ще й потрібно до материнки підключати щоб воно свистіло/перділо світилось
Отправлено спустя 1 минуту 52 секунды:
цеглина у комплекті замість тримачаGelonyrum: ↑ 29.05.2023 18:19 Пропоную обговорити PNY та Cooler Master оснастили GeForce RTX 4090 масивним кулером
-
Paradox1306
Member
4090 виходить з надлишковою со і занадто товстою...тепер кожен вендор думає як зробити со ще продуктивнішою і ще товстішою - так, це саме те що всі і хотіли
-
Tratil
Junior
Отэта жиробасина
-
MetalistForever
Member
Зато короткая длина !
-
SVAlex
Junior
Вопрос не по теме: раздел "новости" ограничен 99 https://www.overclockers.ua/ua/page/99/ страницами ? Тобишь выше 22 года уже не посмотреть ничего ?
-
Stray
Member
кейблменеджмент від бога
*а живлення ще й не підключене
*а живлення ще й не підключене
-
Enombre de soberano
Member
Саме цікаве, що вони зробили рад на 4 слоти, але потім перекрили вихлоп кожухом... які молодці.
-
Vados1
Member
ШлакоблокGelonyrum: ↑ 29.05.2023 18:19 Пропоную обговорити PNY та Cooler Master оснастили GeForce RTX 4090 масивним кулером
-
Afit
Member
Чем больше СО, тем тише карта (при условии хорошего контакта с чипом). Всё просто
-
Vpupkin
Member
Хорошая 4090 занимает 2 слота и не греется выше 50с.
-
nochnik89
Member
pny клепают квадры , которые работают десятилетиями )
Если и делают игровые карты - то видать с запасом во всем
Если и делают игровые карты - то видать с запасом во всем
-
oversteve
Member
як на мене такі варіанти досить непогані при умові адекватної ціни порівняно із довгими монстрами, все одно знизу в 90% випадків є незадіяне місце, а для корпусів з вентиляцією на дні взагалі топ
та й профіту від 2 товстих 120 вентиляторів буде більше, ніж від 3х тонких 90-100
та й профіту від 2 товстих 120 вентиляторів буде більше, ніж від 3х тонких 90-100
-
Stray
Member
сарказм?Vpupkin: ↑ 29.05.2023 18:39 Хорошая 4090 занимает 2 слота и не греется выше 50с.
*я на цьому форумі вже ні в чому не впевнений
-
daesz
Member
Зате коротенька, влізе у СФФ корпуси.. оу вейт.
-
Vpupkin
Member
Буквально, 2 слота и не более 50с.Stray: ↑ 29.05.2023 18:52сарказм?Vpupkin: ↑ 29.05.2023 18:39 Хорошая 4090 занимает 2 слота и не греется выше 50с.
*я на цьому форумі вже ні в чому не впевнений
-
slv
Member
Пять слотов многовато .А если ставить звуковуху или сгорить сетевой , например ? Полюбому тут нужен EATX с , минимум, 7-ю слотами , есть такие ?
-
oversteve
Member
майже у всіх атх мам 6 слотів, так що як раз щось ще можна попхати в нижній, але само собою це продукт не для всіхslv: ↑ 29.05.2023 19:04 Пять слотов многовато .А если ставить звуковуху или сгорить сетевой , например ? Полюбому тут нужен EATX с , минимум, 7-ю слотами , есть такие ?
-
Ghody
Member
и вентиляторы на 15000 оборотовVpupkin: ↑ 29.05.2023 18:39 Хорошая 4090 занимает 2 слота и не греется выше 50с.