Amazon працює над новою MMO за мотивами «Володаря перснів»

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Mainkoon
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Amazon працює над новою MMO за мотивами «Володаря перснів»
Творче бачення авторів серіалу зі спаплюженим лором викликало багато негативних емоцій у фанатів. І загальні оцінки серіалу є досить низькими. Але це не завадило Amazon продовжити «Кільця влади» на другий сезон.
Це, до речі, не заважає багатьом іншим "кіношникам" продовжувати традицію і знімати провальні "потвори мистецтва", не зважаючи на досвід колег по цеху.
Paradox1306
Member

Повідомлення

а що, нью ворлд вже всьо, несіть нову ммо?
Kravan
Member

Повідомлення

Мне страшно за это изделие.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Лучше б они new world до ума довели. А то распыляются на разные игры, а по итогу ни одной нормальной не выпускают.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Надеюсь можно будет создать темнокожего эльфа трансгендера или я не играю.
Геральт
Member

Повідомлення

Kravan: 16.05.2023 09:28 Мне страшно за это изделие.
А мені за відяшки, які то будуть відтворювати )
washburn_t15
Member

Повідомлення

А старая где?
dead_rat
Member

Повідомлення

О боже, вони ж вже зробили серіал :puke:

Невже не вистачило репрезентаціі і павєсточкі?
anyname
Member

Повідомлення

washburn_t15: 16.05.2023 10:11 А старая где?
Так LOTR online же. вона ще досі жива .
Nehrk
Member

Повідомлення

Если это ее на Unreal в Польше лепят то будет рофл
ervin
Member

Повідомлення

З New Worldom обісралися, то тепер хочуть і LOTR споганити...
penetrator
Member

Повідомлення

dead_rat: 16.05.2023 10:30 О боже, вони ж вже зробили серіал :puke:

Невже не вистачило репрезентаціі і павєсточкі?
Ну когда я ставил свой 1/10, рейтинг у сериала таки был дно, но сейчас он уже 6.9 а если смотреть по эпизодам, то там 7+ и даже 8+ есть.
Короче повесточка зашла и можно пилить дальше :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Paradox1306: 16.05.2023 09:23 а що, нью ворлд вже всьо, несіть нову ммо?
В ньому, доречі, в останні місяці росте популяція гравців, сам правда не заходив і не дивився що і як :shuffle:
edt. Ну хоча зараз глянув по стім чарту, то росла-росла, та й не доросла і знову по трохи падає.
edt2. Люди в темі говорять про те як з ню ворлдом обісрались, але забули як амазон обісрався з лост арком не доступним для України, бо виявляється мейлсру купила ексклюзивні права для СНГ, тільки от Україна ніколи членом СНГ не була, і в результаті або грати через ВПН на Європі, або грати через ВПН на болотах :-/
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Все хочу Азіатську гномку чоловіка з луком та ікла щоб як у орків, а ще щоб вона була ельфом з Африки! А зватимуть оно Геральт з Рівії!
Kypatop01
Member

Повідомлення

Fen1xz: 16.05.2023 09:30 Лучше б они new world до ума довели. А то распыляются на разные игры, а по итогу ни одной нормальной не выпускают.
Она же своё уже собрала, теперь, после хайпа, будет жить как остальные мморпг среднего звена

По теме: лотр уже так обсосали со всех сторон, что хайпа не будет, а, соответственно, расчитывать на что-то большее чем обычная рпг с возможностью побегать на карте с другом - не стоит
Megaclite
Member

Повідомлення

Не вміють америкоси робити ММО
Всі надії на Throne & Liberty
Spiryt
Member

Повідомлення

Kypatop01: 16.05.2023 13:28 По теме: лотр уже так обсосали со всех сторон, что хайпа не будет, а, соответственно, расчитывать на что-то большее чем обычная рпг с возможностью побегать на карте с другом - не стоит
Не стоит недооценивать силу бренда. Он марвел тоже уже все обсирают, но это не мешает им рубить сотни миллионов с каждого нового фильма
Kypatop01
Member

Повідомлення

Spiryt: 16.05.2023 13:49
Kypatop01: 16.05.2023 13:28 По теме: лотр уже так обсосали со всех сторон, что хайпа не будет, а, соответственно, расчитывать на что-то большее чем обычная рпг с возможностью побегать на карте с другом - не стоит
Не стоит недооценивать силу бренда. Он марвел тоже уже все обсирают, но это не мешает им рубить сотни миллионов с каждого нового фильма
Даже спорить не буду, так по факту и есть(тут могли бы быть примеры из игр, например диабло иммортал)
Просто в лотре есть проблема: там уже создали пару рпг до этого на ее основе, которые не пользовались популярностью, поэтому, имхо, не выстрелит.
daesz
Member

Повідомлення

Spiryt: 16.05.2023 13:49
Так діло в тім, що є фанати коміксів, які дивляться серіали/фільми/грають ігри і їм воно все заходить і подобається і я знаю таких особисто. Мені особисто з фільмів після ендгейму зайшов тільки шанг чі на 7/10, серіали - так всі були какахами :-/
SilberV
Member

Повідомлення

Fen1xz: 16.05.2023 09:30 Лучше б они new world до ума довели. А то распыляются на разные игры, а по итогу ни одной нормальной не выпускают.
Да ладно, всё не так плохо с NW. Вообще я б сказал не плохо. Поначалу было да, немало багов и не очень логичных решений. Но сейчас всё допилили и более чем ок. Не идеально, но очень ок. Очень красиво, звук шикарный, в игру хочется заходить. Учитывая, что студия та же, начинать уже будут не с нулевым опытом, а, значит, шансы есть. Другое дело, что вряд ли это будет нечто масштабное на 10+ лет. Но... Таков современный мир.
Відповісти