Останні статті і огляди
Новини
Представлений перший трейлер симулятора перегонів F1 23
-
Firebrand
Member
Предлагаю обсудить Представлений перший трейлер симулятора перегонів F1 23
Как по мне, симулятор Ф1, перестал быть интересен +-с 2015 года, а вы что думаете?
Как по мне, симулятор Ф1, перестал быть интересен +-с 2015 года, а вы что думаете?
-
7mindfields
Member
Шо він ніколи не був цікавийFirebrand: ↑ 04.05.2023 12:58 Предлагаю обсудить Представлений перший трейлер симулятора перегонів F1 23
-
daesz
Member
Цікаво, чи всі ці НХЛи/НБА/ФІФА і Ф1 взагалі виходять в плюс, враховуючи скільки треба платити за ліцензування імен/брендів/організацій.Firebrand: ↑ 04.05.2023 12:58 Как по мне, симулятор Ф1, перестал быть интересен +-с 2015 года, а вы что думаете?
Я, чесно кажучи, сомніваюсь, що вони продають навіть пів мільйона копій за пів року після релізу
-
Firebrand
Member
daesz
просто имхо, кодеры превратили Ф1,в серию нфс, при чем не самого лучшего качества. Клепают каждый год, под каждый сезон, а надо ли оно...
просто имхо, кодеры превратили Ф1,в серию нфс, при чем не самого лучшего качества. Клепают каждый год, под каждый сезон, а надо ли оно...
-
anyname
Member
швидше за все продають й сильно більше , але не на ПК , й не в Старому світі. пам'ятаю що раніше фіфа вважався самим бідним родичем інших спортивних симів (й навіть рушій за поколінням відставав від інших)daesz: ↑ 04.05.2023 13:09Цікаво, чи всі ці НХЛи/НБА/ФІФА і Ф1 взагалі виходять в плюс, враховуючи скільки треба платити за ліцензування імен/брендів/організацій.Firebrand: ↑ 04.05.2023 12:58 Как по мне, симулятор Ф1, перестал быть интересен +-с 2015 года, а вы что думаете?
Я, чесно кажучи, сомніваюсь, що вони продають навіть пів мільйона копій за пів року після релізу
А з Ф1 взагалі все погано (принаймі було). бо якщо гра гарний правильний сим - то переможець там багато років міг бути лише один (бо в мерседеса номер два колеса квадратні) , а тепер переможцем також багато років буде другий ( і нащо в таке грати ). а якщо гра поганий симулятор - то нащо в неї взагалі грати.
-
Spiryt
Member
Там различий, между каждой игрой серии кот наплакал, плюс куча всяких микротранзакций, так что денег оно приносит не мало, достаточно глянуть на ту же фифу от ЕАdaesz: ↑ 04.05.2023 13:09Цікаво, чи всі ці НХЛи/НБА/ФІФА і Ф1 взагалі виходять в плюс, враховуючи скільки треба платити за ліцензування імен/брендів/організацій.Firebrand: ↑ 04.05.2023 12:58 Как по мне, симулятор Ф1, перестал быть интересен +-с 2015 года, а вы что думаете?
-
Васильович
Member
anyname: ↑ 04.05.2023 13:46бо якщо гра гарний правильний сим - то переможець там багато років міг бути лише один (бо в мерседеса номер два колеса квадратні) , а тепер переможцем також багато років буде другий ( і нащо в таке грати ). а якщо гра поганий симулятор - то нащо в неї взагалі грати.
-
molla
Member
Кому він потрібен яйкщо є Forza horizon
-
Hum
Member
А на сеге можно было сбить инвалида с коляске на трассе. Очень волнующий момент
-
AntonyKandaurov
Member
У них была возможность сделать очень интересный режим карьеры с 2010 года по 2021, начать с болидов того регламента и пройти 11 лет вместе с эволюцией, начинали же они так же с 2010 года. Но увы, все профукали и каждый год покупать новую игру чтобы прокатиться на актуальных болидах желания особо нет. Я конечно, не удержался и купил на распродаже ф1 22 чтобы понять разницу между машиной 21 и 22 года. Разница есть и существенная. Но разница машин 22 и 23 уже не будет столь значительной.
Отправлено спустя 4 минуты 6 секунд:
Firebrand
2017 достаточно хороша, разве что она проще в плане ERS, в регламенте 17го года запрещено было регулировать отдачу гибридной системы, поэтому никаких режимов overtake в ней нет. По старинке, заливаем меньше и играемся с топливом.
P.s. пострадать с Дедом Алонсо на Макларен-Хонда и gp2 engine в 2017 дорогого стоит
Отправлено спустя 4 минуты 6 секунд:
Firebrand
2017 достаточно хороша, разве что она проще в плане ERS, в регламенте 17го года запрещено было регулировать отдачу гибридной системы, поэтому никаких режимов overtake в ней нет. По старинке, заливаем меньше и играемся с топливом.
P.s. пострадать с Дедом Алонсо на Макларен-Хонда и gp2 engine в 2017 дорогого стоит
-
Hum
Member
AntonyKandaurov
Хочу минарди привести к победе
Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:
Я фанат минарди и Джанкарло Физикелла. С ним ни одна гонка не была скучной)))
-
anyname
Member
я в 2010ом привел Шумахера к победе в Монако . после завала ехал позади него и никого не пропускалHum: ↑ 04.05.2023 17:03 AntonyKandaurov
-
Ray2000gt
Advanced Member
В 2006, саме тоді вийшов останній пристойний мод на F1 Challenge 99-02.Firebrand: ↑ 04.05.2023 12:58 Предлагаю обсудить Представлений перший трейлер симулятора перегонів F1 23
Ще був дуже класно зроблений болід BMW 07 або 08 року в rFactor. Нормальних модів F1 не виходило ні на rF, ні на rF 2.
-
anyname
Member
Horizon ? может motorsport 7 ? но там ИИ на открытых колесах неадекватно ездит (сует свои колеса тебе между колесами и понтоном).molla: ↑ 04.05.2023 14:44 Кому він потрібен яйкщо є Forza horizon
-
n+gibat[]r
Member
Кому треба Forza Horizon коли є BeamNG.drivemolla: ↑ 04.05.2023 14:44 Кому він потрібен яйкщо є Forza horizon
-
Ray2000gt
Advanced Member
Beem, то трохи про інше. Якщо ви за хардкорні сіми, то це перш за все iRacing, ну і Raceroom, rFactor, LFS.
-
Nouriel
Member
ЕА та дайте тим бомжам фростбайт, не можливо дивитись ці пекельні анімації персонажів