Останні статті і огляди
Новини
Вийшло велике оновлення для The Last of Us Part 1 з покращенням продуктивності
-
MetalistForever
Member
Пропоную обговорити Вийшло велике оновлення для The Last of Us Part 1 з покращенням продуктивності
Я просто оставлю это здесь : https://store.steampowered.com/app/1372 ... ?l=russian
Я просто оставлю это здесь : https://store.steampowered.com/app/1372 ... ?l=russian
-
Diablique
Member
За ссылку особая благодарность!
-
Robostyle
Member
Джвадцать лет ждал эту игру!MetalistForever: ↑ 27.04.2023 13:03 Пропоную обговорити Вийшло велике оновлення для The Last of Us Part 1 з покращенням продуктивності
-
Vpupkin
Member
Через годик можно будет сыграть.
-
Inquisitor
Member
Побуду снобом:...Але розробники з Naughty Dog активно допилюють гру...
Ось так непомітно жаргонізми та мемаси стають частиною публіцистичного стилю...
Автор, Ви хоча б у лапки це слово взяли, я не знаю...
-
doc-oc
Member
Как же запарили эти убогие разработчики и издатели… этот кал выпустили сплошь кривой… чуть выше новость про Star Wars… Покупал на старте Каллисто и там тоже самое… черти Ненавижу!
-
voldemarcik
Member
Тепіречки можні і пройти дану гру.
-
MessiaH
Member
Каллисту патчами до ума довели, сейчас игра вполне бодро играется даже на моём ведреdoc-oc: ↑ 27.04.2023 14:24Покупал на старте Каллисто и там тоже самое… черти Ненавижу!
- спойлер
судя по отзывам ничего особо не поменялосьvoldemarcik: ↑ 27.04.2023 14:37Тепіречки можні і пройти дану гру.
-
_Andrik_
Member
MessiaH
Vpupkin
Все чудово грається зараз , пройшов без вильотів . Почав НГ+ проходити , теж все чудово на старті де раніше статерило теперь все плавненько .
Vpupkin
Все чудово грається зараз , пройшов без вильотів . Почав НГ+ проходити , теж все чудово на старті де раніше статерило теперь все плавненько .
-
Zzzz
Member
Гра вішає комп намертво, якщо свап вимкнутий
Відеопам"яті їсть всього на 1гб меньше, якщо стрімінг текстур на х1 поставити, замість 1.5, різниці ніякої не відчув
Відеопам"яті їсть всього на 1гб меньше, якщо стрімінг текстур на х1 поставити, замість 1.5, різниці ніякої не відчув
- спойлер
-
zaqik
Member
Inquisitor: ↑ 27.04.2023 13:28...Але розробники з Naughty Dog активно допилюють гру...
Побуду снобом:
Ось так непомітно жаргонізми та мемаси стають частиною публіцистичного стилю...
Автор, Ви хоча б у лапки це слово взяли, я не знаю...
А у меня почему-то с ходу возникли assоциации не с пилой, а с пылью. Активно покрывают пылью Ну, или напыление какое-наносят алмазное на коробки с GotY чтоб продать втридорога... Не такая беда жаргона самого по себе, имхо, как жаргона локализованного, когда из "прикинь как прикольно" получают "прижбурни як пришпильно" и прочие реп'яшки. Но что это я о локализации, когда тут и вовсе просто калька - это дважды "фу"
-
_Andrik_
Member
Демонстрація як грається після патчу на профільному ПК . Налаштування , графіки все як ми любимо присутнє.
- спойлер
-
lividum
Member
граю народну релізну версію без патчів. Дійшов до зустрічі з братом. Жодного вильота. Все добре грається на максималках. Єдине при використанні миші при поворотах камери картинка джитерить. На геймпаді такого нема. Це є визнана проблема, але її вирішення досі нема. Патчі боюся ставити щоб не отримати трабли Да і не потрібно воно.
-
Sunrise007
Member
ну ви серйозно вимикайте своп? Навіщо?Zzzz: ↑ 27.04.2023 15:11 Гра вішає комп намертво, якщо свап вимкнутий
Ресурс звичайного ссд 50-100ТБ, пересічному його вистачить на 10 років
-
l-m
Member
Боже, як же ютуб псує якість, добре що я пройшов на таких самих налаштуваннях та бачив як насправді воно виглядає (тобто шикарно)._Andrik_: ↑ 27.04.2023 16:32 Демонстрація як грається після патчу на профільному ПК . Налаштування , графіки все як ми любимо присутнє.
- спойлер
Чудова гра, як випустять рімейк під PS6 - пройду ще раз
-
Gelonyrum
Member
ого, проц не довбиться в 100%, прогрес як не як)_Andrik_: ↑ 27.04.2023 16:32 Демонстрація як грається після патчу на профільному ПК . Налаштування , графіки все як ми любимо присутнє.
- спойлер
-
Sunrise007
Member
так і раніше не довбився ось скрін 1.0.2.1, навантаження 5-20%.Gelonyrum: ↑ 27.04.2023 19:55ого, проц не довбиться в 100%, прогрес як не як)
пресет: високі
-
Gelonyrum
Member
В мене ще й як довбився, в порожніх локаціях без ворогів чи взагалі хоч якихось активностей було постійно 70%+ навантаження на всі ядра на 12400ф з мінімальними налаштуваннями всього.Sunrise007: ↑ 27.04.2023 20:40так і раніше не довбився ось скрін 1.0.2.1, навантаження 5-20%.Gelonyrum: ↑ 27.04.2023 19:55ого, проц не довбиться в 100%, прогрес як не як)
пресет: високі
- спойлер
-
q1nex
Member
Zzzz
Не выключайте своп
Зачем его вообще трогать? Место на ссд экономить? Он, если что, под виндой нужен не только и не столько для того, чтобы ОЗУ разгружать и краш репорты записывать.
Не выключайте своп
Зачем его вообще трогать? Место на ссд экономить? Он, если что, под виндой нужен не только и не столько для того, чтобы ОЗУ разгружать и краш репорты записывать.
-
Zzzz
Member
а нащо вінді щось грузити в свап, при 32гб озу?Sunrise007: ↑ 27.04.2023 17:13ну ви серйозно вимикайте своп? Навіщо?Zzzz: ↑ 27.04.2023 15:11 Гра вішає комп намертво, якщо свап вимкнутий
Ресурс звичайного ссд 50-100ТБ, пересічному його вистачить на 10 років