Останні статті і огляди
Новини
Nvidia призупиняє випуск карт GeForce RTX 4070 через слабкі продажі
-
Shaolin_Style
Member
Предлагаю обсудить Nvidia призупиняє випуск карт GeForce RTX 4070 через слабкі продажі
день дурака ж вроде был уже
день дурака ж вроде был уже
-
andrew_sc
Member
Хотелки Хуанга натолкнулись на жестокую реальность. Пропихнуть мусор по оверпрайсу не вышло.
-
Paradox1306
Member
же ж перекладається як призупиняє, так? але ситуація мегацікава тому що що не знижує ціну все щеNVIDIA Reportedly Limiting Production of GeForce RTX 4070 GPUs Due To Poor Sales
-
x0taby4
Member
Ой що знову дурнів не знайшлося?
-
Re-Volted Zipper
Junior
Скоріше як "обмежує"Paradox1306: ↑ 21.04.2023 12:09же ж перекладається як призупиняє, так? але ситуація мегацікава тому що що не знижує ціну все щеNVIDIA Reportedly Limiting Production of GeForce RTX 4070 GPUs Due To Poor Sales
-
yupi
Member
А куда подевались "геймеры", которые купали все подряд на пампе крипты?
-
terminahtor
Member
А што праізашло?
-
kalakawa
Member
не призупиняє, а сповільнює.
я взагалі здивований що подімний шум з'явився виходом 4070, а не 4070ti чи, тим паче, 4080. адже із всієї трійки у неї найкращий показник фпс/$.
та навіть якби він був однаковим, 4070 все одно мала б бути цікавішою просто тому, що доступніша.
ну тобно, із всіх трьох говен люди чомусь вирішили байкотувати найменш смердючіше, я ось чому дивуюсь
я взагалі здивований що подімний шум з'явився виходом 4070, а не 4070ti чи, тим паче, 4080. адже із всієї трійки у неї найкращий показник фпс/$.
та навіть якби він був однаковим, 4070 все одно мала б бути цікавішою просто тому, що доступніша.
ну тобно, із всіх трьох говен люди чомусь вирішили байкотувати найменш смердючіше, я ось чому дивуюсь
-
Alonzo
Junior
Шкірянка тупо delusive man. Шо він буде робити коли і після місяця не купуватимуть? Перевипустить її як 3080ті супер?
-
terminahtor
Member
Короче, купляйте 4090, норм мапа)
-
daesz
Member
Експектед
-
agarus
Member
Продажі нижче ніж очікувалось - щоб не втрачати прибутки (вкладаючи в запас) і не знижувати ціну потрібно зменшити виробництво.terminahtor: ↑ 21.04.2023 12:17 А што праізашло?
Востаннє редагувалось 21.04.2023 12:30 користувачем agarus, всього редагувалось 1 раз.
-
Melofon
Member
Хуангу надо было цену MSRP в 500$ поставить тогда бы и продажи нормально пошли, как говорится жадность курточку сгубила
-
Nortrom
Member
Системки Immortals of Aveum
Так, что 4070 1080p карта для некст ген игр
Так, что 4070 1080p карта для некст ген игр
-
agarus
Member
Чекаємо на 4070 super з 16гб. Тоді можна буде брати.
-
akvit
Member
Бо 4070 дуже програє конкурентам з попереднього покоління.kalakawa: ↑ 21.04.2023 12:17 не призупиняє, а сповільнює.
-
Paradox1306
Member
а вас взагалі не дивує що згідно цих вимог 4080 ледве 2к витягувати має, а 4090 4к вже витягувати на максималках не повинна?
-
SergN
Member
Це діючий механізм для монополіста, коли конкурентів немає. А що ми маємо на ринку відях? На жаль, щось схоже.agarus: ↑ 21.04.2023 12:29Продажі нижче ніж очікувалось - щоб не втрачати прибутки (вкладаючи в запас) і не знижувати ціну потрібно зменшити виробництво.
-
Vpupkin
Member
Единственная достойная покупки карта это 4090.
-
Hum
Member
Прогресс и инновацииakvit
Бо 4070 дуже програє конкурентам з попереднього покоління