Предлагаю обсудить Sega планує купити розробників Angry Birds за $1 млрд доларів
Вспоминается пародия "Соник на прокат"
Останні статті і огляди
Новини
Sega планує купити розробників Angry Birds за $1 млрд доларів
-
Polaris
Member
-
minesweeper
Member
Предлагаю обсудить Sega планує купити розробників Angry Birds за $1 млрд доларів
Помню как в 2011 году играл на своём первом смартфоне HTC Legeend потом HTC Desire
Помню как в 2011 году играл на своём первом смартфоне HTC Legeend потом HTC Desire
-
DEF__IniT__
Member
Пора
-
OFFF
Member
Больше интересно где Sega возьмет $1 млрд ))
-
n+gibat[]r
Member
Мне от Rovio больше про приключения свиней игра нравилась, Bad Piggies вроде, где нужно строить разные летающие и ездящие пепелацы для преодоления препятствий,затягивала сильно,жаль не развивали особо
-
TheDmytrius
Member
Франшиза АВ вже видоїна до кінця. Який зміст цієї угоди тер?
-
MyEAs
Member
Вони вміють робити ігри/донатне сміття.TheDmytrius: ↑ 17.04.2023 20:55 Франшиза АВ вже видоїна до кінця. Який зміст цієї угоди тер?
У селі дуже багато брендів. Будуть робити ігри по ним.
-
Draqoon
Member
Сега хочу нарешті отримувати пасивні доходи з телефонів
-
Ведьмак
Member
А я планую купити сегу і нінтендо ще, далі шо?
-
Alligator
Member
як завжди, частина акціями, частина грошима.OFFF: ↑ 16.04.2023 16:24 Больше интересно где Sega возьмет $1 млрд ))
І скільки акцій компаній мамкін бізнесмен вже купив? 0?Ведьмак: ↑ 19.04.2023 08:12 А я планую купити сегу і нінтендо ще, далі шо?
-
Ведьмак
Member
Якщо тобі сарказм не доходить поясню, мамкин ти аналітик, планувати це нічого не значить по факту
-
libero
Member
перед покупкою Діснеєм Зоряних війн я теж думав що франшиза видоїна. Але то був тільки початок.TheDmytrius: ↑ 17.04.2023 20:55Франшиза АВ вже видоїна до кінця. Який зміст цієї угоди тер?