А на скрінах де "краща" картинка? справа чи зліва?
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
І це модетVpupkin: ↑ 15.04.2023 13:30Слева светящаяся байда освещает пространство
А це ванілаVpupkin: ↑ 15.04.2023 13:30а справа просто светится в холостую не освещая окружение.
Наиболее короткого описания игры я ещё не встречалVpupkin
светящаяся байда
В кишені у тих хто це зробив)erazel: ↑ 15.04.2023 13:24 Пропоную обговорити Вийшов мод для покращення графіки в Cyberpunk 2077 з вимкненим трасуванням
А на скрінах де "краща" картинка? справа чи зліва?. Бо я лише різну експозицію джерел освітлення бачу. Тупо на лівій частині яскравіше світить. Але я не зрозумів де "покращена" графіка, в якій частині скріну.
ну а если немного подумать головой? Как лампы такой формы могут рассеивать свет на улицу но быть при этом темными внутри?erazel: ↑ 15.04.2023 13:24 Пропоную обговорити Вийшов мод для покращення графіки в Cyberpunk 2077 з вимкненим трасуванням
А на скрінах де "краща" картинка? справа чи зліва?. Бо я лише різну експозицію джерел освітлення бачу. Тупо на лівій частині яскравіше світить. Але я не зрозумів де "покращена" графіка, в якій частині скріну.
окуляри купи. справаerazel: ↑ 15.04.2023 13:24справа чи зліва?
Але вони тупо різні. Справа наче хтось увімкнув нічник, зліва влаштував дискотеку.
Rikko: ↑ 15.04.2023 16:02 Блин они же просто разные, слева дикие засветы и тп, а справа как будто свет выключили...![]()
Для этого и нужно покупать 4090?
Спасибо но нет.