Останні статті і огляди
Новини
Зовнішня відеокарта ASUS ROG XG Mobile RTX 4090 вже продається в Китаї за 2600 доларів
-
wigar
Member
Предлагаю обсудить Зовнішня відеокарта ASUS ROG XG Mobile RTX 4090 вже продається в Китаї за 2600 доларів
1)Док станції, пристрої з'їдають пропускну спроможність для відеокарти
2) коли сигнал повертається в монітор ноутбука, то зниження продуктивності.
3) не справжня 4090 (мобільна).
4) обмеження пропрієтарним портом, не факт що наступна серія ноутбуків, або відеокарти буде .
5) дорого
1)Док станції, пристрої з'їдають пропускну спроможність для відеокарти
2) коли сигнал повертається в монітор ноутбука, то зниження продуктивності.
3) не справжня 4090 (мобільна).
4) обмеження пропрієтарним портом, не факт що наступна серія ноутбуків, або відеокарти буде .
5) дорого
-
AntonyKandaurov
Member
Две.. тысячи... шестьсот... за аналог 4070ти. Класс, молодцы, мораль, нравственность, лицемерие, оййййййй!. Беру две.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
При цьому ціна справжньої RTX 3080 зараз становить 25 000 грн, а ціна RTX 3060 Ti від 16 000 грнПри цьому середня ціна док-станції 2021 з GeForce RTX 3080 3060Ti зараз становить близько 1499 доларів
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Ну і шоб повністю добити жлобів від Асуса - за 1499 доларів сьогодні можна взяти RTX 4080
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
Anton-Sumy
Junior
В цілому ідеє зі зовнішніми відеокартками гарна, але все нівелюється зависокою ціною, враховуючи обмеження швидкості в порівнянні навіть з мобільною але вбудованою відеокарткою. А так було би дуже зручно не тягати цілий день 2.5 кг і ще цеглину блоку живлення, коли граєш тільки в вечорі або на вихідних, а мати легкий ноут і можливість потужної відеокартки за потреби.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
хлопці на передовій по 30 кг тягають і не плачутьAnton-Sumy: ↑ 01.04.2023 20:34А так було би дуже зручно не тягати цілий день 2.5 кг і ще цеглину блоку живлення
![baby :baby:](./images/smilies/baby.gif)
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
-
Anton-Sumy
Junior
На передовій ще багато чого відбувається. Так що тепер передова це мірило для любої життєвої ситуації?Lucas55: ↑ 01.04.2023 23:52хлопці на передовій по 30 кг тягають і не плачутьAnton-Sumy: ↑ 01.04.2023 20:34А так було би дуже зручно не тягати цілий день 2.5 кг і ще цеглину блоку живлення![]()
![]()
З моїми хворобами не можна тягати більше 4 кг.
-
slv
Member
Воно ляпнуло нісенітницю, а Ви виправдовуєтесь, навіщо?Anton-Sumy: ↑ 02.04.2023 10:07На передовій ще багато чого відбувається. Так що тепер передова це мірило для любої життєвої ситуації?
З моїми хворобами не можна тягати більше 4 кг.
-
7mindfields
Member
Ну то зберіть собі стаціонар вдомаAnton-Sumy: ↑ 01.04.2023 20:34 В цілому ідеє зі зовнішніми відеокартками гарна, але все нівелюється зависокою ціною, враховуючи обмеження швидкості в порівнянні навіть з мобільною але вбудованою відеокарткою. А так було би дуже зручно не тягати цілий день 2.5 кг і ще цеглину блоку живлення, коли граєш тільки в вечорі або на вихідних, а мати легкий ноут і можливість потужної відеокартки за потреби.
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
KimRomik
Member
за такую цену можно себе взять сверхавтономный ноут и собрать себе мощный десктоп, зато у тебя будет 2 полноценных компа
зачем этот франкенштейн в лице ASUS ROG XG Mobile RTX 4090 не понятно...
зачем этот франкенштейн в лице ASUS ROG XG Mobile RTX 4090 не понятно...
-
Lucas55
Member
ну якщо хворий, тоді я був неправий. А от здоровому чоловіку 2,5 кг - це просто сміх, навіть у цивільному життіAnton-Sumy: ↑ 02.04.2023 10:07З моїми хворобами не можна тягати більше 4 кг.
-
Hum
Member
Между здоровым и больным человеком тонкая граница и никогда не знаешь в какой момент ее пресечешь.Lucas55
ну якщо хворий, тоді я був неправий. А от здоровому чоловіку 2,5 кг - це просто сміх, навіть у цивільному житті
-
Anton-Sumy
Junior
Та нічого страшного, мені не важко пояснити людині.slv: ↑ 02.04.2023 11:01 Воно ляпнуло нісенітницю, а Ви виправдовуєтесь, навіщо?
Безперечно стаціонарний це найкращі варіант. Але я останні років 5-6 в переїздах або в дорозі, до цього були тільки стаціонарні. Не знаю, в мене не самий потужний ігровий ноут дома і на роботі, але не помічав проблем з тротлингом. Граю в основному в VR. На роботі працюю з 3D графікою. Єдине що напрягає це бачити температури процесора в 75-80С при навантаженні7mindfields: ↑ 02.04.2023 11:19 Ну то зберіть собі стаціонар вдомачи для вас оптимальний геймерський варіант - тонкий ультрабук з процесором, який завжди буде тротлити та зовнішньою відеокартою?
![]()
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Без проблем.Lucas55: ↑ 02.04.2023 11:59 ну якщо хворий, тоді я був неправий.
Безумовно.Lucas55: ↑ 02.04.2023 11:59 А от здоровому чоловіку 2,5 кг - це просто сміх, навіть у цивільному житті
-
Lucas55
Member
так це вам ще пощастило, більшість сучасних ігрових ноутів в навантаженнях гріють проц до 90-100 градусівAnton-Sumy: ↑ 02.04.2023 16:07 Єдине що напрягає це бачити температури процесора в 75-80С при навантаженні . Але я так розумію сучасні ноути на такі температури розраховані.
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
leremenko
Member
як на мене нормальне рішення, хоча поки не дуже популярне.Мвої клієнти точно будуть.
-
AntonyKandaurov
Member
Anton-Sumy
Так ведь такое решение отлично смотрится если вам нужен ноутбук но дома вы его подключаете к eGPU который выводит картинку на внешний
монитор. Неплохое решение, правда денег за него хотят очень много, неприлично много.
Так ведь такое решение отлично смотрится если вам нужен ноутбук но дома вы его подключаете к eGPU который выводит картинку на внешний
монитор. Неплохое решение, правда денег за него хотят очень много, неприлично много.