Пропоную обговорити В OBS Studio додано підтримку стрiмінгу в AV1
А хтось може підказати. Ось я пишу за допомогою кодека HEVC(він же Н.265) але розмір відеофайлу не зменьшується, порівняно з Н.264. А чому так? Це ж наче новий кодек, що повинен краще зтискати відеоряд. На тих же торрентах, всі фільми, з Н.265 кодеком, займаються значно маньше місця.
Останні статті і огляди
Новини
В OBS Studio додано підтримку стрiмінгу в AV1
-
Bomchik
Member
-
SANTAGENS
Junior
тоже качество при меньшем битрейдеBomchik: ↑ 29.03.2023 14:30 Пропоную обговорити В OBS Studio додано підтримку стрiмінгу в AV1
А хтось може підказати. Ось я пишу за допомогою кодека HEVC(він же Н.265) але розмір відеофайлу не зменьшується, порівняно з Н.264. А чому так? Це ж наче новий кодек, що повинен краще зтискати відеоряд. На тих же торрентах, всі фільми, з Н.265 кодеком, займаються значно маньше місця.
вот тебе и экономия размера
-
Afit
Member
Если примерно один размер в сравнении с Н.264, то значит качество лучшеBomchik: ↑ 29.03.2023 14:30 Пропоную обговорити В OBS Studio додано підтримку стрiмінгу в AV1