Останні статті і огляди
Новини
Відеокарта Radeon RX 7900 XTX розігнана до 3390 МГц «під водою»
-
Павло
Member
Предлагаю обсудить Відеокарта Radeon RX 7900 XTX розігнана до 3390 МГц «під водою»
І навіть так 4090 фє її покарала...
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Відеокарта Radeon RX 7900 XTX розігнана до 3390 МГц «під водою»
воно прикольно, але мені здається оверклокери воюють не в ту сторону. мені більше подобаються досягнення в питанні андервольтингу.
за цією гонкою терафлопсів і битвою альфа самки та альфа-самця(Лізи та Дженсена) на різних виставках з фанфарами я тільки недавно зміг второпати, що не не вийшло такої гри, для якої мені довелося б підняти PL моєї 3060ті вище 50%(100W)
воно прикольно, але мені здається оверклокери воюють не в ту сторону. мені більше подобаються досягнення в питанні андервольтингу.
за цією гонкою терафлопсів і битвою альфа самки та альфа-самця(Лізи та Дженсена) на різних виставках з фанфарами я тільки недавно зміг второпати, що не не вийшло такої гри, для якої мені довелося б підняти PL моєї 3060ті вище 50%(100W)
- спойлер
- тут варто зауважити що мова йде про 1080р\60фпс, та налаштуваннях графіки, які дають різницю з максимальними та променями лише при порівнянні скріншотів
-
Геральт
Member
Павло
Те що покарала в синтетиці півбіди. 650Вт от де проблема.
Те що покарала в синтетиці півбіди. 650Вт от де проблема.
-
Denvys5
Member
Шкода що без EVC можливості розгону так сильно обмежені ![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
-
KYDRAM
Member
Просто нагадаю, шо амд для 4090 конкурента і не випускалаПавло: ↑ 25.03.2023 13:28 Предлагаю обсудить Відеокарта Radeon RX 7900 XTX розігнана до 3390 МГц «під водою»
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Paradox1306
Member
так написали ніби могла но не захотілаKYDRAM: ↑ 25.03.2023 14:02Просто нагадаю, шо амд для 4090 конкурента і не випускалаПавло: ↑ 25.03.2023 13:28 Предлагаю обсудить Відеокарта Radeon RX 7900 XTX розігнана до 3390 МГц «під водою»
І навіть так 4090 фє її покарала...![]()
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
_Slavko_
Member
kalakawa
та бо ще в історії для середньостатистичного споживача не випускали процессорів здатних зжерти 350ват. тому і да, оверклокінг зараз перетворився на пошуки найнижчих вольтажів без втрати продууктивності.
та бо ще в історії для середньостатистичного споживача не випускали процессорів здатних зжерти 350ват. тому і да, оверклокінг зараз перетворився на пошуки найнижчих вольтажів без втрати продууктивності.
-
Paradox1306
Member
Overclocking is the term for increasing a component's CPU (Central Processing Unit or computer hardware) to speed up its performance._Slavko_: ↑ 25.03.2023 14:08 kalakawa
я думаю що все ж таки оверклокери займаються не даунвольтингом
-
xtbtch
Member
Она бы так же конкурентно не тянула 4к60 фпс с лучами, а стоила бы в два раза дешевле, получается что амд не выпустил карту, а уже выиграла, проиграли как обычно фанаты куртки с переплатой и низким фпсKYDRAM: ↑ 25.03.2023 14:02Просто нагадаю, шо амд для 4090 конкурента і не випускалаПавло: ↑ 25.03.2023 13:28 Предлагаю обсудить Відеокарта Radeon RX 7900 XTX розігнана до 3390 МГц «під водою»
І навіть так 4090 фє її покарала...![]()
-
Kravan
Member
Этоxtbtch: ↑ 25.03.2023 14:17Она бы так же конкурентно не тянула 4к60 фпс с лучами, а стоила бы в два раза дешевле, получается что амд не выпустил карту, а уже выиграла, проиграли как обычно фанаты куртки с переплатой и низким фпс
Фанаты куртки с низким ФПС)))
-
n+gibat[]r
Member
RTX3060Ti андервольтять по іншій причині, щоб відвальні чіпи Hynix довше протягнули до попадоса на бабки (поїздки до СЦ і повну заміну Hynix на Samsungkalakawa: ↑ 25.03.2023 13:36 я тільки недавно зміг второпати, що не не вийшло такої гри, для якої мені довелося б підняти PL моєї 3060ті вище 50%(100W)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Видеокарты догоняют центральные процессоры по частоте? И ведь не использовался проприетарный 12 пиновый коннектор, работающий на соплях! Много места сэкономил на текстолите, Хуанито
? Покупатели виноваты за работу твоих рукожопых поставщиков?
-
Kashtan
Member
Значить у майбутньому слід очікувати відеокарт на базі чіплетів із 1300 мінімум ват. Сам чіплет теж повинен щось споживати, та й практика показує що передові літографічні процеси це геть не запорука меншого споживання та тепловиділення, а отже легко >1400 ват.
-
everme
Member
если гпу андервольтить температуры памяти тоже падают?n+gibat[]r: ↑ 25.03.2023 22:05RTX3060Ti андервольтять по іншій причині, щоб відвальні чіпи Hynix довше протягнули до попадоса на бабки (поїздки до СЦ і повну заміну Hynix на Samsungkalakawa: ↑ 25.03.2023 13:36 я тільки недавно зміг второпати, що не не вийшло такої гри, для якої мені довелося б підняти PL моєї 3060ті вище 50%(100W)![]()
-
Kashtan
Member
Оверклокери займаються підняттям, частот та напруги, сама етимологія терміну вказує, логічно припустити що андервольтингом повинні займатись "андерклокери". Можливі дійсно настали часи помірного домашнього розгону, коли з відеокарт все витискають при попередньому пониженню напруги. Це точно не ортодоксальний напрямок оверклокінгу і точно ноги ростуть від майнерів, саме від них пішла в маси манера досягати результату за меншої напруги.kalakawa: ↑ 25.03.2023 13:36 воно прикольно, але мені здається оверклокери воюють не в ту сторону. мені більше подобаються досягнення в питанні андервольтингу.
-
AntonyKandaurov
Member
Kashtan
Так разве плохо, что ли? Производительность неизменна а нагрев-шум меньше. У самого дома в компе в разгоне только память, CPU и GPU в стоке - производительности хватает.
Так разве плохо, что ли? Производительность неизменна а нагрев-шум меньше. У самого дома в компе в разгоне только память, CPU и GPU в стоке - производительности хватает.