Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Spiryt
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі
Даже не знаю, как к такому относиться. Но мне кажеться, это лишний проэкт, на сегодня
KimRomik
Member

Повідомлення

в любой игре главное - заинтриговать
думаю она точно найдется отклик среди украинской аудитории
только смущает одно - девичье лицо у парня
taras_cs
Member

Повідомлення

Spiryt: 24.03.2023 10:33Даже не знаю, как к такому относиться. Но мне кажеться, это лишний проэкт, на сегодня
Ця гра спрямована не на українську аудиторію
Востаннє редагувалось 24.03.2023 10:50 користувачем taras_cs, всього редагувалось 1 раз.
ervin
Member

Повідомлення

Це, авжеж, ще один спосіб звернути увагу світу до трагічних подій в Україні. Але персонально я навіть не припускаю можливість грати в цю гру. Знаючи мабуть лише 1% від того шо там відбувалось я вже не зможу отримати задоволення від геймплею і розвитку сюжету.
Yuriy_JV
Junior

Повідомлення

Spiryt: 24.03.2023 10:33 Пропоную обговорити Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі
Даже не знаю, как к такому относиться. Но мне кажеться, это лишний проэкт, на сегодня
Отличная платформа для донесения до сознания творимого пи..ца рашизмом. Главное, чтобы не как некоторые переселенцы, которых приютили. Мы возвращаемся домой в Мариуполь, нас освободили...
Inquisitor
Member

Повідомлення

Атлічна, комусь горе, а комусь - іграшки... Як на мене, ця тема ще занадто болюча, щоб її чіпати у контексті розваги. Це як колупати цвяхом у відкритій рані...
KimRomik
Member

Повідомлення

Inquisitor: 24.03.2023 10:52 Атлічна, комусь горе, а комусь - іграшки... Як на мене, ця тема ще занадто болюча, щоб її чіпати у контексті розваги. Це як колупати цвяхом у відкритій рані...
если игра пойдет с целью личного обогащения на трагедиях, то это однозначно плохо
но я надеюсь, что разрабы выпустят ее с целью сбора средств на ВСУ
Kravan
Member

Повідомлення

Согласен с теми форумчанами, которые считают что игра не ко времени.

Вообще сейчас принимается ЗУ о запрете использования событий войны в маркетинге и рекламе, думаю, сюда оно также должно относится.
Spiryt
Member

Повідомлення

Yuriy_JV: 24.03.2023 10:51
Spiryt: 24.03.2023 10:33 Пропоную обговорити Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі
Отличная платформа для донесения до сознания творимого пи..ца рашизмом. Главное, чтобы не как некоторые переселенцы, которых приютили. Мы возвращаемся домой в Мариуполь, нас освободили...
Существует This war of mine, а с этой игрой могли бы потянуть пару лет, если не больше
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

гра про виживання в Маріуполі
Для когось - гра, а для когось - смерть і страждання :-/
Paradox1306
Member

Повідомлення

ervin: 24.03.2023 10:49 Це, авжеж, ще один спосіб звернути увагу світу до трагічних подій в Україні. Але персонально я навіть не припускаю можливість грати в цю гру. Знаючи мабуть лише 1% від того шо там відбувалось я вже не зможу отримати задоволення від геймплею і розвитку сюжету.
а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?
0trog0
Member

Повідомлення

Paradox1306: 24.03.2023 11:00а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?
То там же бігаєш і фашистів стріляєш!
Якщо серйозно, то дивують такі "українські розробники". Ну і в ігри про 2-гу світову не грали учасники цієї війни.
Востаннє редагувалось 24.03.2023 11:05 користувачем 0trog0, всього редагувалось 1 раз.
Paradox1306
Member

Повідомлення

0trog0: 24.03.2023 11:02
Paradox1306: 24.03.2023 11:00а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?
То там же бігаєш і фашистів стріляєш!
Якщо серйозно, то дивують такі "українські розробники".
та ігри про 2у світову різні бувають, в тому числі з компаніями за нацистів
капєц які моралісти тут в коментарях яким нічого ніколи не муляло, але тепер аж рвуться
Kassatka
Member

Повідомлення

Kravan: 24.03.2023 10:55 Согласен с теми форумчанами, которые считают что игра не ко времени.
Вообще сейчас принимается ЗУ о запрете использования событий войны в маркетинге и рекламе, думаю, сюда оно также должно относится.
Гра - це не маркетинг/реклама, а витвір мистецтва. Це як художній/історичний роман про війну написати. І це дійсно ще один спосіб звернути увагу світової спільноти на наші проблеми й ознайомити з нашими реаліями тих, кому ліньки зарубіжні новини читати. На мій погляд, дуже правильна ідея, тільки треба акуратно її реалізовувати, бо це вимагає великої відповідальності, щоб не налажати.
Востаннє редагувалось 24.03.2023 11:09 користувачем Kassatka, всього редагувалось 2 разів.
Enombre de soberano
Member

Повідомлення

Inquisitor: 24.03.2023 10:52Атлічна, комусь горе, а комусь - іграшки... Як на мене, ця тема ще занадто болюча, щоб її чіпати у контексті розваги. Це як колупати цвяхом у відкритій рані...
Це хибний підхід, такі твори необхідні та у першу чергу нам, українцям. Не усім, але потрібно. Я з Харкова і тут майже у всіх є розуміння того, що йде війна. Але минулого літа я почув фразу "як там ваша війна?". І це не десь у Закарпатті, у самому центрі України!
Так шо саме зараз час колупатися у рані і не цвяхом, а розпеченою кочергою. Зараз час єднання України. Якщо не зараз, то вже й ніколи.
terminahtor
Member

Повідомлення

А потім що? DLC за 4.99 для Call Of Duty, щось типу Bakhmut Warfare?
Дно.
Inquisitor
Member

Повідомлення

Enombre de soberano: 24.03.2023 11:06
Inquisitor: 24.03.2023 10:52Атлічна, комусь горе, а комусь - іграшки... Як на мене, ця тема ще занадто болюча, щоб її чіпати у контексті розваги. Це як колупати цвяхом у відкритій рані...
Це хибний підхід, такі твори необхідні та у першу чергу нам, українцям. Не усім, але потрібно. Я з Харкова і тут майже у всіх є розуміння того, що йде війна. Але минулого літа я почув фразу "як там ваша війна?". І це не десь у Закарпатті, у самому центрі України!
Так шо саме зараз час колупатися у рані і не цвяхом, а розпеченою кочергою. Зараз час єднання України. Якщо не зараз, то вже й ніколи.
Я теж з Харкова. Я не знаю, ну ось наприклад в людини і так депресивний настрій через усе це, то що, ще сідати ще навмисно грати у щось по мотивам того, що якб не іграшки, а реальна не вигадана трагедія? Як на мене, ця гра - це типа хайп на зразок BLM або ковіду...
Ти коли граєш у гру, сильно переймаєшся чи емпатуєш, чи просто сів вбити час та отримати свою чергову порцію допаміну, тільки чесно?
Востаннє редагувалось 24.03.2023 11:15 користувачем Inquisitor, всього редагувалось 2 разів.
Paradox1306
Member

Повідомлення

Inquisitor: 24.03.2023 11:12 Як на мене, ця гра - це типа хайп на зразок BLM або ковіду...
ну так ви починайте з того, що вас не потрібно серйонзно сприймати :)
ervin
Member

Повідомлення

Paradox1306: 24.03.2023 11:00
ervin: 24.03.2023 10:49 Це, авжеж, ще один спосіб звернути увагу світу до трагічних подій в Україні. Але персонально я навіть не припускаю можливість грати в цю гру. Знаючи мабуть лише 1% від того шо там відбувалось я вже не зможу отримати задоволення від геймплею і розвитку сюжету.
а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?
А в Козаки... А в Танках з Тигру по Т-34 стрілять... Жах! То наша історія, але не наша війна.
Сподіваюсь колись я буду сидіти і дивитись як син, або навіть онуки, будуть мочити русню в грі "Герої проти свинособак" і радіти кожному відстріляному баняку окупанта.
Зараз же при згадці про Маріуполь в мене лише сльози, ненависть і донат на ЗСУ.
El Barrent
Member

Повідомлення

Ще один zombie survival?
Відповісти