Останні статті і огляди
Новини
Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі
-
Spiryt
Member
Пропоную обговорити Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі
Даже не знаю, как к такому относиться. Но мне кажеться, это лишний проэкт, на сегодня
Даже не знаю, как к такому относиться. Но мне кажеться, это лишний проэкт, на сегодня
-
KimRomik
Member
в любой игре главное - заинтриговать
думаю она точно найдется отклик среди украинской аудитории
только смущает одно - девичье лицо у парня
думаю она точно найдется отклик среди украинской аудитории
только смущает одно - девичье лицо у парня
-
taras_cs
Member
Ця гра спрямована не на українську аудиторіюSpiryt: ↑ 24.03.2023 10:33Даже не знаю, как к такому относиться. Но мне кажеться, это лишний проэкт, на сегодня
Востаннє редагувалось 24.03.2023 10:50 користувачем taras_cs, всього редагувалось 1 раз.
-
ervin
Member
Це, авжеж, ще один спосіб звернути увагу світу до трагічних подій в Україні. Але персонально я навіть не припускаю можливість грати в цю гру. Знаючи мабуть лише 1% від того шо там відбувалось я вже не зможу отримати задоволення від геймплею і розвитку сюжету.
-
Yuriy_JV
Junior
Отличная платформа для донесения до сознания творимого пи..ца рашизмом. Главное, чтобы не как некоторые переселенцы, которых приютили. Мы возвращаемся домой в Мариуполь, нас освободили...Spiryt: ↑ 24.03.2023 10:33 Пропоную обговорити Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі
-
Inquisitor
Member
Атлічна, комусь горе, а комусь - іграшки... Як на мене, ця тема ще занадто болюча, щоб її чіпати у контексті розваги. Це як колупати цвяхом у відкритій рані...
-
KimRomik
Member
если игра пойдет с целью личного обогащения на трагедиях, то это однозначно плохоInquisitor: ↑ 24.03.2023 10:52 Атлічна, комусь горе, а комусь - іграшки... Як на мене, ця тема ще занадто болюча, щоб її чіпати у контексті розваги. Це як колупати цвяхом у відкритій рані...
но я надеюсь, что разрабы выпустят ее с целью сбора средств на ВСУ
-
Kravan
Member
Согласен с теми форумчанами, которые считают что игра не ко времени.
Вообще сейчас принимается ЗУ о запрете использования событий войны в маркетинге и рекламе, думаю, сюда оно также должно относится.
Вообще сейчас принимается ЗУ о запрете использования событий войны в маркетинге и рекламе, думаю, сюда оно также должно относится.
-
Spiryt
Member
Существует This war of mine, а с этой игрой могли бы потянуть пару лет, если не большеYuriy_JV: ↑ 24.03.2023 10:51Отличная платформа для донесения до сознания творимого пи..ца рашизмом. Главное, чтобы не как некоторые переселенцы, которых приютили. Мы возвращаемся домой в Мариуполь, нас освободили...Spiryt: ↑ 24.03.2023 10:33 Пропоную обговорити Hollow Home — українська RPG про виживання в Маріуполі
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Для когось - гра, а для когось - смерть і стражданнягра про виживання в Маріуполі
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Paradox1306
Member
а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?ervin: ↑ 24.03.2023 10:49 Це, авжеж, ще один спосіб звернути увагу світу до трагічних подій в Україні. Але персонально я навіть не припускаю можливість грати в цю гру. Знаючи мабуть лише 1% від того шо там відбувалось я вже не зможу отримати задоволення від геймплею і розвитку сюжету.
-
0trog0
Member
То там же бігаєш і фашистів стріляєш!Paradox1306: ↑ 24.03.2023 11:00а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?
Якщо серйозно, то дивують такі "українські розробники". Ну і в ігри про 2-гу світову не грали учасники цієї війни.
Востаннє редагувалось 24.03.2023 11:05 користувачем 0trog0, всього редагувалось 1 раз.
-
Paradox1306
Member
та ігри про 2у світову різні бувають, в тому числі з компаніями за нацистів0trog0: ↑ 24.03.2023 11:02То там же бігаєш і фашистів стріляєш!Paradox1306: ↑ 24.03.2023 11:00а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?
Якщо серйозно, то дивують такі "українські розробники".
капєц які моралісти тут в коментарях яким нічого ніколи не муляло, але тепер аж рвуться
-
Kassatka
Member
Гра - це не маркетинг/реклама, а витвір мистецтва. Це як художній/історичний роман про війну написати. І це дійсно ще один спосіб звернути увагу світової спільноти на наші проблеми й ознайомити з нашими реаліями тих, кому ліньки зарубіжні новини читати. На мій погляд, дуже правильна ідея, тільки треба акуратно її реалізовувати, бо це вимагає великої відповідальності, щоб не налажати.Kravan: ↑ 24.03.2023 10:55 Согласен с теми форумчанами, которые считают что игра не ко времени.
Востаннє редагувалось 24.03.2023 11:09 користувачем Kassatka, всього редагувалось 2 разів.
-
Enombre de soberano
Member
Це хибний підхід, такі твори необхідні та у першу чергу нам, українцям. Не усім, але потрібно. Я з Харкова і тут майже у всіх є розуміння того, що йде війна. Але минулого літа я почув фразу "як там ваша війна?". І це не десь у Закарпатті, у самому центрі України!Inquisitor: ↑ 24.03.2023 10:52Атлічна, комусь горе, а комусь - іграшки... Як на мене, ця тема ще занадто болюча, щоб її чіпати у контексті розваги. Це як колупати цвяхом у відкритій рані...
Так шо саме зараз час колупатися у рані і не цвяхом, а розпеченою кочергою. Зараз час єднання України. Якщо не зараз, то вже й ніколи.
-
terminahtor
Member
А потім що? DLC за 4.99 для Call Of Duty, щось типу Bakhmut Warfare?
Дно.
Дно.
-
Inquisitor
Member
Я теж з Харкова. Я не знаю, ну ось наприклад в людини і так депресивний настрій через усе це, то що, ще сідати ще навмисно грати у щось по мотивам того, що якб не іграшки, а реальна не вигадана трагедія? Як на мене, ця гра - це типа хайп на зразок BLM або ковіду...Enombre de soberano: ↑ 24.03.2023 11:06Це хибний підхід, такі твори необхідні та у першу чергу нам, українцям. Не усім, але потрібно. Я з Харкова і тут майже у всіх є розуміння того, що йде війна. Але минулого літа я почув фразу "як там ваша війна?". І це не десь у Закарпатті, у самому центрі України!Inquisitor: ↑ 24.03.2023 10:52Атлічна, комусь горе, а комусь - іграшки... Як на мене, ця тема ще занадто болюча, щоб її чіпати у контексті розваги. Це як колупати цвяхом у відкритій рані...
Так шо саме зараз час колупатися у рані і не цвяхом, а розпеченою кочергою. Зараз час єднання України. Якщо не зараз, то вже й ніколи.
Ти коли граєш у гру, сильно переймаєшся чи емпатуєш, чи просто сів вбити час та отримати свою чергову порцію допаміну, тільки чесно?
Востаннє редагувалось 24.03.2023 11:15 користувачем Inquisitor, всього редагувалось 2 разів.
-
Paradox1306
Member
ну так ви починайте з того, що вас не потрібно серйонзно сприйматиInquisitor: ↑ 24.03.2023 11:12 Як на мене, ця гра - це типа хайп на зразок BLM або ковіду...
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
ervin
Member
А в Козаки... А в Танках з Тигру по Т-34 стрілять... Жах! То наша історія, але не наша війна.Paradox1306: ↑ 24.03.2023 11:00а як всі грали в ігри про 2у світову цікаво?ervin: ↑ 24.03.2023 10:49 Це, авжеж, ще один спосіб звернути увагу світу до трагічних подій в Україні. Але персонально я навіть не припускаю можливість грати в цю гру. Знаючи мабуть лише 1% від того шо там відбувалось я вже не зможу отримати задоволення від геймплею і розвитку сюжету.
Сподіваюсь колись я буду сидіти і дивитись як син, або навіть онуки, будуть мочити русню в грі "Герої проти свинособак" і радіти кожному відстріляному баняку окупанта.
Зараз же при згадці про Маріуполь в мене лише сльози, ненависть і донат на ЗСУ.
-
El Barrent
Member
Ще один zombie survival?