Останні статті і огляди
Новини
Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор
-
cadet-ua
Member
Пропоную обговорити Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор
Цікаво, підкажіть зто знає, з якого часу без підртимки драйверів гра - не гра?
-
Spiryt
Member
а с какого времени задают глупые вопросы ?cadet-ua: ↑ 23.03.2023 17:32 Пропоную обговорити Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор
-
voldemarcik
Member
А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає))))) руки з дупи, чи дупа замість голови
-
fringrug
Member
Ще в минулих відзвітувались, що все "пофіксено" і тепер не пріоритет)voldemarcik: ↑ 23.03.2023 17:44 А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає)))))
-
Nouriel
Member
як норм? а то не хочу бета тестером бути
-
terminahtor
Member
Встановились без проблем. Продовжую спостереження.Nouriel: ↑ 23.03.2023 18:23як норм? а то не хочу бета тестером бути
-
Shaolin_Style
Member
на 4090 стала, все красиво.Nouriel: ↑ 23.03.2023 18:23 як норм? а то не хочу бета тестером бути
-
minesweeper
Member
Тут доречна фотка сісьок в олії
на 4090 стала, все красиво.
-
Dark_Angel3000
Member
даже на радеон отлично стали - такие крутые драйвера))Shaolin_Style: ↑ 23.03.2023 18:53на 4090 стала, все красиво.Nouriel: ↑ 23.03.2023 18:23 як норм? а то не хочу бета тестером бути
-
Podyrio
Member
Вона ще з початку релізу мала таку особливістьvoldemarcik: ↑ 23.03.2023 17:44А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає))))) руки з дупи, чи дупа замість голови
-
xtbtch
Member
Дройвера огонь! Хорошо хоть карта не горит.voldemarcik: ↑ 23.03.2023 17:44 А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає))))) руки з дупи, чи дупа замість голови
-
Sashok790
Junior
Драйвер недоработали. Свежие игры запускаются, и зависают при загрузке сделал откат назад на 526.47Nouriel: ↑ 23.03.2023 18:23 як норм? а то не хочу бета тестером бути
-
Mercator
Member
у вас нет случаем надстроек на видеокарту\cpu\ram? разгон либо андервольтинг или что то подобное? ибо форза очень чуваствительна к такому. попробуйте всё скинуть в дефолт (если что то из єтого есть)voldemarcik: ↑ 23.03.2023 17:44 А Forza Horizon 4 як вилітала через 15 хвилин, так і досі вилітає))))) руки з дупи, чи дупа замість голови
-
miroslav_mm
Member
При установке на Вин11 ГТХ1650Супер черный экран, система не реагировала, перезагружал вручную, старнуло нормально. Дрова сырые.
-
Enjoy
Member
дрова как дрова, установились, что игралось, то играется
-
Сidonix
Member
От і я думаю, як це, підтримка гри на рівні драйвера, якщо майже все робиться на движках, які працювали і до нових дров, бо якось же ж розробники робили гру на старих дровах, в яких не було "підтримки цих ігор". Маячня якась.cadet-ua: ↑ 23.03.2023 17:32 Пропоную обговорити Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор
-
Fen1xz
Member
Ну diablo 4 на ранней бете творила дичь. Памяти жрала как не в себя, на форумах много сообщений о сгоревших гигах 3080ти (прям как в нью ворлд, хотя там вроде 3090 евга горели). Так что драйвера я бы со счетов не списывал, может пофиксят что-то критическое. Опять же форзу 4тую в стиме сделали неиграбельной именно дровами. И все так и сидят на дровах за октябрь месяц если хотят поиграть. Так что дрова для игр очень важны и очень нужны.cadet-ua: ↑ 23.03.2023 17:32 Пропоную обговорити Вийшов пакет драйверів GeForce 531.41 WHQL із підтримкою нових ігор
-
Paradox1306
Member
це не дрова, а генії на розробниках. там були здоровенні перепади жоруFen1xz: ↑ 24.03.2023 07:08 Ну diablo 4 на ранней бете творила дичь. Памяти жрала как не в себя, на форумах много сообщений о сгоревших гигах 3080ти (прям как в нью ворлд, хотя там вроде 3090 евга горели). Так что драйвера я бы со счетов не списывал, может пофиксят что-то критическое. Опять же форзу 4тую в стиме сделали неиграбельной именно дровами. И все так и сидят на дровах за октябрь месяц если хотят поиграть. Так что дрова для игр очень важны и очень нужны.
-
voldemarcik
Member
Shaolin_Style: ↑ 23.03.2023 18:53на 4090 стала, все красиво.Nouriel: ↑ 23.03.2023 18:23 як норм? а то не хочу бета тестером бути
-
MessiaH
Member
где и в каком месте она неиграбельна?Fen1xz: ↑ 24.03.2023 07:08Опять же форзу 4тую в стиме сделали неиграбельной именно дровами. И все так и сидят на дровах за октябрь месяц если хотят поиграть. Так что дрова для игр очень важны и очень нужны.
- спойлер