Предлагаю обсудить Ремейк System Shock затримається до 30 травня
почему я не удивлён?
делают с 2014 года и каждые полгода двигают окно релиза на полгода вперед.
Останні статті і огляди
Новини
Ремейк System Shock затримається до 30 травня
-
Shaolin_Style
Member
-
Alex_Lord
Member
Ну выглядит интересно, надеюсь выйдет, тот же "Продеус" неплох, в конце уже "душнить" начинает однообразием.
-
Ostin
Member
В новині не озвучили рік)
-
ARomanA
Member
Графика Doom 3 напомнила, много блюра и не хватает детализации. В плане четкости оригинал с HD текстурами даже получше смотрелся... (Я про SH2, если что).
-
Draqoon
Member
все таки я ніколи не зрозумію навіщо робити ремейки перших частин замість ремейка одразу нормальної 2-ї частини
-
Васильович
Member
В свій час був весь в очікуваннях цього ремейка, але потім вийшов Prey (2017) і я зрозумів, що він ВЖЕ дав мені ті емоції, які я очікував від проходження ремейка System Shock
-
Demedik
Junior
Саме тому і роблять. Перші частини можуть мати культовий статус, але грати в них боляче. Тому у цьому випадку рімейк не тільки доповнює новими фічами, але і виправляє проблеми яких немає у наступних частинах. Також графічно звичайно перші набагато гірші.Draqoon: ↑ 15.03.2023 11:58 все таки я ніколи не зрозумію навіщо робити ремейки перших частин замість ремейка одразу нормальної 2-ї частини
Також треба розуміти, що змінилося покоління і щоб продажі були треба зробити добрий вхід для цього покоління геймерів. А це краще робити с першої частини. А далі можливо з'явиться нова/стара франшиза і можна буде продовжувати розвивати її.
-
NUN4AG
Member
А я очікував System Shock 3 від Спектора, а цей ремейк разом з трохи менш застарілим за орігінал сіквелом бажав пройти заздалегідь щоб не мати пробілів по сюжету та лору.Васильович: ↑ 15.03.2023 12:19 В свій час був весь в очікуваннях цього ремейка, але потім вийшов Prey (2017) і я зрозумів, що він ВЖЕ дав мені ті емоції, які я очікував від проходження ремейка System Shock
Але щось все пішло не за планом...
-
Draqoon
Member
Сюжет все таки сильно поламає бажання перепройти груВасильович: ↑ 15.03.2023 12:19 В свій час був весь в очікуваннях цього ремейка, але потім вийшов Prey (2017) і я зрозумів, що він ВЖЕ дав мені ті емоції, які я очікував від проходження ремейка System Shock
-
MqM
Member
Я думаю механіки поправлять, а людей треба знайомити з класикою здорової людиниDraqoon: ↑ 15.03.2023 11:58 все таки я ніколи не зрозумію навіщо робити ремейки перших частин замість ремейка одразу нормальної 2-ї частини
-
pcHelp
Member
О, неужели? Игрокам наконец объяснят, откуда в скромной био-лаборатории тонны оружия, "геологический лазер", бьющий через половину системы, целая армия боевых дроидов и еще кое-что по мелочам для захвата галактики? Не говоря уже о том, зачем руководителю корпорации понадобилось ломать и красть имущество корпорации, когда он мог его просто взять?Ремейк является переосмыслением оригинальной игры 1994 года