Останні статті і огляди
Новини
AMD не поспішає з анонсом Radeon RX 7800, RX 7700 та RX 7600
-
Krovatka
Member
Дорогу осилит идущий...
-
SergN
Member
Відразу ж і пишіть, що китайські джерела. ЦентропупічноДеякі джерела припускають, що AMD відклала анонс нових відеокарт як мінімум до китайського «торгового фестивалю 618», що проходить у червні.
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
А загалом, якщо інвестувати в доведення драйверів не після випуску продукту, а до, то отримаєш кращі позиції в порівняльних тестах при випуску продукту, що покращуватиме продажі. На відміну від протилежного підходу.
Ну і ще ж одна складова: якщо очікувати, що спад ринку продовжиться, то і вартість відеопам'яті та іншої "розсипухи" теж потроху приходитиме до адекватних рівнів, що дійсно, допоможе виставити "конкурентну ціну".
От тільки ж конкурент не спить, і просто вчергове збільшить частку ринку за цей час.
-
Kravan
Member
Это не конкуренция а игра в поддавки.
Шейм он Ю Лиза Су!
Шейм он Ю Лиза Су!
-
bes
Member
да с такой поддержкой как они показали с картами прошлого поколения после выхода rx 7900 я лучше следующей картой куплю nvidia
-
Vpupkin
Member
А они кому то нужны?AMD не поспішає з анонсом Radeon RX 7800, RX 7700 та RX 7600
-
MessiaH
Member
Учитывая насколько слабенькой оказалась 7900хтх, карты ещё слабее вообще не нужны, они будут неактуальны на момент выхода даже
-
terminahtor
Member
Наскільки ж? Досить вже виправдовувати свою жабу, що ти не даремно просрав 100к.MessiaH: ↑ 23.02.2023 15:27насколько слабенькой оказалась 7900хтх
-
MessiaH
Member
я ни грамма не жалею что взял 4090, хотя в планах после 6900хт перехода на нвидию не было, всё решили тесты, 7900хтх даже в растеризации оказалась сильно слабее, про лучит ак и подавно, но мне они вообще не нужны, я их и на 4090 практически не включаюterminahtor: ↑ 23.02.2023 15:30Наскільки ж? Досить вже виправдовувати свою жабу, що ти не даремно просрав 100к.
-
terminahtor
Member
Ну хватить так жирно накидувати. Ти ж не на форумі домохозяйок чи woman.ru.MessiaH: ↑ 23.02.2023 15:327900хтх даже в растеризации оказалась сильно слабее
-
Megaclite
Member
Не поспішає тому що карти убогі вийшли
Дай бог на 20% краще попередніх
Дай бог на 20% краще попередніх
-
kalakawa
Member
У вас що, нема якихось 1000$ на відеомапу?
- спойлер
- у мене теж нема
-
Павло
Member
Ви серйозно засираєте людину за покупку 4090? Ця карта якраз виявилась єдиною яка вартує своїх грошей...terminahtor: ↑ 23.02.2023 15:33Ну хватить так жирно накидувати. Ти ж не на форумі домохозяйок чи woman.ru.MessiaH: ↑ 23.02.2023 15:327900хтх даже в растеризации оказалась сильно слабее
-
terminahtor
Member
це що таке?kalakawa: ↑ 23.02.2023 15:48відеомапу
![think :think:](./images/smilies/think.gif)
-
MessiaH
Member
я ничего не накидываю, я не фанбой, не приверженец интела, амд или нвидии. Меня только интересует максимально производительный конечный продукт, если 6900хт на фоне 3090 в растеризации выглядела достойно, то 7900хтх куда более отстаёт от 4090, если бы там было отставание 5-7%, то я бы в сторону 4090 не смотрел даже. Я-то как раз ждал что 7900хтх выйдет реально очень мощнойterminahtor: ↑ 23.02.2023 15:33Ну хватить так жирно накидувати. Ти ж не на форумі домохозяйок чи woman.ru.
-
bes
Member
Оо у нас тут кто то пользуется гугл переводчиком чтоб за своего сойти
-
terminahtor
Member
Та ні, ніхто нікого не засирає. Просто людина при любій зручній нагоді форсить і виправдовує свою 4090, на що отримує закономірну відповідь.Павло: ↑ 23.02.2023 15:55Ви серйозно засираєте людину за покупку 4090?
-
Dobivatel
Member
Чекають поки розпродадуться залишки 6000 серії RX.
-
terminahtor
Member
Якщо ти про мене, то не вгадав. Це просто це вже якісь фаріонізми. Скрізь пишуть відеокарта, але це не достатньо по українські, тому треба видумати відеомапу)terminahtor: ↑ 23.02.2023 15:58Оо у нас тут кто то пользуется гугл переводчиком чтоб за своего сойти
- спойлер
Востаннє редагувалось 23.02.2023 16:03 користувачем terminahtor, всього редагувалось 1 раз.
-
bes
Member
Відеомапа це як блок харчуванняterminahtor: ↑ 23.02.2023 16:00Якщо ти про мене, то не вгадав. Це просто це вже якісь фаріонізми. Скрізь пишуть відеокарта, але це не достатньо по українські, тому треба видумати відеомапу)terminahtor: ↑ 23.02.2023 15:58Оо у нас тут кто то пользуется гугл переводчиком чтоб за своего сойти