Предлагаю обсудить Сьогодні виходить стратегія The Settlers: New Allies
Прошлая была настолько скучной что дальше первых миссий я не ушел. Я еще анальная привязка к онлайн покупкам бесила.
Посмотрим на твиче и ютубе что будет тут, отзывы от бетатестеров уже не радуют.
Останні статті і огляди
Новини
Сьогодні виходить стратегія The Settlers: New Allies
-
Yalg
Member
-
Porrter
Junior
Так і не вийшло у них перевершити 1 і 2 частини. Для любителів рекомендую Pioneers of Pagonia від творця оригінальних сетлерів, ранній доступ буде десь в кінці року.
-
Kravan
Member
Ждал эту игру.
Будем посмотреть что оно.
Будем посмотреть что оно.
-
Kypatop01
Member
После координальных изменений в 4ой части новых поселенцев геймплей поменялся в не лучшую сторону... видимо, здесь нас ждет та же система
-
_Andrik_
Member
Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
-
Lowrider
Member
Десь в 2013 році хотіли зробити Generas 2, навіть були скріншоти, концепт арти, гра на той час виглядала непогано. Але наскільки я пам'ятаю EA почали придумувати як розділити гру на частини, типу батл пасс, щоб нових генералів треба було відкривати / докупати з часом, і так вони не змогли вирішити як це все монетизувати та забалансити і відмінили гру._Andrik_: ↑ 17.02.2023 11:17 Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
ps: а по середньовіччю прикольна Manor Lords але її розробляє 1 чувак і тому все це вийде хрін знає коли
-
Spiryt
Member
На подходе Tempest Rising и Stormgate_Andrik_: ↑ 17.02.2023 11:17 Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
-
_Andrik_
Member
Ще на Dune є надія , але щось довго її ковиряють .Spiryt: ↑ 17.02.2023 12:39На подходе Tempest Rising и Stormgate_Andrik_: ↑ 17.02.2023 11:17 Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
А вам дякую , навіть не знав що щось на сучасну тематику в розробці
Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Пам'ятаю ту новину , слідкував за розробкую й чекав з нетерпінням. Але ті скряги з ЕА зробили казна що , якусь браузерну дро льню і цим втратили остаточно всіх прихильників С&СLowrider: ↑ 17.02.2023 11:26Десь в 2013 році хотіли зробити Generas 2, навіть були скріншоти, концепт арти, гра на той час виглядала непогано. Але наскільки я пам'ятаю EA почали придумувати як розділити гру на частини, типу батл пасс, щоб нових генералів треба було відкривати / докупати з часом, і так вони не змогли вирішити як це все монетизувати та забалансити і відмінили гру._Andrik_: ↑ 17.02.2023 11:17 Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
ps: а по середньовіччю прикольна Manor Lords але її розробляє 1 чувак і тому все це вийде хрін знає коли
-
Creature4O
Member
Думаю о, нові сетлери! Подивився хто робить, та думаю нє, дива не буде. Глянув ролик, таки так, дива не сталося. Одразу видно скільки "уваги" приділили розробці гри.
-
kolio
Member
а я б зараз погрався в Settlers 7. Але крякнута лише з троянами в інеті. Саме ця версія зайшла, і нова дуже схожа по відео.
Але пічалька в тому, що нову вже обплювали до виходу в новині. Чи настануть часи коли відразу все буде гарно зроблено?
Але пічалька в тому, що нову вже обплювали до виходу в новині. Чи настануть часи коли відразу все буде гарно зроблено?
-
Yalg
Member
RA3?_Andrik_: ↑ 17.02.2023 11:17Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
Отправлено спустя 30 секунд:
Banished же вышла. Можно слегка уверовать.Lowrider: ↑ 17.02.2023 11:26ps: а по середньовіччю прикольна Manor Lords але її розробляє 1 чувак і тому все це вийде хрін знає коли
-
_Andrik_
Member
Yalg: ↑ 17.02.2023 16:53RA3?_Andrik_: ↑ 17.02.2023 11:17Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
Маю , але вже якось примітивно грається в порівнянні з тими ж Генералами.
Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:Маю , але вже якось примітивно грається в порівнянні з тими ж Генералами.
-
pcHelp
Member
Уже есть, из которых (в отличие от гoвнoтрейлера) понятно, что это не ламповый Serf City с HD текстурами, а безблагодатный клон Warcraft II с лучамиYalg: ↑ 17.02.2023 09:15 Посмотрим на твиче и ютубе что будет тут, отзывы от бетатестеров уже не радуют.
-
Yalg
Member
_Andrik_
Warhammer 40,000: Dawn of War III ?
Warhammer 40,000: Dawn of War III ?