Сьогодні виходить стратегія The Settlers: New Allies

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yalg
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Сьогодні виходить стратегія The Settlers: New Allies
Прошлая была настолько скучной что дальше первых миссий я не ушел. Я еще анальная привязка к онлайн покупкам бесила.

Посмотрим на твиче и ютубе что будет тут, отзывы от бетатестеров уже не радуют.
Porrter
Junior

Повідомлення

Так і не вийшло у них перевершити 1 і 2 частини. Для любителів рекомендую Pioneers of Pagonia від творця оригінальних сетлерів, ранній доступ буде десь в кінці року.
Kravan
Member

Повідомлення

Ждал эту игру.

Будем посмотреть что оно.
Kypatop01
Member

Повідомлення

После координальных изменений в 4ой части новых поселенцев геймплей поменялся в не лучшую сторону... видимо, здесь нас ждет та же система
_Andrik_
Member

Повідомлення

Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
Lowrider
Member

Повідомлення

_Andrik_: 17.02.2023 11:17 Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
Десь в 2013 році хотіли зробити Generas 2, навіть були скріншоти, концепт арти, гра на той час виглядала непогано. Але наскільки я пам'ятаю EA почали придумувати як розділити гру на частини, типу батл пасс, щоб нових генералів треба було відкривати / докупати з часом, і так вони не змогли вирішити як це все монетизувати та забалансити і відмінили гру.

ps: а по середньовіччю прикольна Manor Lords але її розробляє 1 чувак і тому все це вийде хрін знає коли
Spiryt
Member

Повідомлення

_Andrik_: 17.02.2023 11:17 Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
На подходе Tempest Rising и Stormgate
_Andrik_
Member

Повідомлення

Spiryt: 17.02.2023 12:39
На подходе Tempest Rising и Stormgate
Ще на Dune є надія , але щось довго її ковиряють .
А вам дякую , навіть не знав що щось на сучасну тематику в розробці :beer:

Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Lowrider: 17.02.2023 11:26
Десь в 2013 році хотіли зробити Generas 2, навіть були скріншоти, концепт арти, гра на той час виглядала непогано. Але наскільки я пам'ятаю EA почали придумувати як розділити гру на частини, типу батл пасс, щоб нових генералів треба було відкривати / докупати з часом, і так вони не змогли вирішити як це все монетизувати та забалансити і відмінили гру.

ps: а по середньовіччю прикольна Manor Lords але її розробляє 1 чувак і тому все це вийде хрін знає коли
Пам'ятаю ту новину , слідкував за розробкую й чекав з нетерпінням. Але ті скряги з ЕА зробили казна що , якусь браузерну дро :censoured: льню і цим втратили остаточно всіх прихильників С&С
Creature4O
Member

Повідомлення

Думаю о, нові сетлери! Подивився хто робить, та думаю нє, дива не буде. Глянув ролик, таки так, дива не сталося. Одразу видно скільки "уваги" приділили розробці гри.
kolio
Member

Повідомлення

а я б зараз погрався в Settlers 7. Але крякнута лише з троянами в інеті. Саме ця версія зайшла, і нова дуже схожа по відео.
Але пічалька в тому, що нову вже обплювали до виходу в новині. Чи настануть часи коли відразу все буде гарно зроблено?
Yalg
Member

Повідомлення

_Andrik_: 17.02.2023 11:17Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
RA3?

Отправлено спустя 30 секунд:
Lowrider: 17.02.2023 11:26ps: а по середньовіччю прикольна Manor Lords але її розробляє 1 чувак і тому все це вийде хрін знає коли
Banished же вышла. Можно слегка уверовать.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Yalg: 17.02.2023 16:53
_Andrik_: 17.02.2023 11:17Задовбало це середньовіччя, зробіть вже нарешті "Генералів" чи хочаб ремастер тогож "Generas C&C Zero the Hours " залюбки купив би і грав .
RA3?
Маю , але вже якось примітивно грається в порівнянні з тими ж Генералами.

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
Маю , але вже якось примітивно грається в порівнянні з тими ж Генералами.
pcHelp
Member

Повідомлення

Yalg: 17.02.2023 09:15 Посмотрим на твиче и ютубе что будет тут, отзывы от бетатестеров уже не радуют.
Уже есть, из которых (в отличие от гoвнoтрейлера) понятно, что это не ламповый Serf City с HD текстурами, а безблагодатный клон Warcraft II с лучами :(
Yalg
Member

Повідомлення

_Andrik_
Warhammer 40,000: Dawn of War III ?
Відповісти