Останні статті і огляди
Новини
The Last of Us Part 1 для PC затримається до 28 березня
-
Prescott
Member
-
Sanьka
Member
Зараз серіал зробив ніфіга собі рекламу грі.
Думаю Соні просто не встигла підшукати ангар для грошей, тому на місяць відстрочила реліз.
Думаю Соні просто не встигла підшукати ангар для грошей, тому на місяць відстрочила реліз.
-
_Andrik_
Member
От курва , хотів на ПК перепройти як найскоріше після Парт2 , доки ще невивітрився сюжет . Доведеться + місяць почекати
-
legush_ka
Junior
Ну остання серія серіалу виходить 13 березня. Напевно, з цим і пов'язано
-
terminahtor
Member
Думають як більш натуралістично втілити ремейк третього епізоду в гру.
-
_Andrik_
Member
Ваша правда , на хайпі хочуть дотиснути. Якщо щось подобається , але закінчується , люди потребують добавки і тут нате вамlegush_ka: ↑ 05.02.2023 18:46 Ну остання серія серіалу виходить 13 березня. Напевно, з цим і пов'язано
-
Podyrio
Member
Колись ця гра вичавлювала всі соки з третьої плойки.
-
_Andrik_
Member
Парт2 з PS4 pro вичавлює так , що здається вона хоче повернутися на батьківщину повітряним шляхом . Коли навушники знімав , то просто ох вав від шуму.Podyrio: ↑ 05.02.2023 19:32 Колись ця гра вичавлювала всі соки з третьої плойки.
-
garumer
Junior
Я на слімці сильно аж шуму не помічав. Напевно тому, що сидів за 3 метри від телевізора
Парт2 з PS4 pro вичавлює так , що здається вона хоче повернутися на батьківщину повітряним шляхом . Коли навушники знімав , то просто ох вав від шуму.
-
The_Rusik
Member
_Andrik_
Не знаю какая у вас там была плойка, у меня на прошке так сильно не шумела, играл без наушников все игры на своей пс4 про, желания выключить не было.
Не знаю какая у вас там была плойка, у меня на прошке так сильно не шумела, играл без наушников все игры на своей пс4 про, желания выключить не было.
-
Podyrio
Member
Третя плойка слім доволі таки тихо працює хоча система охолодження у неї так собі._Andrik_: ↑ 05.02.2023 19:38Парт2 з PS4 pro вичавлює так , що здається вона хоче повернутися на батьківщину повітряним шляхом . Коли навушники знімав , то просто ох вав від шуму.
-
_Andrik_
Member
Вона в мене не була , а є .А ви пограйте в навушниках хоч годинку і потім зніміть . Особливо ввечері , коли всі сплять і в квартирі тиша. Коли звук з саундбару чи навіть з динаміків, то ваша правда , вона здається тихою .The_Rusik: ↑ 05.02.2023 21:21 _Andrik_
-
n+gibat[]r
Member
Должна быть отличная игра, на PS4 совсем мало в неё поиграл (консоли не зашли) но поиграть как ПК-боярин а не консольный холоп хочу
-
bes
Member
Решили ввести побольше геев
-
Shaolin_Style
Member
от прошек зависит, 2-3-4 ревизии самые шумные. Последние 2020 года, прям совсем тихие.The_Rusik: ↑ 05.02.2023 21:21 _Andrik_