The Last of Us Part 1 для PC затримається до 28 березня

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Prescott
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить The Last of Us Part 1 для PC затримається до 28 березня

Нуу начинается. :-/
Sanьka
Member

Повідомлення

Зараз серіал зробив ніфіга собі рекламу грі.
Думаю Соні просто не встигла підшукати ангар для грошей, тому на місяць відстрочила реліз.
_Andrik_
Member

Повідомлення

От курва , хотів на ПК перепройти як найскоріше після Парт2 , доки ще невивітрився сюжет . Доведеться + місяць почекати :(
legush_ka
Junior

Повідомлення

Ну остання серія серіалу виходить 13 березня. Напевно, з цим і пов'язано
terminahtor
Member

Повідомлення

Думають як більш натуралістично втілити ремейк третього епізоду в гру.
_Andrik_
Member

Повідомлення

legush_ka: 05.02.2023 18:46 Ну остання серія серіалу виходить 13 березня. Напевно, з цим і пов'язано
Ваша правда , на хайпі хочуть дотиснути. Якщо щось подобається , але закінчується , люди потребують добавки і тут нате вам
Podyrio
Member

Повідомлення

Колись ця гра вичавлювала всі соки з третьої плойки.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Podyrio: 05.02.2023 19:32 Колись ця гра вичавлювала всі соки з третьої плойки.
Парт2 з PS4 pro вичавлює так , що здається вона хоче повернутися на батьківщину повітряним шляхом :laugh: . Коли навушники знімав , то просто ох :censoured: вав від шуму.
garumer
Junior

Повідомлення

Парт2 з PS4 pro вичавлює так , що здається вона хоче повернутися на батьківщину повітряним шляхом :laugh: . Коли навушники знімав , то просто ох :censoured: вав від шуму.
Я на слімці сильно аж шуму не помічав. Напевно тому, що сидів за 3 метри від телевізора
The_Rusik
Member

Повідомлення

_Andrik_
Не знаю какая у вас там была плойка, у меня на прошке так сильно не шумела, играл без наушников все игры на своей пс4 про, желания выключить не было.
Podyrio
Member

Повідомлення

_Andrik_: 05.02.2023 19:38Парт2 з PS4 pro вичавлює так , що здається вона хоче повернутися на батьківщину повітряним шляхом . Коли навушники знімав , то просто ох вав від шуму.
Третя плойка слім доволі таки тихо працює хоча система охолодження у неї так собі.
_Andrik_
Member

Повідомлення

The_Rusik: 05.02.2023 21:21 _Andrik_
Не знаю какая у вас там была плойка, у меня на прошке так сильно не шумела, играл без наушников все игры на своей пс4 про, желания выключить не было.
Вона в мене не була , а є .А ви пограйте в навушниках хоч годинку і потім зніміть . Особливо ввечері , коли всі сплять і в квартирі тиша. Коли звук з саундбару чи навіть з динаміків, то ваша правда , вона здається тихою .
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Должна быть отличная игра, на PS4 совсем мало в неё поиграл (консоли не зашли) но поиграть как ПК-боярин а не консольный холоп хочу :laugh:
bes
Member

Повідомлення

Решили ввести побольше геев
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

The_Rusik: 05.02.2023 21:21 _Andrik_
от прошек зависит, 2-3-4 ревизии самые шумные. Последние 2020 года, прям совсем тихие.
Відповісти