Intel готує велике оновлення пакету драйверів для відеокарт Arc Alchemist

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Robostyle
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Intel готує велике оновлення пакету драйверів для відеокарт Arc Alchemist

Велике оновлення - это в том числе и размер пакета дров, гигов так 5, да?
waryag
Member

Повідомлення

Robostyle: 27.01.2023 11:38 Велике оновлення - это в том числе и размер пакета дров, гигов так 5, да?
Якщо фанбой витратив кровні на експериментальну карту, думаєте, його зупинять кілька ГБ для драйверів? :spy:
Stray
Member

Повідомлення

турбінка робить вжжжжж :gigi:

*мені інколи здається, що у своїх картах інженери інтела чисто по фану повторюють всілякі вундер-ідеї 15 річної давнини
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Поки до наших земель доберуться то якраз драйвери пофіксають повністю) :gigi:
AssayMAS
Member

Повідомлення

ура бета тест за счёт юзверей скоро закончится и можно будет брать карты
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Stray: 27.01.2023 13:11 турбінка робить вжжжжж :gigi:

*мені інколи здається, що у своїх картах інженери інтела чисто по фану повторюють всілякі вундер-ідеї 15 річної давнини
Ви мабуть не побачили перше слово у назві "Acer".

А взагалі гарна новина, потроху-потроху все пофіксять.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Поки Arc не доїхали до України у вільний продаж - новина викликає емоції в стилі "ну ок..."
спойлер
1.jpg
Salatik
Member

Повідомлення

750-й arc уже досить непогано виглядає на фоні RX6600XT та RTX3060. Темпи прогресу драйверів приємно дивують.
Stray
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 27.01.2023 14:51 Ви мабуть не побачили перше слово у назві "Acer".

А взагалі гарна новина, потроху-потроху все пофіксять.
враховуючи доволі жвавий інволвмент з боку інтела, впевнений, що це була колаба на рівні компаній :)

*ну і якщо ви бачили, багато де по блогерах ходили забавні інженери (олдового гіковського формату у светрах) з інтеловського гпу департаменту - так що я більш ніж впевнений, що все у них получиться (головне інвесторам перетерпіти перші пару поколінь, а там і дрова напишуться і публіка пообвикнеться до альтернативи у вигляді синіх) - більше конкуренції богу конкуренції :up:
nVidia
Junior

Повідомлення

Крайне жду этого обновления, т.к я столкнулся с некоторыми багами и создал 3 различных консёрна в поддержке интел. По всем обещали исправление.
Вообще карта очень нравится
Rumex
Member

Повідомлення

Дайте редакции на обзор. Интересно же )
nVidia
Junior

Повідомлення

Я в Праге живу :) да в двух словах: карта недооцененная. Мне оч нравится.
Столкнулся с парой багов, но танцы с бубном и поддержка интел помогла.
Были внезапные ребуты когда комп в айдле (не играешь) - решил отключением всяких гибернаций, sleep, отключение монитора через 10 мин и т.д.
Также есть есть моменты с паверлимитом. Если его снять, вентиляторы начинают работать в пол силы и карта греется, что приводит к тротлингу. Интел обещала в след дровах решить.
Есть визуальный глюк в отражениях в Star Citizen, завели баг, жду апдейта дров.
В остальном карта классная, 16Гб помогают с 4к монитором. К примеру , в пабге при мин настройках - 100-130 фпс
Відповісти