Останні статті і огляди
Новини
AMD прокоментувала проблему перегріву еталонних карт Radeon RX 7900 XTX
-
Stray
Member
Пропоную обговорити AMD прокоментувала проблему перегріву еталонних карт Radeon RX 7900 XTX
ну, визнали проблему наче як по дорослому, без рекомендацій не загинати шлєйф
-
KimRomik
Member
некоторые карты настолько тяжелые, что прогибают печатную плату
может это тот дефект, из которого истекает другой дефект?
может стоит сначала решить первую проблему???
может это тот дефект, из которого истекает другой дефект?
может стоит сначала решить первую проблему???
-
Vpupkin
Member
Не сказали что троттлинг это нормально, уже хорошо.
-
gehka3
Катярко
Будем посмотреть за развитием событий, радует реакция быстрая и не отсыл в лес людей
-
Yalg
Member
Все равно не проходит ощущение что amd делает всё лишь бы не наращивать долю рынка.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Насколько годными вышли встройки в 6000 как и Стим дэке, настолько проблемные карты.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Насколько годными вышли встройки в 6000 как и Стим дэке, настолько проблемные карты.
-
vmsolver
Member
А вот и первая официальная реакция, ожидаемо сказали, мол не волнуйтесь, разберёмся и т.д. Всё как обычно. Далее проведут эскпертизу, выяснят в чём же на самом деле проблема и решат. Дичь про всех кинут и прочее пишут только те, кому делать нечего, обычно в таких случаях подчеркнуто лояльно относятся к потребителям.
-
Павло
Member
Це дуже по дорослому не тестувати продукт на заводі! Це так важко виявити перешрів.Stray: ↑ 04.01.2023 13:02 Пропоную обговорити AMD прокоментувала проблему перегріву еталонних карт Radeon RX 7900 XTX
-
Stray
Member
такі історії точно не круто для бізнесу, проте брак буває у будь-кого - згадайте мільйонні відкликання у тойотиПавло: ↑ 04.01.2023 13:30 Це дуже по дорослому не тестувати продукт на заводі! Це так важко виявити перешрів.
-
Yalg
Member
Так-то оно так да не так.Stray: ↑ 04.01.2023 13:45такі історії точно не круто для бізнесу, проте брак буває у будь-кого - згадайте мільйонні відкликання у тойоти
У автомобиля куча систем и проверять все - нереально. У гпу их камень, память, доска и охлад.
Выглядит как будто тесты не проводили вообще.
А обзорщики рисовали писульки как ixbt драйвера
Востаннє редагувалось 04.01.2023 14:00 користувачем Yalg, всього редагувалось 1 раз.
-
avtoelectrik
Member
а розєми 12 пін виходить теж не тестували на перегрів ,з випарними камерам пофіксять ,а от до 12 пінового мені здається приліплять ще один ,як то було 6+6 чи 8+6 чи 8+8 раніше,або взагалі замінять на 16Павло: ↑ 04.01.2023 13:30Це дуже по дорослому не тестувати продукт на заводі! Це так важко виявити перешрів.Stray: ↑ 04.01.2023 13:02 Пропоную обговорити AMD прокоментувала проблему перегріву еталонних карт Radeon RX 7900 XTX
-
Yalg
Member
Так он 16 и есть.avtoelectrik: ↑ 04.01.2023 13:59взагалі замінять на 16
Там 12 больших и 4 маленьких. Вот тут видно
- спойлер
-
alexvvv
Member
потрібно відразу нормальні роз'єми ставитиavtoelectrik: ↑ 04.01.2023 13:59 а розєми 12 пін виходить теж не тестували на перегрів ,з випарними камерам пофіксять ,а от до 12 пінового мені здається приліплять ще один ,як то було 6+6 чи 8+6 чи 8+8 раніше,або взагалі замінять на 16
-
EvhenS
Member
Yalg
А Самсунг S7 аль-кайда едішн?
Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
Yalg
А Самсунг S7 аль-кайда едішн? А 2080ті " теж 110 градусів це норма". Просто передзамовлення брати не треба.
А Самсунг S7 аль-кайда едішн?
Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
Yalg
А Самсунг S7 аль-кайда едішн? А 2080ті " теж 110 градусів це норма". Просто передзамовлення брати не треба.
-
Yalg
Member
Да, до сих пор жаль s7.EvhenS: ↑ 04.01.2023 14:43А Самсунг S7 аль-кайда едішн?
Это одиннадцатая заповедь.EvhenS: ↑ 04.01.2023 14:43Просто передзамовлення брати не треба.
-
Stray
Member
щось мені здається, що ви дещо перебільшуєте з простотою gpuYalg: ↑ 04.01.2023 13:54 У автомобиля куча систем и проверять все - нереально. У гпу их камень, память, доска и охлад.
*а щодо тачки - то наявність бага може спричинити смерть/травмування користувача - гпу в цьому плані менш небезпечний - тому і контролю якості буде менше
-
Yalg
Member
Продавцы на форуме в барахолке больше следят и тестят гпу чем амд и вендоры.Stray: ↑ 04.01.2023 14:50щось мені здається, що ви дещо перебільшуєте з простотою gpu
-
_Andrik_
Member
Як ви собі уявляєте тестування сотні тисяч екземплярів? Тестують вібірково , кілька пристроїв з партії ,мені так здається , і судячи з усього прогавили такі моменти. Або поклали болт, теж не виключеноПавло: ↑ 04.01.2023 13:30Це дуже по дорослому не тестувати продукт на заводі! Це так важко виявити перешрів.Stray: ↑ 04.01.2023 13:02 Пропоную обговорити AMD прокоментувала проблему перегріву еталонних карт Radeon RX 7900 XTX
-
Yalg
Member
Я и в живую видел как тестируют поголовно все что выходит с конвейера. Вернее это полноценный этап конвейера, перед упаковкой._Andrik_: ↑ 04.01.2023 15:06Як ви собі уявляєте тестування сотні тисяч екземплярів? Тестують вібірково , кілька пристроїв з партії ,мені так здається , і судячи з усього прогавили такі моменти. Або поклали болт, теж не виключено
-
Павло
Member
До чого тут куртка? він може робити, що захоче всеоодно куплять він монополіст... а ось банально готову відеокарту не втикнути в пісіай слот і не прогнати пару тестів на температуру це ЗАШКВАР!avtoelectrik: ↑ 04.01.2023 13:59а розєми 12 пін виходить теж не тестували на перегрів ,з випарними камерам пофіксять ,а от до 12 пінового мені здається приліплять ще один ,як то було 6+6 чи 8+6 чи 8+8 раніше,або взагалі замінять на 16Павло: ↑ 04.01.2023 13:30
Це дуже по дорослому не тестувати продукт на заводі! Це так важко виявити перешрів.