Останні статті і огляди
Новини
У перегріві еталонних карт Radeon RX 7900 XTX може бути винен дефект випарної камери
-
konb999
Member
Предлагаю обсудить У перегріві еталонних карт Radeon RX 7900 XTX може бути винен дефект випарної камери
"Жифорсы г...но, а Амуде щас как выпустит супер ВК и обязательно покажет кузькину мать негоднику Хуангу!" - говорили лучшие ждуны-нефанаты оверклокеров!
"Жифорсы г...но, а Амуде щас как выпустит супер ВК и обязательно покажет кузькину мать негоднику Хуангу!" - говорили лучшие ждуны-нефанаты оверклокеров!
-
gehka3
Катярко
Их там вообще тестировали на моменте разработки отладки...
Риторически, типа и так сойдёт, пипл схавает - заповедь производителей сегодня
И шо теперь - отзывать будут их или обмен...
Риторически, типа и так сойдёт, пипл схавает - заповедь производителей сегодня
И шо теперь - отзывать будут их или обмен...
-
Евгений King
Member
Ласкаво просимо до нашого альфа-тесту.
Мені довподоби техніка АМД, проте на превеликий жаль, все що виходило після RX 5XX це гра на удачу.
Брав 5700, 6900, 6700 на старті продажів, усі три просто розчарували. 3700X з 570ю платою теж чудив без баяну.
Вирішив для себе що продукцію червоних доцільно брати або у готових конфігах/ноутах, або брати через рік після старту, коли альфа-тестери всі дитячі баги підлатають )
Мені довподоби техніка АМД, проте на превеликий жаль, все що виходило після RX 5XX це гра на удачу.
Брав 5700, 6900, 6700 на старті продажів, усі три просто розчарували. 3700X з 570ю платою теж чудив без баяну.
Вирішив для себе що продукцію червоних доцільно брати або у готових конфігах/ноутах, або брати через рік після старту, коли альфа-тестери всі дитячі баги підлатають )
-
aaleksandrenko
Member
Еталонні по охладу й так були не дуже.
А тут навіть їх нормально зробити не можуть![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
А тут навіть їх нормально зробити не можуть
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
kalakawa
Member
І чому хуанг має зкидувати ціни? ![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
-
Vpupkin
Member
А чего волноваться, АМДе сказала шо 110с то норма.
-
_Andrik_
Member
- спойлер
Ви маєте еталонну карту і можете підтвердити свій комент?aaleksandrenko: ↑ 02.01.2023 12:36 Еталонні по охладу й так були не дуже.
А тут навіть їх нормально зробити не можуть![]()
Я маю , і можу сказати , що 70'С на ХТ це максимум для чіпа і 83 хот спот
-
Scoffer
Member
Гарне покоління відеокарт вийшло. У одних роз'єми горять, у інших чіпи перегріваються. Навіть не знаю що обрати ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Rick Dalton
Member
прошлые рефы были норм, а тут теперь решили ставить испарительную камеру и накосячили. если испарительные камеры будут дохнуть как на вегах спустя несколько лет, то вообще печально...aaleksandrenko: ↑ 02.01.2023 12:36 Еталонні по охладу й так були не дуже.
-
Prescott
Member
30** сериюScoffer: ↑ 02.01.2023 12:59Навіть не знаю що обрати
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
aaleksandrenko
Member
Була 6700хт еталонна._Andrik_: ↑ 02.01.2023 12:57
- спойлер
Ви маєте еталонну карту і можете підтвердити свій комент?aaleksandrenko: ↑ 02.01.2023 12:36 Еталонні по охладу й так були не дуже.
Потім Ред девіл така ж.
Різниця по хот спот була градусів 10. Що суттєво як на мене.
-
_Andrik_
Member
І до чого тут це , що у вас колись щось було . Мова йде про 7900 , та її охладaaleksandrenko: ↑ 02.01.2023 13:04Була 6700хт еталонна._Andrik_: ↑ 02.01.2023 12:57Ви маєте еталонну карту і можете підтвердити свій комент?
- спойлер
Потім Ред девіл така ж.
Різниця по хот спот була градусів 10. Що суттєво як на мене.
-
vmsolver
Member
Фигак, фигак и в продакшн
На самом деле, надо подождать официального ответа АМД после экспертизы, что там было и почему, сколько продукции подвержено и т.д. Может не всё так и плохо.
з.ы. А теперь, вставить разъем до конца кажется уже не так сложно, да?![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
На самом деле, надо подождать официального ответа АМД после экспертизы, что там было и почему, сколько продукции подвержено и т.д. Может не всё так и плохо.
з.ы. А теперь, вставить разъем до конца кажется уже не так сложно, да?
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
KimRomik
Member
кто такие инженеры, которые работают в AMD, но несут такую полнейшую ересь?Что касается AMD, то чипмейкер называет температуру GPU Hotspot в 110°C допустимой для видеокарт Radeon RX 7900 XTX.
даже простой человек знает, что 120°C - это та температура, при которой олово имеет наибольшую хрупкость, а дальше сами понимаете что будет от этого
Востаннє редагувалось 02.01.2023 13:31 користувачем KimRomik, всього редагувалось 2 разів.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Ээхх, всегда считал рефы (как нВ так и АМД) наиболее качественными и проработанными, а тут такой косяк. ![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
Firebrand
Member
а какая была пышная и помпезная презентация...
ну вот что это, что это теперь, объясните мне, как можно было так налажать? ![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
MetalistForever
Member
"GPU Hotspot 110 C " топы RDNA 2 передают привет , отвал чипа ... Здрасьте ![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
-
Megaclite
Member
Амд не виноваты, это все саботаж китайцев по заказу ХуангаFirebrand: ↑ 02.01.2023 13:31 а какая была пышная и помпезная презентация...ну вот что это, что это теперь, объясните мне, как можно было так налажать?
![]()
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
big_bang
Member
хм, треба спробувати свою 5700xt покрутити
-
Yurgemond
Member
Тут https://www.igorslab.de/en/rdna3-and-si ... ce=ixbtcom є гарний аналіз проблеми на відміну від розпіареного der8auer