У Epic Games Store стартував святковий розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kollers
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити У Epic Games Store стартував святковий розпродаж

Были бы купоны на свет с 25% скидкой думаю как раз подошло :rotate: :rotate:
avtoelectrik
Member

Повідомлення

купив трилогію крайзіс вийшло щось там 310грн ,реально гра яку хочеться ще раз пограти а тимбільш ніби в нових фарбах :)
Ostin
Member

Повідомлення

Купони вже не ті) Ще й не можна докупити DLC зі знижкою по купону. Якось таке собі...
Nick22
Member

Повідомлення

Так у вільному доступі є, краще б гроші на армію закинув(((
shate
Junior

Повідомлення

Чому не висвітлюється тема оплати на епіке? Через їхню систему(холла) немає можливості купити ігри.
Васильович
Member

Повідомлення

Ostin: 17.12.2022 09:34 Купони вже не ті) Ще й не можна докупити DLC зі знижкою по купону. Якось таке собі...
З DLC завжди в них так було.
Колись з "нескінченим" купоном на 300 грн хотів купити доповнень до Outer Worlds і тут же обломився :(
Shura_UA
Member

Повідомлення

Nick22: 17.12.2022 09:54 Так у вільному доступі є, краще б гроші на армію закинув(((
То закидай, якщо "краще б"! Чи що недає зробити "краще б"? :insane:
adsdsome
Member

Повідомлення

Shura_UA: 17.12.2022 13:05
Nick22: 17.12.2022 09:54 Так у вільному доступі є, краще б гроші на армію закинув(((
То закидай, якщо "краще б"! Чи що недає зробити "краще б"? :insane:
это такой тип людей, они ходят и везде пишут что ты тратишь не правильно деньги
firestarter256
Member

Повідомлення

Nick22
я не вояка и не могу много присылать мне еще и работать надо. И не я не в Украине чтобы слать. Вернее шлем регулярно по 800 Евро как можем так и шлем

Отправлено спустя 7 минут 54 секунды:
с меня боец такой же как и Тэд из КЯВВМ
Ostin
Member

Повідомлення

Загалом, є цілком халявні ціни по 30-50 грн чи трохи вище за цілком пристойні релізи минулих років. Ікском 2 по 33 грн, здається) А длц за 77.
Але купон у них став нецікавим зовсім. З іншої сторони, щось купити за 300+ грн таки можна з відносно не дуже старого.
Особисто я пропущу і це, і стімовську.
Барбарис
Member

Повідомлення

Хто грав DL2? Як там інфіковані? Хотів придбати, але щось не дуже з оглядів подобається. Є сенс хоч по скидці взяти.
Yurek
Member

Повідомлення

Хтось зумів через Xsolla оплатити?
andrew_sc
Member

Повідомлення

Yurek: 17.12.2022 15:32 Хтось зумів через Xsolla оплатити?
Приват ругается из за двойной конвертации и блокирует платеж. Может кто через другой банк пробовал?
Yurek
Member

Повідомлення

andrew_sc: 17.12.2022 15:41
Приват ругается из за двойной конвертации и блокирует платеж. Может кто через другой банк пробовал?
в мене приват ніяких повідомлень не надсилав, типу хсола відхиляє платіж. Пробував із подвійною конвертацією оплачувати і без неї.
Kollers
Junior

Повідомлення

Опять скайрим купить шоль :lol:
Mopar
Member

Повідомлення

Days Gone за 300 грн, чи God of War за 500? Що краще :think:
Draqoon
Member

Повідомлення

Mopar: 17.12.2022 18:43 Days Gone за 300 грн, чи God of War за 500? Що краще :think:
У кратоса сюжетний міф Скандинавії непогано переробили, а в дейз гон приємно кататися на байку
MessiaH
Member

Повідомлення

Барбарис: 17.12.2022 15:19Хто грав DL2? Як там інфіковані? Хотів придбати, але щось не дуже з оглядів подобається. Є сенс хоч по скидці взяти.
Игра бомба

Отправлено спустя 40 секунд:
А купон автоматом дают или после покупки? У меня нет купона что-то
Dremjke
Member

Повідомлення

MessiaH: 17.12.2022 19:31А купон автоматом дают или после покупки? У меня нет купона что-то
Я только что зашел в Эпик и на главной странице, которая загрузилась, справа есть купон, нужно перейти туда и будет кнопка синяя "Получить купон EPIC".

Отправлено спустя 22 секунды:
Кстати, при входе в Эпик система затребовала пароль и дату рождения :D
avtoelectrik
Member

Повідомлення

andrew_sc: 17.12.2022 15:41
в налаштувапннях платежів привату включіть подвійну конвертацію ну і ліміт інтернет платежів і все проплатиться ,те само було
Відповісти