Останні статті і огляди
Новини
Останнє оновлення Tesla Model S та X принесло можливість запуску ігор зі Steam
-
leremenko
Member
Пропоную обговорити Останнє оновлення Tesla Model S та X принесло можливість запуску ігор зі Steam
машина яка до сотні їде за 2 з хвостиком секунди "точно не вистачало можливості в ній пошпилитись"
машина яка до сотні їде за 2 з хвостиком секунди "точно не вистачало можливості в ній пошпилитись"
-
login55
Member
нахіба?!
-
aaleksandrenko
Member
На кришу старлінк і можна хоч в лісі грати
-
DEF__IniT__
Member
Воно вам заважає чи що? Більше функцій краще, ніж менше функційlogin55: ↑ 14.12.2022 12:03 нахіба?!
-
Palmond
Member
Можно сразу продавать игровую систему и машина в подарок
-
Scoffer
Member
Настепне оновлення принесе новий сервіс: за абонплату вимкнути стім поки їдеш. Не заплатив - доведеться спочатку пройти пропозицію дня
-
login55
Member
Якщо воно недоробок по суті, тому і доводиться його впарювати за допомогою додаткового непотребу.DEF__IniT__: ↑ 14.12.2022 14:10Воно вам заважає чи що? Більше функцій краще, ніж менше функційlogin55: ↑ 14.12.2022 12:03 нахіба?!
-
case101
Junior
Щоб було чим зайнятись поки батарея заряджається.login55: ↑ 14.12.2022 12:03 нахіба?!
-
IvanCh
Member
case101Тоді є ризик що розряджатися буде довше ніж заряджатися.
краще би він твітер поремонтував, бо вони випилили україну з твітера
краще би він твітер поремонтував, бо вони випилили україну з твітера
-
case101
Junior
Хіба краще коли довше заряджається?IvanCh: ↑ 14.12.2022 16:16 case101Тоді є ризик що розряджатися буде довше ніж заряджатися.
-
IvanCh
Member
case101
я описався, маю на увазі що буде споживати більше ніж дає зарядка
-
fastneed
Member
АМД хочуть увірватись в статистику стіма і продати +% ріст як успіх
-
case101
Junior
А що поляріси із ферм ще у стім не заїхали?fastneed: ↑ 14.12.2022 19:20 АМД хочуть увірватись в статистику стіма і продати +% ріст як успіх
-
Скоротриндець
Member
Маску личить слов'янська міфологія? Яка в кого є думка чому саме В3 першопроходець?
fastneed у скількох твоїх друзів є тесла в автопарку? Акиротир.
-
fastneed
Member
сюр ситуації в тому, що інакше статистику не покращити.Скоротриндець: ↑ 14.12.2022 19:46 Маску личить слов'янська міфологія? Яка в кого є думка чому саме В3 першопроходець?
Бо в мене точно нема друзів у яких було б щось від АМД.
-
Andrey235
Member
...коли хотів товсто пожартувати, але описавсяIvanCh: ↑ 14.12.2022 16:23 case101
-
Stas
Member
Крутяк, теперь хоть поиграю...
-
benderok007
Junior
Сомневаюсь, что владельцы подобных машин играют в компьютерные игрушечки.
-
Скоротриндець
Member
Тобто продукції соні ні в кого серед твоїх знайомих/друзів немає? ...fastneed: ↑ 14.12.2022 20:56 Бо в мене точно нема друзів у яких було б щось від АМД.
Скоріше за все вони в ігри не грають та за s775 ще сидять... Тобто їм 70+?)
Серед моїх тесла в одного, в США, а в нього 4 друзів з теслою граються, серед 12... тобто 30% ... приблизна статистика автопрому США...
Чорт з ним що в кого, але навіщо стверджувати ахіне...
Відкрите питання: скільки грошиків ти передав на пряму волонтерам для ЗСУ/ТРО?
-
VovaII
Member
О! Хлопці, а в кого є Тесла? Якщо SnowRunner встановити, то можна буде в самій грі використовувати руль і педалі Тесли?
Дякую.
Дякую.