Останні статті і огляди
Новини
Доступність відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX на старті продажів буде обмеженою
-
waryag
Member
Пропоную обговорити Доступність відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX на старті продажів буде обмеженою
Бариги вже на низькому старті
-
nazar-pc
Member
Схоже в багатьох лише завдяки баригам і буде шанс придбати.waryag: ↑ 06.12.2022 12:38 Пропоную обговорити Доступність відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX на старті продажів буде обмеженою
-
Захар Беркут
Member
Ах ну звичайно, так так.
Як не гикавка так ср*чка.
А якщо відверто усім Ліза заявила - "я хочу вас дурити на гроші разом з своїм коханим дядькою, я вас зневажаю та тримаю за сміття, непотріб, нелюдь тому хутко несіть свої гроші, хробаки!".
А якщо відверто усім Ліза заявила - "я хочу вас дурити на гроші разом з своїм коханим дядькою, я вас зневажаю та тримаю за сміття, непотріб, нелюдь тому хутко несіть свої гроші, хробаки!".
- спойлер
- І хто ще має сумнів що КОВІД не зроблений Китаєм?
-
nazar-pc
Member
Головне бути розумним і не вестись на підступний обман. Без відеокарти-то сидіти цікавішеЗахар Беркут: ↑ 06.12.2022 12:51 Ах ну звичайно, так так.
-
Megaclite
Member
Це кожен реліз Радеонів такий, нічого нового
-
Захар Беркут
Member
nazar-pc
Чому без відеокарти одразу?
В мене 2080s придбана за адекватні гроші, 700 доларів. Хоча навіть за неї я рахую переплатив, у свій час. Так карта з ферми, працювала приблизно пів року у фермі, але в нормальних умовах, має ще гарантію, придбана з рік тому.
Чому без відеокарти одразу?
В мене 2080s придбана за адекватні гроші, 700 доларів. Хоча навіть за неї я рахую переплатив, у свій час. Так карта з ферми, працювала приблизно пів року у фермі, але в нормальних умовах, має ще гарантію, придбана з рік тому.
-
Firebrand
Member
Ну в общем ясно, очень удобно во всем кивать на ковид.
-
Vpupkin
Member
Неудивительно.
-
Vitalio
Member
+без світла, не багато втрачаєш без відяхиnazar-pc: ↑ 06.12.2022 12:55 Без відеокарти-то сидіти цікавіше
-
Ghody
Member
Да и пофиг на них, пускай накупят и обосрутся, через месяц-полтора после старта как раз ещё и водоблоки появятся. Тогда и можно будет брать
-
Keyser Soze
Member
Было:
Ковид / хренид / булшит
Потоп / засуха / землетрясение
Боевые действия / санкции
Крах крипты / криптозима
Спад / поднятие экономики
...
Осталось:
Зомби
Метеорит
Второе пришествие
Ковид / хренид / булшит
Крах крипты / криптозима
...
Осталось:
Зомби
Метеорит
Второе пришествие
-
Vitalio
Member
Радеони вони як СРСР в перегонках із США (Nvidia) - все має бути сильнішим, більшим ніж у Nvidia ... Але факт залишається фактом - ринок дискретних відокарт за Nvidia, майже 90% https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 24/131817/Megaclite: ↑ 06.12.2022 12:58 Це кожен реліз Радеонів такий, нічого нового
-
ДядяСаша
Member
Щось не чутно за Інтел 580, там якась лажа з Resizable BAR.
750/770 повно тестів, а 580
750/770 повно тестів, а 580
-
pelia
Member
До последнего ещё рано. Ирландия за 7 лет должна уйти под водуKeyser Soze: ↑ 06.12.2022 13:17 Было:
Ковид / хренид / булшит
Крах крипты / криптозима
...
Осталось:
Зомби
Метеорит
Второе пришествие
-
Volodya811
Member
Якби спекулянти (скальпери) не скуповували карти, то нормальні люди могли би просто купити в магазинах. І саме спекулянти рушій дефіциту при обмежених постачаннях. Вони його значно посилюють спеціально.nazar-pc: ↑ 06.12.2022 12:48Схоже в багатьох лише завдяки баригам і буде шанс придбати.waryag: ↑ 06.12.2022 12:38 Пропоную обговорити Доступність відеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX на старті продажів буде обмеженою
-
Gelonyrum
Member
Зомбі викреслюйте, вони зі сходу пруть, адепти короля ночі, білі ходаки, а в простонародді - орки)Keyser Soze: ↑ 06.12.2022 13:17 Было:
Ковид / хренид / булшит
Крах крипты / криптозима
...
Осталось:
Зомби
Метеорит
Второе пришествие
-
Alex646
Member
Ой, чи й не біда?
-
nikolaiii
Member
С таким рвением скоро будут делать карты только для фанатов.
-
pcHelp
Member
Пусть лучше переживают за спрос, как бы он не был ограниченным, и не только на старте.Доступность видеокарт Radeon RX 7900 XT/XTX на старте продаж будет ограниченной
-
Nortrom
Member
Потому что, мощно промывочная работает от НВ. АМД с 2019 дешевле продавала 5700ХТ, но хомяки решили 3 года подождать и брать куда дороже 3060, которая на уровне 5700ХТ, и реклама бесполезных лучей на данный момент хорошо работает. Люди ещё накормят хуанга, что будет хх50 серию по 1к продавать. Поэтому для себя решил, что хуанг лесом надолго идёт, след карту от АМД возьму на базе RDNA4, и буду все поколение консолей на ней сидеть, до 2030годаVitalio: ↑ 06.12.2022 13:18Радеони вони як СРСР в перегонках із США (Nvidia) - все має бути сильнішим, більшим ніж у Nvidia ... Але факт залишається фактом - ринок дискретних відокарт за Nvidia, майже 90% https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 24/131817/Megaclite: ↑ 06.12.2022 12:58 Це кожен реліз Радеонів такий, нічого нового