Останні статті і огляди
Новини
Valve запустить осінній розпродаж у Steam 22 листопада
-
Spiryt
Member
Пропоную обговорити Valve запустить осінній розпродаж у Steam 22 листопада
Хотел Plague Tale: requiem взять на выходные, но подожду, может, скидка будет
Хотел Plague Tale: requiem взять на выходные, но подожду, может, скидка будет
-
Vatrushka
Member
Кому воно треба? Скоро світло зникне у всіх все одно.
-
Darkwatch
Junior
Vatrushka
Після перемоги грати будемо.
Після перемоги грати будемо.
-
WWQ
Member
за всю войну свет отключали всего 1 раз и то на 4-5 минут (пока УК переключала на резервную линию), территориально - Одесса.Vatrushka: ↑ 18.11.2022 15:29Скоро світло зникне у всіх все одно.
-
Panasi
Member
Везло вам. Готовьтесь к худшему.WWQ: ↑ 18.11.2022 16:11за всю войну свет отключали всего 1 раз и то на 4-5 минут (пока УК переключала на резервную линию), территориально - Одесса.Vatrushka: ↑ 18.11.2022 15:29Скоро світло зникне у всіх все одно.
-
terminahtor
Member
WWQ
Гля, який герой який висунувся зпід шкурки. Краще закрий пащеку, ще й до тебе дійде, будеш і ти без світла.
Гля, який герой який висунувся зпід шкурки. Краще закрий пащеку, ще й до тебе дійде, будеш і ти без світла.
-
WWQ
Member
Я гражданин Канады, на крайняк свалю, но с 99% уверен что не придётся ,верю в ВСУ.Panasi: ↑ 18.11.2022 16:20Готовьтесь к худшему.
-
Vitalio
Member
А яке відношення має наш форумний срач до Габена зі скидками?
Вторгнення в Україну (ч.3) , (прошу всіх сюди):
viewtopic.php?f=16&t=261059
PS: єдина гру, яку я особисто чекаю, пофіг на всі скидки - Сталкер2 (із забороною продажі/випуску/трейду/купівлі в кацапосранську )
А стім якраз може встановлювати регіональні обможення як ніхто інший
Вторгнення в Україну (ч.3) , (прошу всіх сюди):
viewtopic.php?f=16&t=261059
PS: єдина гру, яку я особисто чекаю, пофіг на всі скидки - Сталкер2 (із забороною продажі/випуску/трейду/купівлі в кацапосранську )
А стім якраз може встановлювати регіональні обможення як ніхто інший
-
solomoniks
Member
Судя по комментам, в топку steam...
-
kosoy2004
Member
WWQ
Що тобі Одеса зробила що ти так завуальовано просиш русню побільше ракет на неї наступного разу кинути?
Що тобі Одеса зробила що ти так завуальовано просиш русню побільше ракет на неї наступного разу кинути?
-
terminahtor
Member
Бо воно на русню працює. Почитай його риторику. Воно без роду і племіні і срати воно хотіло на Україну. Манкурт-малорос.kosoy2004: ↑ 18.11.2022 18:28Я гражданин Канады, на крайняк свалю, но с 99% уверен что не придётся ,верю в ВСУ.
-
Panasi
Member
При чем тут ВСУ? Мы победим, это понятно. Но свет в Одессе будут вырубать при любом раскладе. Вот к этому и нужно быть готовым.WWQ: ↑ 18.11.2022 16:24Я гражданин Канады, на крайняк свалю, но с 99% уверен что не придётся ,верю в ВСУ.Panasi: ↑ 18.11.2022 16:20Готовьтесь к худшему.
-
kosoy2004
Member
terminahtor
щось ти його цитаті мій нік приліпив)))
щось ти його цитаті мій нік приліпив)))
-
terminahtor
Member
kosoy2004
Це баг цього двіжка форуму, таке буває, вибачаюсь)
Це баг цього двіжка форуму, таке буває, вибачаюсь)
-
Skiff93
Member
На ігри Фромів скидки бувають...? а то хочется серію Dark Souls в колекцію, хоч грати навряд буду найближчі роки.
-
Grava
Member
Skiff93
бывают, ДС3 я около 200грн покупал.
бывают, ДС3 я около 200грн покупал.
-
Fen1xz
Member
Ну тоді позакривав звиздаки (як хряки у тому мемі) і валиш, а не рассказываешь "Та у меня всё есть, если не будет пятки засверкают". Тут неиллюзорный шанс остатся без света, а стим в такой ситуации это последнее о чем будут думать.WWQ: ↑ 18.11.2022 16:24Я гражданин Канады, на крайняк свалю, но с 99% уверен что не придётся ,верю в ВСУ.Panasi: ↑ 18.11.2022 16:20Готовьтесь к худшему.
-
dreikk91
Member
у львівському метро вже три місяці світла нема, конями вагони тягають. Нема сечі терпіти це пекельне борошно
-
Stray
Member
ну хоч львівські порти працюють - і то добреdreikk91: ↑ 18.11.2022 23:13 у львівському метро вже три місяці світла нема, конями вагони тягають. Нема сечі терпіти це пекельне борошно
-
Input_Lag
Member
У нас в Запоріжжі ППО майже все збиває, хоча іноді і влучає у житлові будинки так то дрібниці.Vatrushka: ↑ 18.11.2022 15:29 Кому воно треба? Скоро світло зникне у всіх все одно.
В мене електрику вже тиждень не вимикали.