Останні статті і огляди
Новини
Gigabyte GeForce RTX 4090 Gaming OС поступила в продажу на две недели раньше официальных сроков
-
Telcontar
Member
Пропоную обговорити Gigabyte GeForce RTX 4090 Gaming OС надійшла у продаж на два тижні раніше офіційних термінів
4x8 PIN-ових конектори
4x8 PIN-ових конектори
-
animal_black
Member
Как по мне, только Custom loop) 500+W в корпусе это мощщщно)
-
_Slavko_
Member
тот маленький конекторчик скипятиться нафіг. кількість пожарів виросте?
-
Vpupkin
Member
Интересно, а в наши края это добро когда попадёт и по какой цене?
-
utbrock
Member
сміливо множ на 2Рекомендованная цена видеокарты GeForce RTX 4090 для рынка США составляет 1599 долларов.
-
SyncUA
Member
Вот так смотришь на этот переходник, а потом на жгут проводов которые должны к нему подключиться, и как-то недоверие к нему всё больше и больше.
Какой смысл было заново изобретать велосипед чтоб потом лепить вот такие переходники?
Какой смысл было заново изобретать велосипед чтоб потом лепить вот такие переходники?
-
animal_black
Member
Вот такое будет в комплектахSyncUA: ↑ 27.09.2022 11:03 Вот так смотришь на этот переходник, а потом на жгут проводов которые должны к нему подключиться, и как-то недоверие к нему всё больше и больше.
https://www.corsair.com/ww/en/Categorie ... CP-8920284
-
_Slavko_
Member
SyncUA, все розраховане на то, що купите новий блок, де не буде переходників а буде все підключено кабелем з таким же прерізом, по якому буде іти 600ват в піках
-
Prescott
Member
Я тоже с этого выпал в осадокTelcontar: ↑ 27.09.2022 10:424x8 PIN-ових конектори
-
nv_ua
Member
У нас 3050, 3060 досі по +$100 від MSRP в дно-нерефах продаютьVpupkin: ↑ 27.09.2022 10:53 Интересно, а в наши края это добро когда попадёт и по какой цене?
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
_Slavko_
Бачу, як чели з платиною сісоніка, євги, асуса йдуть міняти свої бп)
-
_Slavko_
Member
nv_ua, звісно я свого блоку також не буду міняти, моєму блоку лише рік, з 10річного гарантійного терміну, а зроблю кастомкабель, ну це якщо буде якийсь апгрейд на щось подібне.
-
dead_rat
Member
600 вт це 50 ампер при 12 вольтах.
По рекомендаціі сумарна площа має бути 10 кв. мм. і щось я нічого подібного у тому перехідникові не бачу, в ньому піни набагато тоньші за Pci-e
По рекомендаціі сумарна площа має бути 10 кв. мм. і щось я нічого подібного у тому перехідникові не бачу, в ньому піни набагато тоньші за Pci-e
-
Vpupkin
Member
Тут однозначно надо новый БП, вешать 4090 на устаревшее "джерело харчування" это не серьёзно.
-
brat472.5
Member
Думаю чели з такими блоками просто зачекають доки виробник зробе кабель по типу запропонованого перехідника але в більш якісному виконанні (без додаткових з'єднань, 8 пін будуть вставлятися прямо в блок) і почне його роздавати/продавати, або ж як написав камрад вище - можна замовити кастомний ( тут у нас на форумі камрад робе офігенні кабелі за вміняєму ціну).nv_ua: ↑ 27.09.2022 11:18
Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
_Slavko_
Бачу, як чели з платиною сісоніка, євги, асуса йдуть міняти свої бп)
-
MORTAL
Member
"Велосипед" нужен для тех кто не хочет менять свой хороший но старой ревизии АТХ БП , меня удручает другое - неужели нельзя было сделать на этом переходнике провода подлинее чтобы этот жмут проводов не висел на карте , а был аккуратно спрятан за поддон материнки ?SyncUA: ↑ 27.09.2022 11:03 Вот так смотришь на этот переходник, а потом на жгут проводов которые должны к нему подключиться, и как-то недоверие к нему всё больше и больше.
-
FunnyBear
Member
З таким успіхом зовнішні відеокарти незабаром стануть нормою в купі з власним блоком живлення Залишилось лише красиво вирішити питання з пропускною здатністю даних.
-
Олег963
Member
Додатковий вентель на сам перехідник ._Slavko_: ↑ 27.09.2022 10:52 тот маленький конекторчик скипятиться нафіг. кількість пожарів виросте?
-
inquisition
Member
Дрессировка бичей: Новое начало_Slavko_: ↑ 27.09.2022 11:13 SyncUA, все розраховане на то, що купите новий блок, де не буде переходників а буде все підключено кабелем з таким же прерізом, по якому буде іти 600ват в піках
Интересно через 2-3 года дойдёт ли потребление флагманской системы в пользовательском игровом сегменте на одной ВК до бытового фена или пылесоса.
-
Scoffer
Member
Я все чекаю коли відяхи будуть напряму в мережу втикатись будуть. В три фази.
-
IronAngel72
Member
І позолота