Пропоную обговорити ASUS представила лінійку блоків живлення TUF Gaming стандарту ATX 3.0
Судячи з того що це TUF, а не ROG, то там відповідно Seasonic Focus Plus, замість Prime, зате з розпаяним 16піновим роз'ємом прямо з плати. Цікаво як всередині реалізовано, оскільки раніше в Сіси один конектор PCIE 8 PIN з БЖ не міг видати більше ніж 225W 24/7 навіть на 2х8пін конекторі, все що вище просто плавило кабеля і конектор зі сторони БП
Останні статті і огляди
Новини
ASUS представила лінійку блоків живлення TUF Gaming стандарту ATX 3.0
-
ackstarvinta
Member
-
vladdelkafa
Member
Так TUF - це ж наче CWT / Great Wall зазвичай.ackstarvinta: ↑ 22.09.2022 13:25 Пропоную обговорити ASUS представила лінійку блоків живлення TUF Gaming стандарту ATX 3.0
Судячи з того що це TUF, а не ROG, то там відповідно Seasonic Focus Plus, замість Prime, зате з розпаяним 16піновим роз'ємом прямо з плати. Цікаво як всередині реалізовано, оскільки раніше в Сіси один конектор PCIE 8 PIN з БЖ не міг видати більше ніж 225W 24/7 навіть на 2х8пін конекторі, все що вище просто плавило кабеля і конектор зі сторони БП
-
ackstarvinta
Member
Можливо, я провтикав. Бо в мене є маленький рог 750G чи 850G, щось таке. Це 100% сіса прайм голд, але з кращим корпусом, охладом і кульком який не шелеститьvladdelkafa: ↑ 22.09.2022 13:34Так TUF - це ж наче CWT / Great Wall зазвичай.ackstarvinta: ↑ 22.09.2022 13:25 Пропоную обговорити ASUS представила лінійку блоків живлення TUF Gaming стандарту ATX 3.0
-
bes
Member
Асус единственная контора которая верит в украинский рынок судя по рекламе их продукций на портале
-
Sanьka
Member
Тому завжди казали що Асус це Асусbes: ↑ 22.09.2022 13:52Асус единственная контора которая верит в украинский рынок судя по рекламе их продукций на портале
-
Inquisitor
Member
Та не, скорее всего просто понимают, что ЦА сайта не ограничивается жителями только нашей страны. Вообще тренды по Украине так себе...bes: ↑ 22.09.2022 13:52 Асус единственная контора которая верит в украинский рынок судя по рекламе их продукций на портале
https://www.similarweb.com/website/over ... /#overview
география посетителей
-
vladdelkafa
Member
Так, ROG базуються на Seasonic FX / Prime Gold / Prime Platinum, в залежності від моделіackstarvinta: ↑ 22.09.2022 13:41 Можливо, я провтикав. Бо в мене є маленький рог 750G чи 850G, щось таке. Це 100% сіса прайм голд, але з кращим корпусом, охладом і кульком який не шелестить
А що там, у сіс нативні Фокуси зара такі собі? Чи то просто екземпляри різні бувають?
- спойлер
- Колись затарився X голдами від Сісонік - то деякі екземпляри вже більш ніж 10 років працюють, там взагалі нарікань зєро, як і шуму.
На початку року розібрав пару, зрозумів що дарма знімав наклейку - майже як нові
Але запаси скінчилися вже, з останнього плівку зняв три місяці тому, то думаю, чим превентивно затаритися у 2022/2023.
Поки думаю на Prime Ultra Platinum/Titanium, але бачу оці всі спроби бавитися зі стандартами та тенденцію підвищення ваттажу, то може зачекати ще на щось універсальне, щоб потім специфічних проблем з умовними спайками та роз'ємами не було ще років з десять
Вже якщо щось міняють, то робили б під массмаркет якусь універсальну шину з cableless роз'ємом, типу як Lenovo з FSP роблять у ThinkStation (+ 2), але з DATA пінами одразу (щоб моніторити споживання по лініях, дані з термосенсорів, контролювати оберти, тощо). Зрозуміло, що якщо колись дочекаємося, то ще буде багато спекуляцій та дитячих хвороб зі сторони виробників дошок, але концепція файна, як на мене.
- Lenovo Thinkstation P920 / 1300 W PSU ❤️
-
ackstarvinta
Member
Якщо різниця по ціні +-5%, то я б брав краще асус рога. В мене є достатня кількість сісоніків і тільки 2 рога. То рог при однаковому навантаженні і тихший, і холодніший, особливо дніще. На SSR-100GD Prime Ultra Gold дніще при 800-900вт 24/7 нагрівається реально пристойно. А на рогах 750 чи то 850 я такого не помічав, хоча там завантаження теж 80%. Ну і радіатори там значно більші. Це як фіат124 і копійка. Відповідно оригінал сісонік це фіат124. А копійка це рог, взяли оригінал і допрацювали охлад/кулер і вийшло так як требаvladdelkafa: ↑ 22.09.2022 14:35Так, ROG базуються на Seasonic FX / Prime Gold / Prime Platinum, в залежності від моделіackstarvinta: ↑ 22.09.2022 13:41 Можливо, я провтикав. Бо в мене є маленький рог 750G чи 850G, щось таке. Це 100% сіса прайм голд, але з кращим корпусом, охладом і кульком який не шелестить
А що там, у сіс нативні Фокуси зара такі собі? Чи то просто екземпляри різні бувають?
- спойлер
- Колись затарився X голдами від Сісонік - то деякі екземпляри вже більш ніж 10 років працюють, там взагалі нарікань зєро, як і шуму.
На початку року розібрав пару, зрозумів що дарма знімав наклейку - майже як нові
Але запаси скінчилися вже, з останнього плівку зняв три місяці тому, то думаю, чим превентивно затаритися у 2022/2023.
Поки думаю на Prime Ultra Platinum/Titanium, але бачу оці всі спроби бавитися зі стандартами та тенденцію підвищення ваттажу, то може зачекати ще на щось універсальне, щоб потім специфічних проблем з умовними спайками та роз'ємами не було ще років з десять
Вже якщо щось міняють, то робили б під массмаркет якусь універсальну шину з cableless роз'ємом, типу як Lenovo з FSP роблять у ThinkStation (+ 2), але з DATA пінами одразу (щоб моніторити споживання по лініях, дані з термосенсорів, контролювати оберти, тощо). Зрозуміло, що якщо колись дочекаємося, то ще буде багато спекуляцій та дитячих хвороб зі сторони виробників дошок, але концепція файна, як на мене.
- Lenovo Thinkstation P920 / 1300 W PSU ❤️
- Lenovo-P920.jpg
На сісонік жалілись на паразитні шуми. Але в мене наприклад не виявлено жодних.
+ сісонік використовує дешманські вентилі хонг-хуа, чи щось таке. Вони шелестять на мінімальних обертах. Щоб це почути треба вухо притулити до блоку. Але шелестять, це факт. А в асуса - не шелестять. Вот і все) Може бути компромісне рішення, береться сісоніковський блок і ставиться асусовський кулер, або якийсь ноктуа - і все, в вас блок практично без мінусів
-
KROOM
Member
На днях, при анонсі 4090, Аsus також озвучив "рекомендації" щодо БЖ для системи з ними...від 1кВт
-
Sashr
Member
А що по розмірам у версії 3.0? Воно влізе в існуючі системні блоки?
-
MaKCuMyC
Member
Так АТХ же, а не NPF.Sashr: ↑ 22.09.2022 15:57 А що по розмірам у версії 3.0? Воно влізе в існуючі системні блоки?
-
DuckRider
Member
Мси продукции ещё полно, они никуда не уходят. Гига недавно влетела на рынок с кучей барахла. А те, кто делают мелочевку типа корпусов, охладов и т.д - уже разбежалисьbes: ↑ 22.09.2022 13:52 Асус единственная контора которая верит в украинский рынок судя по рекламе их продукций на портале
-
MSI Ukraine
Official
bes: ↑ 22.09.2022 13:52 Асус единственная контора которая верит в украинский рынок судя по рекламе их продукций на портале
-
MaKCuMyC
Member
А я там почувається MSI? Все ще працює на ринку окупантів?MSI Ukraine: ↑ 23.09.2022 11:36bes: ↑ 22.09.2022 13:52 Асус единственная контора которая верит в украинский рынок судя по рекламе их продукций на портале
Screenshot_1.png