Останні статті і огляди
Новини
Технологія масштабування AMD FidelityFX Super Resolution оновлена до версії 2.1
-
taras_cs
Member
Пропоную обговорити Технологія масштабування AMD FidelityFX Super Resolution оновлена до версії 2.1
Крута новина!
Тільки нещодавно в темі про RDR2 розмовляли про артефакти FSR 2.0 та о необхідності виходу третьої версії апскейлера.
Крута новина!
Тільки нещодавно в темі про RDR2 розмовляли про артефакти FSR 2.0 та о необхідності виходу третьої версії апскейлера.
-
Devijack
Member
Та сколько можно бесплатно апгрейдить мою старую видеокарту. Сначала SFR, потом AMD SAM, потом SFR 2.0 и везде халява. Хуанга на вас нет!
-
Ostin
Member
Devijack
А хіба AMD SAM працює з "мою старую видеокарту"? На сторінці AMD тільки RX6000 вказано. Чи якщо плата 500 + процесор 3000/5000 - то все дає буст на старих відеокартах теж? Головне, щоб шина була PCI-E 4?
А хіба AMD SAM працює з "мою старую видеокарту"? На сторінці AMD тільки RX6000 вказано. Чи якщо плата 500 + процесор 3000/5000 - то все дає буст на старих відеокартах теж? Головне, щоб шина була PCI-E 4?
-
Denvys5
Member
Начиная с GCN2, R9 290 из 2013го года. Главное что бы доска поддерживала (и это не ограничено 5xx чипсетом) и драйвер поддерживал.Ostin: ↑ 09.09.2022 21:21А хіба AMD SAM працює з "мою старую видеокарту"? На сторінці AMD тільки RX6000 вказано.
-
Ostin
Member
Denvys5
І навіть буст є? На реддіті різні теми, що включив і ніякого ефекту на платах 450, наприклад.
Ми ж про це? https://www.amd.com/ru/technologies/smart-access-memory
І навіть буст є? На реддіті різні теми, що включив і ніякого ефекту на платах 450, наприклад.
-
Denvys5
Member
Я лично не тестил всю линейку, но RX Vega - буст есть и я слышал отзывы что у 290X тоже + естьOstin: ↑ 09.09.2022 21:25І навіть буст є?
Відправлено через 26 секунд:
Да, оно же ReBarOstin: ↑ 09.09.2022 21:25Ми ж про це?
-
Ostin
Member
Denvys5
Поліз я в біос)
Поліз я в біос)
-
Impulse101
Member
B450 + 5600G c Vega 7 дает 15% буст в пакетах 3D MarkOstin: ↑ 09.09.2022 21:25 Denvys5
-
fastneed
Member
т.е. ты купил изначально всоснутый процессор, который проигрывает десяток кадров, что бы потом тебе "бесплатно" устранили половину обещанного?Devijack: ↑ 09.09.2022 20:59 Та сколько можно бесплатно апгрейдить мою старую видеокарту. Сначала SFR, потом AMD SAM, потом SFR 2.0 и везде халява. Хуанга на вас нет!
или ты взял огризок без дров, что бы большую часть жизни видеокарты на нее пилили драйвера, и когда вышло очередное обновление карт, ты купил новую всрав кучу времени, производительности, удобства, и прочего-прочего, ведь старая карта уже не торт?
я в шоке
![banghead :banghead:](./images/smilies/banghead.gif)
мне кажется даже чуваки которые купили биток по 68 тысяч а продали по 18, не на столько...
![apes :apes:](./images/smilies/apes.gif)
ожидаем когда АМД выпустит бесплатно патч, расширяющий пропускную способность PCIe для их видеокарт, АЗАЗАЗА
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Hellsing777
Member
На 470х + rx590) від fsr тільки зображення як із дупи) і ніякого доп фпс, хоча тестував лише в в x4foundation, краще без цієї шнягіOstin: ↑ 09.09.2022 21:25 Denvys5
-
Impulse101
Member
Там в посте речь о SAM, а не FSRHellsing777: ↑ 10.09.2022 06:31На 470х + rx590) від fsr тільки зображення як із дупи) і ніякого доп фпс, хоча тестував лише в в x4foundation, краще без цієї шнягіOstin: ↑ 09.09.2022 21:25 Denvys5
-
nochnik89
Member
Hellsing777
фср имеет смысл только на 4к мониках , ну еще разве что 2к . На фулл хд мыло мыльное. Тестил помню даже на тесле м40 фср , все работает. Главное драйвера свежие
. Так что направление правильное, пускай работают.
фср имеет смысл только на 4к мониках , ну еще разве что 2к . На фулл хд мыло мыльное. Тестил помню даже на тесле м40 фср , все работает. Главное драйвера свежие
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Freemanyaka
Junior
Ти з якого року у комі був і нещодавно прокинувся? З дровами у амд зараз повний порядок. у Нвідіа теж були жоскі затупи з дровами у минулому. Ти мені нагадуешь тих чортів що бугагакали з амд до виходу райзен. І з приводу допилу драйверів, що тебе не влаштовує у тому що завдяки програмі fine wine старі відеокарти амд швидші за аналог нвідіа у сьогоденні?fastneed: ↑ 10.09.2022 03:29т.е. ты купил изначально всоснутый процессор, который проигрывает десяток кадров, что бы потом тебе "бесплатно" устранили половину обещанного?Devijack: ↑ 09.09.2022 20:59 Та сколько можно бесплатно апгрейдить мою старую видеокарту. Сначала SFR, потом AMD SAM, потом SFR 2.0 и везде халява. Хуанга на вас нет!
или ты взял огризок без дров, что бы большую часть жизни видеокарты на нее пилили драйвера, и когда вышло очередное обновление карт, ты купил новую всрав кучу времени, производительности, удобства, и прочего-прочего, ведь старая карта уже не торт?
я в шоке![]()
мне кажется даже чуваки которые купили биток по 68 тысяч а продали по 18, не на столько...
ожидаем когда АМД выпустит бесплатно патч, расширяющий пропускную способность PCIe для их видеокарт, АЗАЗАЗАа главное бесплатно агагага
-
alexxusss
Member
Тролякам не потрібні жодні аргументи.Freemanyaka: ↑ 10.09.2022 21:57Ти з якого року у комі був і нещодавно прокинувся? З дровами у амд зараз повний порядок. у Нвідіа теж були жоскі затупи з дровами у минулому. Ти мені нагадуешь тих чортів що бугагакали з амд до виходу райзен. І з приводу допилу драйверів, що тебе не влаштовує у тому що завдяки програмі fine wine старі відеокарти амд швидші за аналог нвідіа у сьогоденні?
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
minesweeper
Member
Думаю відкритий код FSR(а) можно буде взяти для апскейлінгу старих відеофільмів. Хотя там є свої аналоги:
-
Yaroslav308
Member
Нет, никак, прям совсем никак.minesweeper: ↑ 10.09.2022 22:49Думаю відкритий код FSR(а) можно буде взяти для апскейлінгу старих відеофільмів
-
fastneed
Member
о даа, "немає проблем" це аргумент всіх аргументів серед аргументів.alexxusss: ↑ 10.09.2022 22:07Тролякам не потрібні жодні аргументи.Freemanyaka: ↑ 10.09.2022 21:57Ти з якого року у комі був і нещодавно прокинувся? З дровами у амд зараз повний порядок. у Нвідіа теж були жоскі затупи з дровами у минулому. Ти мені нагадуешь тих чортів що бугагакали з амд до виходу райзен. І з приводу допилу драйверів, що тебе не влаштовує у тому що завдяки програмі fine wine старі відеокарти амд швидші за аналог нвідіа у сьогоденні?![]()
а коли в темі про драйвери АМД залітає яякийсь NVIDIA челік який купив АМД а потім бідкаєтся що половину софта працює через одне місце, і що це в останнє коли він купив АМД, то всіх аргуметчиків просто змиває в унітаз...
чуєш ти, якщо ти за нього вступився. то хоть не пиши туфту.
мої слова що у АМД драйвера гівно це такий самий аргумент.
Тож якщо так судити, то да, тролякам не потрібні жодні аргументи, згідний з тобою, АМД тільки тролити можуть, а по факту сик сик
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Devijack
Member
Напоминает жалобы отсталого ребенка на то что кубикурубик не собирается сам. Если слишком сложно, попроси взрослых. Или специалиста. Курсы есть компьютерные. А так да, придется биос прошить, заново тайминги завести и повключать SAM и SFR. Не каждому под силу. Касательно проблем дров AMD бывают первый год с выходом железки а потом тебе компенсируют такими вот плюхами. Без всяких "купи специальные ядра шоб завелось".
-
Rick Dalton
Member
С 14 по 21 год юзал 200/500 рыксы, проблем с драйверами не было (скорее у меня временами случаются затупы с нвидиевскими дровами, про интерфейс в панели нвидия от 2001 года я вообще молчу), последний год на 3000 нвидии, что делаю не так?fastneed: ↑ 11.09.2022 02:46 о даа, "немає проблем" це аргумент всіх аргументів серед аргументів.
а коли в темі про драйвери АМД залітає яякийсь NVIDIA челік який купив АМД а потім бідкаєтся що половину софта працює через одне місце, і що це в останнє коли він купив АМД, то всіх аргуметчиків просто змиває в унітаз...
чуєш ти, якщо ти за нього вступився. то хоть не пиши туфту.
мої слова що у АМД драйвера гівно це такий самий аргумент.
Тож якщо так судити, то да, тролякам не потрібні жодні аргументи, згідний з тобою, АМД тільки тролити можуть, а по факту сик сик![]()
Не нужно иметь диплом о законченной вышке чтобы уметь включить галочку с ребаром если с компьютером на вы, в крайнем случае по гайдику в интернете можно. С фср всё ещё банальнее...Devijack: ↑ 12.09.2022 02:21 Напоминает жалобы отсталого ребенка на то что кубикурубик не собирается сам. Если слишком сложно, попроси взрослых. Или специалиста. Курсы есть компьютерные. А так да, придется биос прошить, заново тайминги завести и повключать SAM и SFR. Не каждому под силу. Касательно проблем дров AMD бывают первый год с выходом железки а потом тебе компенсируют такими вот плюхами. Без всяких "купи специальные ядра шоб завелось".
-
fastneed
Member
судишь по себе любимом.Rick Dalton: ↑ 12.09.2022 09:55 что делаю не так?
у меня был личный опыт о том что я обычно утверждаю, но использовать это в качестве аргумента в этой дискуссии максимально бессмысленно, чисто лишь бы пофлудить..