Останні статті і огляди
Новини
Моддери додали AMD FSR 2.0 у Metro Exodus, Marvel's Guardians of the Galaxy, Red Dead Redemption 2 та інші ігри
-
Сарацинов
Member
Предлагаю обсудить Моддери додали AMD FSR 2.0 у Metro Exodus, Marvel's Guardians of the Galaxy, Red Dead Redemption 2 та інші ігри
Ох уж ці АМД, то фрісінк на халяву роздала то ФСР код відкрила... Ужос
Технологія суппер, фіксіки на задньому плані знімають листя з дерев, стрижуть траву, милом проходят по горизонту і вуаля +20 фпс
Ох уж ці АМД, то фрісінк на халяву роздала то ФСР код відкрила... Ужос
Технологія суппер, фіксіки на задньому плані знімають листя з дерев, стрижуть траву, милом проходят по горизонту і вуаля +20 фпс
-
-falconer-
Member
Та от я і ніяк не можу визначитись... 3050 vs 6600.
У 6600 подобається, що менше жре і більш продуктивна в нативі.
У 3050 те, що є DLSS так ще й FSR 2.0 на ній теж можна поюзати при бажанні, хоча в нативі вона і слабша.
Капець, вже стільки обзорів передивився. Чаша терезів перехилює то в одну, то в другу (в залежності від того, хто що хвалить)
У 6600 подобається, що менше жре і більш продуктивна в нативі.
У 3050 те, що є DLSS так ще й FSR 2.0 на ній теж можна поюзати при бажанні, хоча в нативі вона і слабша.
Капець, вже стільки обзорів передивився. Чаша терезів перехилює то в одну, то в другу (в залежності від того, хто що хвалить)
-
Vpupkin
Member
В RDR2 без TAA ломается растительность, а если поженить таа и фср, наверное мегамыло получится.
-
Nouriel
Member
-falconer-
я вибрав 6600, 3050 її доганяє тільки з включеним длсс
я вибрав 6600, 3050 її доганяє тільки з включеним длсс
-
Spiryt
Member
-falconer-
Лучше взять то, что сильнее в нативе
А по теме, пробовал FSR в паре игр, он просто ужасно мылит картинку
Лучше взять то, что сильнее в нативе
А по теме, пробовал FSR в паре игр, он просто ужасно мылит картинку
-
Nouriel
Member
Spiryt
в год оф вар було добре, а коли 2,0 прикрутили то і не відрізнити від оригіналу
в год оф вар було добре, а коли 2,0 прикрутили то і не відрізнити від оригіналу
-
SeregaaPsix
Junior
-falconer-
Те ж само. Але я вагаюсь між 6600xt та 3060. По ціні більш приваблива 6600xt - її можна придбати за 13-15тисяч, а 3060 коштує 15-17тисяч.
З іншої сторони зараз не до тих ігор та відеокарт, та й моєї рх590 достатньо. Можливо варто на ці гроші змінити платформу і купити щось новіше за і7 3770. От і вагаюсь у думках.
Те ж само. Але я вагаюсь між 6600xt та 3060. По ціні більш приваблива 6600xt - її можна придбати за 13-15тисяч, а 3060 коштує 15-17тисяч.
З іншої сторони зараз не до тих ігор та відеокарт, та й моєї рх590 достатньо. Можливо варто на ці гроші змінити платформу і купити щось новіше за і7 3770. От і вагаюсь у думках.
-
Nouriel
Member
SeregaaPsix
ну з 3770 ці 2 карти не на повну працюватимуть, райзена 2600 не завжди вистачає
ну з 3770 ці 2 карти не на повну працюватимуть, райзена 2600 не завжди вистачає
-
Volosaty
Member
достатньо взяти QHD/UWQHD монік, і менше чим на 6700 дивитись не захочетьсяNouriel: ↑ 07.07.2022 10:33ну з 3770 ці 2 карти не на повну працюватимуть, райзена 2600 не завжди вистачає
-
brozzy
Member
Вся суть того що відбувається, студія зняла бабки і звалила, а звичайні люди просто мовчки роблять без будь-якого пафосу велику справу.
-
Spiryt
Member
brozzy
При чем тут "свалили" ?
Большинство из этих игр вышли, еще когда про FSR никто не слышал
При чем тут "свалили" ?
Большинство из этих игр вышли, еще когда про FSR никто не слышал
-
ZSX
Member
Зміни процессор, МП та пам'ять, а потім вже на ВК дивись. Є достатньо проектів де вирішує DDR4, наприклад серія Tomb Raider. Крім того, не забувай що в тебе PCIe 3.0, а RX 6600 - PCIe 4.0 x8...-falconer-: ↑ 07.07.2022 09:53Та от я і ніяк не можу визначитись... 3050 vs 6600
-
brozzy
Member
Spiryt
Ви маєте на увазі, що студії зараз почнуть робити патчі з офіційною підтримкою FSR наввипередки? Вони швидше скажуть, що це дуже складно і вони не мають часу на це.
Ви маєте на увазі, що студії зараз почнуть робити патчі з офіційною підтримкою FSR наввипередки? Вони швидше скажуть, що це дуже складно і вони не мають часу на це.
-
pcHelp
Member
4K Ultra да еще и с FSR звучит, конечно, не так блевотно, как "720, растянутое на монике 4K, с мылом"
- спойлер
-
Alex Pepper
Member
А как включить FSR в этих играх? Если это дело рук моддеров, а не официально, значит нужно какие-то манипуляции проводить с игрой?
-
-falconer-
Member
Ну, я дивився тести з 3.0 і 4.0. Різниця там не дуже суттєва (в межах 10-15%). До обнови піде і так. В любому випадку буде значно потужніше за мою стару карту. На нову сборку поки грошей нема. Я і так, чесно кажучи, сильно переймаюсь з того приводу бо ці кошти були б важливіше на потреби ЗСУ. Хоча, постійно передаю якусь частину з заробленого на допомогу волонтерам і ЗСУ, збір коштів на беспілотники та медикаменти.ZSX: ↑ 07.07.2022 10:58Зміни процессор, МП та пам'ять, а потім вже на ВК дивись. Є достатньо проектів де вирішує DDR4, наприклад серія Tomb Raider. Крім того, не забувай що в тебе PCIe 3.0, а RX 6600 - PCIe 4.0 x8...-falconer-: ↑ 07.07.2022 09:53Та от я і ніяк не можу визначитись... 3050 vs 6600
Зараз взагалі не думав би про ВК, просто давно вже мріяв оновити, а вони тут ще й здешевшали.
В середині 2020 я за 12500 і не думав би щось купляти (максимум за 8000). Але тепер психологія трохи змінилась, трясця їм... Коли 12500 стало після 25-28 тисяч, то рученята прямо тягнуться до бажаного
-
SergFX
Member
Амд молодцы- всю работу отдали моддерам, а бабло оставили себе
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Я подожду с попкорном проприетарного FSR 3.0 на тензорных ядрах амд. Интересно как фанаты будут переобуватьсяpcHelp: ↑ 07.07.2022 11:16 А AMD красавцы, закопают еще куртку с как обычно проприетарным DLSS.
-
l-m
Member
трохи не те слово тут варто вжити розмиття, чи хоча б змазування/розмазуваннясталося серйозне змащування картинки
В середньому різниця значно менша, 2-3%, як раз недавно обговорювали - viewtopic.php?p=3394888#p3394888-falconer-: ↑ 07.07.2022 12:30 Ну, я дивився тести з 3.0 і 4.0. Різниця там не дуже суттєва (в межах 10-15%).
-
VladCorvi
Junior
Взяв Phoenix RTX 3050. Потім трохи пожалкував що не 2060 б\в за 10к під мою PCI-e3.0. З іншої сторони. Це сама свіжа карта, стабільні дрова, в 1080p тяне все що потрібно на високих, а з Ray Tracing можна грати в 40fps. DLSS об'єктивно краще виглядає чим FSR, тай и останній також працює. Минула була RX 580. Просто мука с дровами, тут система - Поставив та й забув. Холодна, 45 градусів та 55 у грі. Можна було збирати на 3060, але таке дідько наврядче в роботі окупить себе, а для ігор дорогувато 18к віддавати, при 3050 за 12к.
На випадок якщо в грі нема ні першого, ну другого, то можна робити апскейл через Magpie FSR або Lossless Scalling. Або увімкнути NIS в панелі NVIDIA. Поки задоволенний, 8гб також будут в нагоді проти 6ти.
На випадок якщо в грі нема ні першого, ну другого, то можна робити апскейл через Magpie FSR або Lossless Scalling. Або увімкнути NIS в панелі NVIDIA. Поки задоволенний, 8гб також будут в нагоді проти 6ти.
-
-falconer-
Member
А по шуму як? все ж тільки 1 вентилятор. Без навантаження крутилятор зупиняється?