Останні статті і огляди
Новини
AMD оголосила рекомендовані ціни процесорів Ryzen Threadripper Pro 5000WX
-
Robostyle
Member
Предлагаю обсудить AMD оголосила рекомендовані ціни процесорів Ryzen Threadripper Pro 5000WX
Забавно наблюдать как у рендерщиков праздник за праздником - 5995 за практически 7К$ просто лафа, зато у геймеров - 8Р+16Е и GT1630
Все перевернулось в доме облонских
Забавно наблюдать как у рендерщиков праздник за праздником - 5995 за практически 7К$ просто лафа, зато у геймеров - 8Р+16Е и GT1630
Все перевернулось в доме облонских
-
Megaclite
Member
3990x - $3990
3995wx - 5500$
5995wx - 6500$
АМД такі ціни заряжає, шо інтел віддихає
Інженерні 5990x вже були готові в червні 2021, а до релізу не дойшло
Рішили кинути власників TRX40 як останніх лохів, HEDT платформа з трьома процессорами без апгрейду.
3995wx - 5500$
5995wx - 6500$
АМД такі ціни заряжає, шо інтел віддихає
Інженерні 5990x вже були готові в червні 2021, а до релізу не дойшло
Рішили кинути власників TRX40 як останніх лохів, HEDT платформа з трьома процессорами без апгрейду.
-
Lorichic
Member
Всё таки два поколения становятся, без апгрейда это к 2066, один и тот же проц три раза перевыпускатьMegaclite: ↑ 30.06.2022 15:59Рішили кинути власників TRX40 як останніх лохів, HEDT платформа з трьома процессорами без апгрейду.
-
Creature4O
Member
Megaclite
Треба бути ідіотом або Рокфеллером, щоб робити апгрейд кожен рік два та най п'ять за 20к зелені
Такі системи купляються раз на 20 років без варіанту апгрейдів(може тільки пам'ять або диски додають)
Треба бути ідіотом або Рокфеллером, щоб робити апгрейд кожен рік два та най п'ять за 20к зелені
Такі системи купляються раз на 20 років без варіанту апгрейдів(може тільки пам'ять або диски додають)
-
stoned
Member
Megaclite
Червоні жадібніші за синіх, все так.
Червоні жадібніші за синіх, все так.
-
Maxiler
Member
А шось перше подумав, що це який жарт
Там все нормально з цінами? Воно стільки має коштувати?
-
vmsolver
Member
АМД эту платформу до сих пор называет High End Desktop? Потому как это больше Server Lite, хотя, я не удивлюсь, если найдутся те, кто будет возражать против слова Lite, по крайней мере, в плане цены.
-
Leqi
Member
Ввважаючи що Інтел досі не випустив конкурента Threadripper 3000, то АМД може спокійно ставити будьяку ціну, всеодно куплять.Maxiler: ↑ 30.06.2022 17:36 А шось перше подумав, що це який жарт
І ті хто будуть собі брати робочу станцію на Threadripper або збирати самостійно для роботи, я думаю він в них окупиться дуже швидко
-
SergFX
Member
а еще говорили что интел за HEDT процессоры ломит цены
-
nochnik89
Member
Купил мамку полтора года назад на тр4. Все ждал потавить туда тредрипер и заменить своего старичка. Видать не судьба. Проще на эпиках собрать систему)))
SergFX
Интел выкакит свой hedt и амд в два , а то и три раза скинут.
SergFX
Интел выкакит свой hedt и амд в два , а то и три раза скинут.
-
Hotspur
Member
Ціни забавні звичайно. 7000 за ЦП не серверний . Світ .......
-
Yoe
Junior
Загнули с ценами :spy:
-
yupi
Member
Да амд давно чекнулась с ценами, только с выходом 12 интула начала по чуть скидыватьYoe: ↑ 30.06.2022 19:51Загнули с ценами
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Та что-то вообще нет , мне в свое время 2698v4 (es) по 850$ обходились...Robostyle: ↑ 30.06.2022 15:585995 за практически 7К$ просто лафа
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
я ожидал что со временем прайсы на 48+ ядер упадут, но до сих пор нет
-
pelia
Member
Я не понимаю чего вы ноете. Эти процессоры точно не для вас. А те кому они нужны - купят за такой прайс как пить дать и окупятся они у таких людей за пол года максимум.
-
nikolaiii
Member
Деякі комментатори збудились так, наче АМД вимагає гроші за топ. Насправді і бюджетні проци цієї платформи доволі не погані за свої гроші.
-
Paradox1306
Member
pelia
це прайси зіонів уже...
це прайси зіонів уже...
-
Kashtan
Member
Чомусь впевнений що сапфір рапідс будуть таки дорожчі.
-
pelia
Member
Эм. Посмотрите на последние hedt от интела (а их уже давно нет) и на эти. У интела есть 64 ядра?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Ну учитывая скорость то окупятся в большинстве случаев быстрее года, но при прайсе ниже окупались бы за пару месяцевpelia: ↑ 30.06.2022 22:37 Я не понимаю чего вы ноете. Эти процессоры точно не для вас. А те кому они нужны - купят за такой прайс как пить дать и окупятся они у таких людей за пол года максимум.