Останні статті і огляди
Новини
The Last of Us Part I официально анонсирована для PlayStation 5 и PC
-
alexvvv
Member
Предлагаю обсудить The Last of Us Part I официально анонсирована для PlayStation 5 и PC
нарешті через майже 10 років сектанти пк зможуть пограти в цю надзвичайну гру
-
dret09
Member
Пропоную обговорити The Last of Us Part I офіційно анонсована для PlayStation 5 та PC
Сюжет неплохой, как и персонажи в этой части, но сам игровой процесс ни о чем. На плойке заставлял себя проходить ее. Не говоря уже о второй части..
Сюжет неплохой, как и персонажи в этой части, но сам игровой процесс ни о чем. На плойке заставлял себя проходить ее. Не говоря уже о второй части..
-
Zzzz
Member
як казав раніше, дякую соні, за економію, скачаю з торентів, принципово купувати на плойку не буду
Взагалі не розумію нащо мені ті дрова, в вигляді пс5, яку я вмикаю раз в пів року, а все інше граю на пк
Взагалі не розумію нащо мені ті дрова, в вигляді пс5, яку я вмикаю раз в пів року, а все інше граю на пк
-
Сарацинов
Member
Хоча трохи намутили з сюжетом, трохи гейплей з анчартеда - гра вийшла досить не поганою. Шкода що Дракманн захворів на Саркісян.
-
WWQ
Member
Проще взять в аренду на неделю-две дабы пройти очередной ЭКС. Говорю как обладатель последней пс и пк.alexvvv: ↑ 10.06.2022 10:26нарешті через майже 10 років сектанти пк зможуть пограти в цю надзвичайну гру
-
phobosse
Member
Аренда на пару недель наверное обойдется как сама приставка, если не дороже )WWQ: ↑ 10.06.2022 11:05Проще взять в аренду на неделю-две дабы пройти очередной ЭКС. Говорю как обладатель последней пс и пк.
-
alexvvv
Member
А в чому принциповість? Я після купівлі PlayStation перестав грати на пк. Для мене платформа не має значення, коли буде щось притомне на пк, запущу на пк.Zzzz: ↑ 10.06.2022 10:47 як казав раніше, дякую соні, за економію, скачаю з торентів, принципово купувати на плойку не буду
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Якщо гра мені не заходить - просто видаляю її, навіщо себе гвалтувати не розумію.dret09: ↑ 10.06.2022 10:27 Сюжет неплохой, как и персонажи в этой части, но сам игровой процесс ни о чем. На плойке заставлял себя проходить ее. Не говоря уже о второй части..
-
WWQ
Member
На выходе last of us 2 я заплатил 1300грн за 10 дней.phobosse: ↑ 10.06.2022 11:19Аренда на пару недель наверное обойдется как сама приставка, если не дороже )
-
kalakawa
Member
То все таки ремастер, а не ремейк? Чудово якщо так
-
g3_angold
Member
Нарешті можно пограти в цю гру з чудовою графікою та ФПСalexvvv: ↑ 10.06.2022 10:26 Предлагаю обсудить The Last of Us Part I официально анонсирована для PlayStation 5 и PC
-
ervin
Member
Бляха) А я спєцом купував ПС4 заради цієї гри) Хоча вже 3 місяці лежить... так і не почав грать(
-
Zzzz
Member
а тому, що соні продає налаштування графіки до своїх ігр і принципово цим жидам лишньої копійки не хочу давати.Zzzz: ↑ 10.06.2022 10:47 як казав раніше, дякую соні, за економію, скачаю з торентів, принципово купувати на плойку не буду
А в чому принциповість? Я після купівлі PlayStation перестав грати на пк. Для мене платформа не має значення, коли буде щось притомне на пк, запущу на пк.
Чого варто тільки dlc до цусіми, коли в мене є повна версія, а соні така, хоба і продає длс і налаштування графіки за 30 баксів, до твоєї повної версії зі всім длс.
Те ж саме з гта і рештою ігр.
Інше питання, ціна ігр. Чому в україні вони дорожче, ніж у всій європі та сша? Ми що, найбагатша країна європи?
Мені, особисто, зручніше грати на пк, де я можу грати і в старі ігри і в нові і не маю ніяких дурних обмежень по наявності інтернету, наявності апдейтів, наявності підписки і т.д.
-
alexvvv
Member
а чому ти не жид пишеш назву нашої країни з маленької букви?Zzzz: ↑ 10.06.2022 14:10 а тому, що соні продає налаштування графіки до своїх ігр і принципово цим жидам лишньої копійки не хочу давати.
Чого варто тільки dlc до цусіми, коли в мене є повна версія, а соні така, хоба і продає длс і налаштування графіки за 30 баксів, до твоєї повної версії зі всім длс.
Інше питання, ціна ігр. Чому в україні вони дорожче, ніж у всій європі та сша? Ми що, найбагатша країна європи?
Мені, особисто, зручніше грати на пк, де я можу грати і в старі ігри і в нові і не маю ніяких дурних обмежень по наявності інтернету, наявності апдейтів, наявності підписки і т.д.
-
Zzzz
Member
це все, що тебе цікавило в моєму повідомленні?alexvvv: ↑ 10.06.2022 14:44а чому ти не жид пишеш назву нашої країни з маленької букви?Zzzz: ↑ 10.06.2022 14:10 а тому, що соні продає налаштування графіки до своїх ігр і принципово цим жидам лишньої копійки не хочу давати.
-
Gideon136
Junior
Щось сенс купувати пс5 потрішки зникає...
-
Mercator
Member
Поддержу, Арт и сюжет с персонажами крутой, а геймплей примитивный до ужаса. Заставлял себя как первую так и вторую часть проходить чисто арт посмотреть и сюжет внять)dret09: ↑ 10.06.2022 10:27 Пропоную обговорити The Last of Us Part I офіційно анонсована для PlayStation 5 та PC
-
Sixma
Member
*Визг сонібоя про те що TLoU ніколи не вийде на ПК*
Взагалі новина класна, гра чудова. На ПС3 двічі проходив, і навіть там вона виглядала на відмвнно, навіть зараз
Взагалі новина класна, гра чудова. На ПС3 двічі проходив, і навіть там вона виглядала на відмвнно, навіть зараз
-
Shaolin_Style
Member
зачем вообще ради игры из 2013-о покупать пс5Gideon136: ↑ 10.06.2022 16:20 Щось сенс купувати пс5 потрішки зникає...
И после этого вы таки говорите что в Украине нет антисемитизма? Ой-вей!Zzzz: ↑ 10.06.2022 14:10 цим жидам лишньої копійки не хочу давати.
-
Zzzz
Member
Shaolin_Style: ↑ 10.06.2022 20:45
зачем вообще ради игры из 2013-о покупать пс5
И после этого вы таки говорите что в Украине нет антисемитизма? Ой-вей!
ну а як ще назвати людей, які продають повітря ?
-
bigmonstr666
Member
За первую игру ничего не скажу, так как прошел ее давненько, а вот за вторую...интересно, в какой игре по вашему тогда есть геймплей? в чем он примитивен аж до ужасаMercator: ↑ 10.06.2022 16:54Поддержу, Арт и сюжет с персонажами крутой, а геймплей примитивный до ужаса. Заставлял себя как первую так и вторую часть проходить чисто арт посмотреть и сюжет внять)dret09: ↑ 10.06.2022 10:27 Пропоную обговорити The Last of Us Part I офіційно анонсована для PlayStation 5 та PC
Как по мне вторая часть вышла реально шедевральной, концовка вообще бомба. По первой части тоже все очень круто было, как раз ремастер чтоб перепройти)